Generelt super tilfreds med mit mobil abonnement og de øvrige services. I dag modtog jeg en regning på baggrund af en misforståelse. En misforståelse som i øvrigt var min egen skyld :) Medarbejderen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har ikke noget aktivt abonnement hos jer, men uanset hvad ønsker jeg ikke at have noget med jeres telefontjeneste at gøre. Jeg beder venligt om, at I stopper med at kontakte mig fremover... Voir plus
L'entreprise a répondu
Når produktet virker er det skønt. Vores 5G internet blev annulleret ved en fejl fra Eesy og det tog dem 9 dage at rette op på, så 9 dage uden internet og en kamp for at få de 9 dage reduceret i abo... Voir plus
Vi er Danmarks mest simple og nemme mobilselskab på Danmarks bedste mobilnetværk til en knivskarp pris. Vi har ingen binding, ingen gebyrer og ingen oprettelse. It's that eesy.
Teglholmsgade 1, 2450, København SV, Danemark
Når produktet virker er det skønt.
Vores 5G internet blev annulleret ved en fejl fra Eesy og det tog dem 9 dage at rette op på, så 9 dage uden internet og en kamp for at få de 9 dage reduceret i abonnementet. Flere kontakter.
Tillad mindst 10 dage når du skriver til dem. Når de så begynder at tage det alvorligt bliver det fixet til sidst
Total dårlig internet jeg har 10-14 Mbit og vis der 2 bruger nette så kan jeg ingen gang se film inden det buffer😂 download spil fra ps4-5 tager halv nat.. Nå ja fra kl 23-05om nat 10 mbit på router.. Det køre hurtigere på hotspot gæster mobil pinlig.. Hvilken selvskabt bruger du.. Det kan jeg ikke husk.. Easy slow netværk not fast and easy netværk 😂 2026 stadig et Danmark top a dårlig net.. Ingen gang DR1 har full HD tv signal.. Netflix har måske 10-20 film i HD kvalitet vis netten ikk buffer😂 tv med 4k eller 8k kan kun bruges til ps4-5 spiller maskiner... Spændes og se hvornår tv kanaler få 4k om 10 år 😳🤏
Nu har jeg prøvet i 14 dage på at få at vide om mit internet er blevet købt men ingen kan svare det til min kone lin Ye man bliver kørt rundt i manesjen og får ingen svar så lad være med at bestille noget ved eesy det er håbløs
Svar udbedes
Jørgen Holm Christensen
Lin Ye
Fik dejlig hurtig hjælp, fra eesy mobil app, fik fat i Amalie, som var hurtig til at hjælpe og svarede på mine spørgsmål! Varm anbefaling herfra! ❤️
Valgte eesy, da de lovede at kunne levere til et bestemt tidspunkt. Det kunne de så ikke. Derfor gik jeg igang med at benytte min fortrydelsesret - For at kunne komme i kontakt med dem, så skal man installere deres App - logge ind med MitID og skrive til dem - selvfølgelig først med deres chat-bot som intet reelt kan.
Svaret lod vente på sig - det gjorde regningen dog ikke - Da kan der en reminder på hvor dag på SMS - En SMS som selvfølgelig ikke kan besvares. Pakken med routeren blev nægtet modtaget - og efter nogle dage fik jeg svar om at de da var kede af at jeg ikke ønskede dem som Internetleverandør. Så spoller vi nogle uger frem - Har lige modtaget en advarsel om en regning på 3000 kroner, hvis jeg ikke sender deres router retur - Altså den router som jeg aldrig har modtaget... Selvfølgelig en mail som ikke kan besvares - Hvis man vil i kontakt, så skal man geninstallere deres app - logge ind med MitId i arbejdstiden for at "chatte" med en rigtig medarbejder.
Det er sg* ikke "eesy" - Det er mega besværligt og kundeservice en by i Rusland.

Réponse : eesy
Generelt super tilfreds med mit mobil abonnement og de øvrige services.
Medarbejderen i chatsupporten var super hjælpsom og fik fjernet regningen. Jeg kan kun anbefale dette selskab!

Réponse : eesy
Var faktisk lidt skeptisk og samtidig spændt da jeg oprettede abonnement hos eesy, det der med en chat robot var helt nyt for mig, men tvivlen er gjort til skamme alt virker perfekt, kan chat robotten ikke klare opgaven får man tilbudt kundeservice “ så det eesy og det virker” godt alternativ!
Ps: har nu 2 abonnementer

Réponse : eesy
Det er den mest elendige internetforbindelse jeg endnu har oplevet. Det hakker og falder ud, og det er primært i morgentimerne fra kl. 4 og frem. Eesy's undskyldning er at der er for mange der bruger nettet, som de lejer af yousee. Så er det bare jeg tænker, mange brugere kl. 4 om morgenen ? I dagtimerne er problemerne mindre, men stadig eksisterende.
Når man så kontakter kundeservice kender de godt til problemet, det er virkelig flot, hvorfor informerer Jeres sælgere så ikke om det, når man spørger ind til det, når man køber Jeres skrammel af et produkt, og ydermere informerer om at fortrydelses retten er gældende fra aftale start, og ikke fra den dag man kobler nettet første gang. Så nu kan man så heller ikke slippe af med Jeres skrammel af et produkt.
Det er virkelig flot, og flot service må man sige, man får jo næsten lyst til at klappe i sine hænder, ØHH NOT!!!!!!

Réponse : eesy
Amalie fra kundeservice var meget flink og kunne hjælpe med de udfordringer og spørgsmål som jeg havde.
En god oplevelse og meget god behandling 😊

Réponse : eesy
Jeg havde en god oplevelse hos Eesy, hvor jeg fik hjælp via chat fra medarbejder Sofie K. Hun var både hjælpsom og effektiv.

Réponse : eesy
Jeg beder venligt om, at I stopper med at kontakte mig fremover – både via telefon og beskeder. Mit nummer står registreret under min fars navn, da det på daværende tidspunkt var den billigste løsning for os, men jeg har ikke selv indgået nogen aftale, som jeg ønsker at fortsætte.
Jeg ønsker derfor helt tydeligt at give besked om, at jeg ikke vil have yderligere kontakt eller henvendelser fra jer.
Jeg vil sætte pris på, at dette bliver respekteret, og at Momo eller andre i jeres virksomhed sørger for, at jeg ikke bliver kontaktet igen fremover.
På forhånd tak for forståelsen.

Réponse : eesy
Jeg har talt med Amalie og fik super service.

Réponse : eesy
Meget effektivt skifte fra anden udbyder. god og pædagogisk app med chat, der faktisk virker. Skifter til en person, når spørgsmålene bliver for svære. Det er dejligt.

Réponse : eesy
Der kan ikke gives nul stjerner, så den ene stjerne får i for at have lavet en viderestilling til et taletidskort-nummer. Det var nødvendigt, da det på trods af 2 forsøg aldrig lykkedes jer at få leveret simkort til min nummerflytning til jer. Jeg ved ikke om kortene faktisk er sendt, eller om det er jeres postleverandør der har skylden. Men ansvaret for at få kort frem, må være jeres. Chat er kontaktet mange gange, men hver gang var svarene: "Vi kan sende et nyt simkort", "Har du tjekket om navn på postkasse er korrekt", "Vi kan sende dig et eSIM (understøttes stadig ikke)".
Alt det til trods, så opkræver i fuldt abonnement i ventetiden (der er jo trafik på nummeret pga. viderestilling). I tilbyder at refundere for den sidste halve måned, men nu knap en måned efter det blev lovet, er pengene stadig ikke modtaget.
Kan ikke anbefale Eesy

Réponse : eesy
Jeg er meget kritisk når jeg vælger telefonløsning til min virksomhed, og normalt ungår jeg “discount” selvskaberne på grund af deres serviceniveau, men jeg skulle lave et hurtigt skift af udbyder og lige der blev jeg ringet op af en usedvanlig venlig sælger med et godt tilbud til mig og det var intet problem at jeg havde 7 numre der skulle med.
Hele vejen har der været top service og kun venlige og hurtige medarbejdere.
Jeg er meget meget utilfreds med mit skift til eesy, har intet jeg kan sætte min finger på.

Réponse : eesy
Nu har jeg haft eesy stort set siden de startede pga. deres dækning (tdc/YouSee) og der er aldrig problemer. Tror jeg en enkelt gang var udenfor dækning i et minut på Djursland. For mig er eesy det billigste selskab med den bedste dækning.