Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze eierbezorger Thijs (Poeldijk) komt elke vrijdag langs en is altijd aardig en super beleefd! Als hij op vakantie gaat laat hij het netjes weten en soms heeft hij bijvoorbeeld stroopwafels die je o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuk, Leerzaam en Lekker een Eggsellent Idee. Het bezorgen van de eieren door een enthousiaste jonge verkoper aan de deur maken de eieren van Egg-Sellent eggstra lekker. Ontzettend leuk om de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zelf Egg-spert en ik vind het echt een top baantje! Egg-sellent heeft echt heel goed geholpen met het opzetten van mijn wijk en ook nu, na 2 jaar, denken ze nogsteeds mee. Voor de stroopwafel a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Worden altijd vriendelijk geholpen door onze bezorger. De eieren zijn super vers en nog nooit een kapot ei ertussen gehad. Ook hebben ze vaak leuke stroopwafel akties die heerlijk zijn.

À propos de l'entreprise

1. Grossiste
  2. Marchand d'œufs

Écrit par l'entreprise

De leukste b'ei'baan en de lekkerste eieren van Nederland!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 3 sur 5 étoiles

Prima bijbaan voor kinderen

Opzich een prima bijbaan voor kinderen. De begeleiding in het begin was niet goed. De trainers die langs de deuren liepen met onze kind waren heel erg negatief over hun collega's op kantoor.
De berichten via WhatsApp over logistiek en zo komen soms een beetje opdringerig over. Ze vergeten soms dat ze het tegen een kind van 13 hebben die ook nog school en andere dingen in het leven te doen heeft.
Al in al een prima eerste baan voor een tiener en de eieren zijn ook nog lekker!

6 mars 2026
Logo de Egg-sellent

Réponse de Egg-sellent

Beste,

Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u Egg-sellent al met al ziet als een prima eerste bijbaan voor jongeren en dat de eieren ook in de smaak vallen.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te horen dat de begeleiding in het begin niet helemaal naar wens is verlopen en dat de communicatie via WhatsApp soms als niet prettig wordt ervaren. Zou u contact met ons kunnen opnemen via: mail@egg-sellent.nl?

Alvast bedankt.

Team Egg-sellent

Mijn Bijbaan ervaring bij Egg-Sellent

Het is een hele leuke bijbaan, want ik verdien goed en ik heb leuk contact met verschillende mensen. En het bestellen van de eieren en de dozen is echt super makkelijk! Ik ga naar de website toe en ik bestel daar alles wat ik nodig heb, ik kies het aantal traytjes en het aantal doosjes van 10 en 6. Ik druk op bestellen en dan is het al klaar. De factuur invullen gaat ook makkelijk, omdat alles heel erg overzichtelijk is. Echt de beste bijbaan die ik kon vinden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne bezorger van mooie producten!

Sem is een vrolijke, betrouwbare en enthousiaste bezorger. De eitjes zijn ook zoals ze moeten zijn, vers, smaakvol en goed verpakt. En met af en toe een pakje stroopwafels in het assortiment, zijn we ook blij. Goed initiatief om jongelui een leuke baan te bezorgen. Door weer en wind is top!

4 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een slechte baan je verdiend 20…

Wat een slechte baan je verdiend 20 euro per maand als slaaf

Logo de Egg-sellent

Réponse de Egg-sellent

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Jammer om te lezen dat er een verkeerd beeld is ontstaan.

De circa 750 jongeren die op dit moment actief zijn als Egg-spert verdienen gemiddeld ongeveer €7,- per uur. Dit kan per wijk en per inzet uiteraard verschillen.

Het idee achter Egg-sellent is dat jongeren op een laagdrempelige manier leren ondernemen. Hoe meer inzet en verkoop, hoe hoger de opbrengst.

Mocht u vragen hebben over hoe het precies werkt, dan leggen wij dit uiteraard graag verder uit. Stuur ons gerust een mail: mail@egg-sellent.nl.

Team Egg-sellent

Leuke bijbaan!

Goede begeleiding bij starten van eierwijk, duidelijke instructies, en inderdaad een leuke bijbaan voor je kind!

Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus