Fantastisk service og hjelp med å bestille de riktige komponentene. Smidighet når jeg selv hadde rotet til bestillingen, og bedre vare levert til prisen opprinnelig vare når den billigere varen mangl... Voir plus

Hurtig leveranse. Levert iht avtale. Kundevennlig. God kundeservice. Selger tok kontakt etter bestilling da de manglet noen meter av en kabel. Jeg fikk i stedet en annen type, betydelig bedre kab... Voir plus

 Den betalte bestillingen ble mottatt. Det tok imidlertid lengre tid før den kom frem enn rekke pakkene fra Kina som ble bestilt samme dag. Det er rart. Hvor er Kina og hvor er den lokale butikken? I... Voir plus

Fantastisk kundeservice! Ringde meg opp og fortalde at eit sikringskap med spesifikke mål var gått ut av sortimentet. Etter å ha sjekka opp og konkludert med at det ikkje fantes erstatningsprodu... Voir plus

1. Espace Internet
  2. Magasin d'électronique

Elhandel.no er et nettsted hvor man kan få kjøpt det aller meste innen profesjonelt elektromateriell. Nettbutikken åpnet i 2004. Vi leverer og lagerfører et stort og spennende utvalg av elektromateriell, belysning, varme, kabel, og verktøy for bruk i hjem, nærings- og industribygg. Vi har i de senere år opparbeidet et sterkt samarbeid med kvalitets produsenten GEWISS. GEWISS er en produsent i Italia som produserer høykvalitets sikringsmateriell, skap og industrikontakt materiell. Vi tilbyr blant markedets laveste priser på GEWISS elektromateriell til våre kunder i Norge. Vi har i 2025 fått en søster nettbutikk www.lysbutikken.no Lysbutikken.no tilbyr et meget stort utvalg av lamper til hjemmet til svært fordelaktige priser. Velkommen til oss hos elhandel.no og lysbutikken.no for en trygg og sikker handel på nett.

4,6

N'a pas répondu aux avis négatifs

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. De kontrollerer at det du bestiller gir mening og ringer deg hvis de finner noe krøll.

18 août 2025

Jeg måtteringe de da jeg hadde fylt ut

Jeg måtte ringe de da jeg hadde fylt ut et punkt feil, meget behjelpelig han jeg pratet med.Varen var som beskrevet og rask levering.

9 août 2025

Hei.
Takk for hyggelig tilbakemelding og topp score. Jeg håper lampen svarer til forventning.

Bra servise

Bra servise, faglig sterk support.

21 juillet 2025

Réponse de Elhandel.no

Hei. Takk for hyggelig tilbakemelding og topp Trustpilot Score:-)
Jeg håper lyskildene svarer til forventningene.

Kjapt og enkelt

Kjapt og enkelt. Akkurat slik vi liker det :)

13 juillet 2025

Réponse de Elhandel.no

Hei. Takk for hyggelig tilbakemelding på Trustpilot og topp 5 stjernet score.