Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

EFSs alkyd gulvmaling er et fantastisk produkt til nye eller afslibede trægulve. Fleksibel og slidstærkt. Har anvendt det i sommerhus i over 2 år uden synlige slidmærker.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og effektiv levering. Dog lille problem med emballagen var skadet måske lidt skør til indholdet. ellers alt ok of tilfredsstillende

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service, intet mindre. Skulle bruge maling til min gamle land Rover og hjælp til hvad man maler aluminium med. Ka kun anbefale EFA Paint.

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de peinture

Écrit par l'entreprise

EFApaint er en 100% dansk ejet virksomhed, der siden etableringen i 1889 har udviklet og produceret autentiske maling- og træpleje produkter.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

jeg har brugt jeres produkter i 30 år

jeg har brugt jeres produkter i 30 år. Men de sidste 2 år har jeg købt direkte ved jer, Bestilling - svar - levering. Effektiv.
Kristian Holst

24 mai 2022

Réponse de EFApaint

Hej Kristian. Det er vi super glade for at høre. Det betyder meget for os, at du er glad og tilfreds med at købe hos os. Tak for den gode anmeldelse. Det forpligter, og det sætter vi pris på. Mvh. kundeservice

Lyn hurtigt levering

Lyn hurtigt levering
God stærk maling

17 mai 2022

Réponse de EFApaint

Hej Søren. Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er tilfreds med vores levering. Mvh. Kundeservice

Noté 4 sur 5 étoiles

Gode produkter

Gode produkter, en hjælpsom kundeservice og hurtig forsendelse.

11 avril 2022

Réponse de EFApaint

Hej Kim. Tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på. Mvh, EFApaint kundeservice 😊

metallak

Et godt produkt og hurtig forsendelse

15 mars 2022

Hej Jytte. Det er vi super glade for at høre. Mvh. EFApaint kundeservice 😊

Super kundeservice

17 février 2022

Hej Ivan

Tak for den gode anmeldelse. Vi syntes skam også, at du er en super kunde, og vi håber snart at høre fra dig igen 😄

- EFApaint Kundeservice

👍👍👍👍

👍perfekt. Holder bare

14 février 2022

Hej Hans

Tak for din kommentar. Det betyder virkelig meget for os, at du er tilfreds med din oplevelse 😊

God kundeservice

God kundeservice for at få valgt de rigtige produkter. Hurtig og præcis levering. Det kan ikke gøres bedre.

11 février 2022

Hej Anders

Tak for din feedback. Det varmer meget at høre, at du har haft en god oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os en anden gang, hvis du har nogle spørgsmål.

Du ønskes en rigtig god dag.

Kundeservice - EFApaint

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt at man som privat kan henvende…

Dejligt at man som privat kan henvende sig direkte til fabrikken og få venlig, god og saglig rådgivning.
Levering ca 30 timer efter bestilling.

9 février 2022

Hej Peter Hansen

Tusind tak for den dejlige anmeldelse. Teamet er rigtigt glad for at høre, at du har fået en god og saglig rådgivning. Du er altid velkommen til at ringe en anden gang.

Du ønskes en rigtigt god dag.

Kundeservice - EFApaint

God og effektiv service

Det var en rigtig god oplevelse at handle hos EFApaint. Der forekom et par små korrektioner til ordren og til leveringen men disse var hurtigt og effektivt taget hånd om ved en telefon samtale hvor man faktisk talte med en rigtig person uden først at skulle igennem en trættende computer verifikation som ellers er blevet den ny normal.

9 décembre 2021

Hej K. Nielsen

Tusind tusind tak for din rigtig fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en god oplevelse med din handel hos os.

Du ønskes en rigtig god dag. ☀

Hej Kristian og Anja

Tusind tak for jeres anmeldelse. Vi er glade for at høre at I er tilfreds med vores betjening og levering.

I ønskes en god dag. ☀

Noté 4 sur 5 étoiles

Udmærket betjening

Udmærket betjening. Lidt svært at identificere den den rigtige emaljefarve ud fra web site listen.

8 octobre 2021

Hej Kenneth

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med vores betjening :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

uovertruffen handel på nettet og…

uovertruffen handel på nettet og levering før tid ;)

24 août 2021

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med dit køb og vores levering :-)

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med vores levering, og håber at du er glad for dine produkter. :-)

Kan kun give dem den bedste anbefaling

Kan kun give dem den bedste anbefaling
gode kundeservice når man henvender sig
det er ikke sidste gang jeg handler der

5 août 2021

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med vores kundeservice, og at du har lyst til at handle hos os igen. Vi glæder os til at betjene dig igen en anden dag :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus