Super fijn, verse eitjes aan de deur! Onze eierservice gaat nog een stapje verder.. die belt ons als we er niet zijn en legt de eitjes op een afgesproken plek. Zo zitten we nooit zonder verse eitjes e... Voir plus
Lisez les avis des autres
Elke week heerlijke verse eieren aan de deur, de vrolijke aardige bezorger Mason. Hij komt trouw elke week erg beleefd en netjes.
Mason is altijd super vriendelijk en netjes aan de deur. Ook als we niks afnemen blijft hij vrolijk. De eitjes zijn van prima kwaliteit en voldoen aan de verwachting. Keep up the good work 💪🏻
Heerlijke verse eieren, keurig op tijd bezorgd door jonge mensen die een centje bij willen verdienen Ik een vers ei Zij Blij 👍👍
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De leukste b'ei'baan en de lekkerste eieren van Nederland!
Coordonnées de contact
Hertzweg 7, 2952 BA, Alblasserdam, Pays-Bas
- 078 740 00 44
- info@egg-sellent.nl
- egg-sellent.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
echt een fijn bedrijf
Eggsellent is het bedrijf dat mij als 13 jarige heeft geholpen beter te worden in praten en een goede eerste kans te geven in de economie.
De service was geweldig heel aardig…
De service was geweldig heel aardig meisje voor de deur die altijd heel respectvol en beleeft is echt top en de kwaliteit van de eieren is ook niks op aan te merken
Ik vind het geweldig
Vers, diervriendelijk, emissie loos, door jongeren aan huis bezorgd; dat is toch nostalgie!
Ik ben niet verplicht om iedere week af te nemen, maar heb wel altijd de meest verse eieren in huis. Echt super.
Daarbij draag je als klant bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren, want jong geleerd, is toch jong gedaan?!
Zeer tevreden
De jongedames die bij mij langskomen zijn altijd zeer enthousiast en zeer vriendelijk, top dus
Eieren aan huis voor een vriendelijke prijs
De eieren zijn goed en vind het vooral leuk dat de 2 dames welke altijd netjes en vriendelijk bezorgen een centje bij kunnen verdienen. Door weer en wind en altijd een lach op hun gezicht.
Super!
Leuke meiden die elke week weer voor de deur staan. Sociaal, lief, netjes en beleefd!
Leuke meiden en altijd in voor een…
Leuke meiden en altijd in voor een praatje
2 super lieve meiden die elke…
2 super lieve meiden die elke dinsdagavond in weer en wind aan de deur staan voor de lekkerste eitjes! Altijd beleefd eerlijk en vriendelijk! Echt 2 toppers. Liefs uit de Haagbeukhof 165
Vriendelijke dames
Vriendelijke dames, altijd optijd, bij afwezigheid wordt het netjes gemeld. Eieren zijn prima en altijd droog & ongebarsten. Wij zijn zeer tevreden.
Over de stroopwafels zijn wij natuurlijk ook goed te spreken ;).
Verse eieren aan huis, fijne service
Fijn om op een vast moment in de week verse eieren te kunnen kopen voor een prima prijs. Onze jonge verkoopsters zijn ook altijd erg vriendelijk!
Goede service en eieren
Eieren worden altijd op tijd geleverd. Vakanties worden ruim op tijd doorgeven. Eieren zijn prima.
Deze dames zijn netjes en beleeft.zeer…
Deze dames zijn netjes en beleeft.zeer tevreden
Super leuk b'ei'baantje!!
Egg-spert zijn is echt een superleuk! Je leert creatief, flexibel, zelfstandig en sociaal te zijn. Naast de eieren heb je ook leuke acties. Echt een aanrader voor wie graag buiten is en de handen uit de mouwen steekt. Ik wil geen ander b’ei’baantje meer.
Top eitjes
Egg-sellent verkoopt top eieren die door gemotiveerde jongelui aan de deur worden bezorgd. Mooi dat jongeren er voor kiezen om lekker actief bezig te zijn, ook goed voor hun ontwikkeling omdat ze veel contact hebben met mensen!
L’expérience Trustpilot