ElitebouwgroepAvis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer teleurstellende ervaring met…

Zeer teleurstellende ervaring met Elitebouwgroep – onvoltooide werkzaamheden, gebrekkige service en verlies van vertrouwen
Wij hebben in 2024 een verbouwing laten uitvoeren door Elitebouwgroep, maar helaas is dit uitgegroeid tot een van de meest teleurstellende ervaringen die wij ooit met een aannemer hebben gehad. De werkzaamheden hebben maar liefst zes maanden langer geduurd dan gepland, zonder duidelijke communicatie of planning. Tijdens en na de verbouwing bleven er veel gebreken bestaan – waaronder een verkeerd aangesloten vloerverwarming die constant bleef verwarmen, wat leidde tot een energienota van €650, en een schuifpui die niet sluit, waardoor ons huis letterlijk openstaat. Ondanks herhaaldelijke meldingen aan zowel Mozafar Niazi (Mos) als Nawid Habib en Jawid Habib is er nooit tot actie ondernomen, alleen loze beloftes.
 Wat deze ervaring nog schrijnender maakt, is dat er tijdens de werkzaamheden gereedschap uit onze woning is verdwenen. Ondanks dat we dit meteen hebben gemeld, is er nooit verantwoordelijkheid genomen of compensatie aangeboden.
 We voelen ons volledig in de steek gelaten en misleid. Er is geen enkele nazorg, geen communicatie, en geen verantwoordelijkheid vanuit Elitebouwgroep. De kwaliteit van het werk, de organisatie en de klantbenadering zijn ronduit ondermaats.
 Na talloze pogingen om tot een oplossing te komen, zijn wij inmiddels genoodzaakt juridische stappen te overwegen.
 Een bedrijf dat zijn klanten zo behandelt en afspraken niet nakomt, verdient geen vertrouwen.
 Advies: wees uiterst voorzichtig voordat u met deze partij in zee gaat en onthoud de namen.

1 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Pas op met this bedrijf same thing happened with me as well .

same thing happened with me as well .
Pas op met Elite Bouwgroep, het zijn oplichters.
Leveren slecht werk, betalen leveranciers niet, doen zicht voor als proffesioneel bedrijf wat ze niet zijn, houden je aan het lijntje, communiceren niet en vragen absurd hoge prijzen. Wij hebben helaas ons uitbouw door hun laten uitvoeren en zijn opgelicht. Ze komen niet meer reageren niet meer en hebben slecht werk afgeleverd in elke stadia van het project.

Naam van de eigenaar: Niazi, Seyed Mozafar
Pas op deze persoon hij is een oplichter die gezinnen in de problemen helpt en vervolgens met hun geld vandoor gaat!

29 octobre 2025

Elite bouwgroep Prutsers

Elite bouwgroep, zoals de naam zou doen vermoeden een vakbekwaam bedrijf. Alles behalve dat. Zij hebben bij werkzaamheden een wanprestatie geleverd met een hoop schade en nooit geleverd wat in de offerte was opgenomen. Zij zijn met de volledige aanneemsom ervandoor gegaan en zijn telefonisch voor mij niet meer te bereiken .Kortom prutser en oplichters.

30 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitbouw woonkamer

We hebben onlangs een uitbouw van onze woonkamer laten doen door Elite Bouwgroep, en ik kan oprecht zeggen dat we er ontzettend blij mee zijn. Vanaf het eerste contact waren ze professioneel, dachten goed met ons mee en waren altijd goed bereikbaar. Het team werkte netjes en kwam afspraken na — iets wat helaas niet vanzelfsprekend is in de bouw. Het eindresultaat is precies zoals we hoopten (misschien zelfs beter!), en we genieten er elke dag van. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare en kundige aannemer.

3 mars 2025

Gezamenlijk optreden

Ik lees meerdere negatieve reviews hier. Zijn er mensen die geïnteresseerd zijn om eventueel samen op te treden richting Elite Bouwgroep?

10 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekend bedrijf!

Ik ben erg blij met het werk van Elite Bouwgroep. Ze werkten professioneel, waren altijd bereikbaar en hebben uitstekend werk geleverd. Ik zou ze zeker aanbevelen voor bouwprojecten!

2 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

I have been scammed by Elite Bouwgroep…

I have been scammed by Elite Bouwgroep owner named Seyed Mozafar Niazi. He works together with a person called 'Jaaf'.

He made us pay in advance and disappeared with the money asking for more and left us with an unfinished house.

The police will take action if there are enough police reports!! Phone number: 0900-8844.

2 janvier 2025

SCAMMERSCAMMER Avoid at All Costs – Dishonest and Untrustworthy Company

SCAMMER - Exactly same thing happened to me as well
If I could give zero stars, I would! Elite Construction Group (elitebouwgroep.nl) is an absolute scam. They took the full payment for my project, demanded extra money, and then disappeared without completing the work.

Their communication was full of excuses and delays, and when it came time to finish the job, they simply stopped responding. They have no professionalism, no integrity, and no respect for their clients.

Beware of their false promises and empty guarantees! They will take your money and leave you stranded with an incomplete project. I am now pursuing legal action against them for their fraudulent behavior.

Do yourself a favor—stay away from this company and find a trustworthy contractor instead!

Name of the owner: Niazi, Seyed Mozafar
Beware of this person he is a scammer who helps families in trouble and then runs away with their money!

1 février 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS! AANGIFTE DOEN ZODAT DE POLITIE AAN DE SLAG GAAT. HET IS GEEN CIVIEL PROCES ALS ER SPRAKE IS VAN MISLEIDING.

29 septembre 2024

Pas op met Elite Bouwgroep

Pas op met Elite Bouwgroep, het zijn oplichters.

Naam van de eigenaar: Niazi, Seyed Mozafar

1 juillet 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus