Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Schattigste pakjes ooit, en parfum besteld! Wat ruikt deze mega lekker. Echt met alles blij , mega mooi verpakt en de volgende dag al in huis. Ga zeker vaker bestellen. ✔️

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben bij el estilio onze kinderkamer gekocht het personeeel denkt verschrikkelijk goed met je mee ! Toen onze kleine bijna te vroeg geboren werd hebbe ze alles op alles gezet om toch eer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

2 weken geleden onze babykamer samengesteld bij El Estilo, heel fijn geholpen en Nanda nam echt de tijd voor ons. Ruime keus uit stoffen, materialen, kleuren etc. Wij zijn heel blij en kunnen niet wac... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na problemen met post.nl (pakket was zoekgeraakt) , heeft El Estilo ervoor gezorgd dat ik mijn bestelling binnen 3 dagen opnieuw binnen heb gekregen.Echt super goed geregeld, verjaardagscadeau toch n... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture
  2. Magasin de vêtements pour bébés
  3. Magasin pour enfants

Écrit par l'entreprise

El Estilo Baby & Kids – Exclusieve online babycollectie & maatwerk El Estilo Baby & Kids biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan luxe babyartikelen, volledig online. U vindt bij ons een exclusieve collectie baby- en kinderkleding tot 6 jaar, met topmerken als Chloè, Missoni, Twinset, Hugo Boss, Lanvin, Adee, House of Bears en meer. Naast deze bekende namen bieden wij ook unieke, minder bekende merken aan met een exclusieve uitstraling die u niet overal zult vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van maatwerk totaalconcepten voor babykamers en boxen. Deze ontwerpen worden volledig afgestemd op uw wensen en zijn alleen beschikbaar op afspraak. Zo helpen wij u bij het realiseren van de babykamer of box van uw dromen, met oog voor detail en luxe afwerking. Sinds april 2025 zijn wij volledig overgestapt naar een online boutique. Onze showroom is gesloten, maar onze service en exclusieve collectie blijven zoals u van ons gewend bent, met een randje luxe en een persoonlijke benadering. Bij El Estilo bent u aan het juiste adres voor een stijlvolle babyuitzet met een unieke uitstraling.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd super snelle levering en mooie…

Altijd super snelle levering en mooie kwaliteit 😊

12 septembre 2025

Réponse de El Estilo

Dank u wel voor deze lieve woorden 😊. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering en de kwaliteit van onze collecties. We hopen u snel weer terug te zien bij El Estilo!

Geweldige service

Geweldige service, mooi ingepakt. Snel verstuurd. Een topwinkel met de mooiste kleding voor kids 🌸

10 août 2025

Réponse de El Estilo

Ontzettend bedankt voor uw lieve woorden! 💝 Wat fijn om te horen dat u onze service, verpakking en collecties zo waardeert. We doen het met heel veel liefde en hopen u snel weer blij te mogen maken.

Snelle levering. Mooie kleertjes

3 août 2025

Réponse de El Estilo

Dank u wel voor uw fijne woorden! 💕 Wat leuk dat u blij bent met de kleertjes en onze snelle levering.

Live verkoop

Ik had nooit verwacht dat een live verkoop zo goed zou gaan👍🏼👍🏼
Petje af voor jullie inzet

30 juillet 2025

Réponse de El Estilo

Dank u wel voor deze prachtige woorden! 🙏🏼💖 Wat bijzonder om te horen dat de live verkoop zo goed bevallen is. We doen het met veel passie en inzet, en uw waardering betekent heel veel voor ons.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering!

29 juillet 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

De mooiste baby/peuter kleding en associares

Altijd de nieuwste mode op voorraad, snelle levering en top kwaliteit

9 juillet 2025

Réponse de El Estilo

Dank u wel voor deze mooie woorden 💕. Wat fijn om te horen dat u blij bent met onze nieuwe collecties, snelle levering en de kwaliteit. We hopen u snel weer te mogen verrassen met de nieuwste mode!

Noté 5 sur 5 étoiles

Instagram live wat een uitkomst

Instagram live wat een uitkomst! Love it!

4 juillet 2025

Réponse de El Estilo

Wat leuk om te lezen, dank u wel! 💖 We vinden het geweldig dat u zo enthousiast bent over onze Instagram Live. Het is voor ons een feestje om het samen met u te doen! 🎉

Zeker aan de raden.

Eerlijk en oprecht.

1 juillet 2025

Réponse de El Estilo

Ontzettend bedankt voor uw mooie woorden 💕. Wat fijn dat onze eerlijkheid en oprechtheid zo gewaardeerd wordt. Daar doen we het voor!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed

Goed, bestelling was wat later dan normaal ivm verhuizing

23 juin 2025

Réponse de El Estilo

Bedankt voor het achterlaten van uw review. Jammer dat u hiervoor wel de moeite heeft genomen, maar onze eerdere communicatie over de magazijnverhuizing mogelijk heeft gemist.

Wij zijn van 23 t/m 29 juni verhuisd naar ons nieuwe magazijn, waardoor bestellingen tijdelijk zijn vertraagd. Vanaf maandag 30 juni worden alle orders weer verstuurd. Deze informatie hebben wij vooraf gecommuniceerd via onze website, nieuwsbrief en social media.

We hopen op uw begrip en doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Noté 4 sur 5 étoiles

Klantvriendelijke benadering.Goede…

Klantvriendelijke benadering.Goede informatie over de planning van de bestelling. Kwaliteit van de producten is van hoog niveau en met uitstekende aanbiedingen.

23 juin 2025

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent, dat waarderen we enorm. We doen ons best om elke bestelling met zorg te behandelen, en het is geweldig om te merken dat dit wordt opgemerkt.

Altijd goede service

Altijd snelle levering en anders wordt het duidelijk gecommuniceerd als de tijden wat langer zijn! Fijne en overzichtelijke website, echt een aanrader voor de wat exclusievere kleding merken.

19 juin 2025

Onze vaste winkel!

Al een hele tijd onze vaste winkel om te shoppen voor onze kleintjes🥰 je word altijd goed geholpen en de service is helemaal top zeker een dikke aanrader voor mensen die van mooie kleding houden! Helaas is de fysieke winkel weg maar ook service online is geweldig met mooie verpakkingen!

19 juin 2025
Avis spontané

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie kleding snelle verzending.

Mooie kleding snelle verzending.

13 juin 2025

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent,dat waarderen we enorm. We doen ons best om elke bestelling met zorg te behandelen, en het is geweldig om te merken dat dit wordt opgemerkt.

Top bedrijf

Top bedrijf, altijd de leukste collectie voor de beste prijs. Zeer behulpzaam en een correcte klantenservice.

12 juin 2025

Top winkel

Fijne service! Mooie kleding. Wij zijn altijd blij als wij weer een pakket van El Estilo ontvangen.

14 avril 2025

Lekker snel bezorgd

Was snel binnengekomen en netjes

16 avril 2025

Snelle levering. En altijd netjes 😘

10 avril 2025

Pakketje netjes en op tijd geleverd

Pakketje netjes en op tijd geleverd

1 avril 2025

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken. Snelle verzending.

30 mars 2025

Liefs Team El Estilo

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus