14 januari bestelt, zou binnen 5 werkdagen in huis zijn, maar tot op heden helaas nog niks ontvangen. Update: uiteindelijk stond afgelopen zaterdag vanuit het niets de bezorger voor de deur. Hi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vooraf gebeld en duidelijke afspraken gemaakt. Toen besteld, alles goed geregeld, niets mis mee. Alleen ze bezorgen op zondag zonder vooraf te melden. Even dag van te voren melden dat jullie kom... Voir plus
Gemaild met vraag maar nooit een reactie gekregen. Loopt een banner op de site met gratis montagelijm. Blijkt alleen bij afname van 4 planken. Dit zie je alleen als je bij het product de allerl... Voir plus
Kwalitatief goede panelen. Uiteindelijk snelle levering aan huis met gratis lijm. Maar communicatie kan vele malen beter. Bij het bestellen leken de panelen op voorraad. Bij afrekenen stond dat sommig... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
ELITE Decoration is gevestigd in Lisse en hebben we een lange ervaring met wandpanlen. Onze passie ligt in het leveren van hoogwaardige interieuroplossingen die perfectie uitstralen. We streven altijd naar een strakke en moderne look, waarbij aandacht wordt besteed aan elk detail.
Coordonnées de contact
Achterweg-Zuid 82, 2161 DZ, Lisse, Pays-Bas
- info@elite-decoration.nl
- elitewood.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Het was snel geleverd
Het was snel geleverd, en de man heeft mij veel geholpen met inelkaar te zetten, echt tevreden voor de service.
Snelle levering en top kwaliteit akoestisch panelen
Snelle levering! stond op de site tot 5 werkdagen maar toch volgende dag ontvangen!
Beste kwaliteit en snelle service
Beste kwaliteit en snelle service
Mijn kamer nú anders echt luxe geworden
Dankjullewel
Keurig een nette sample ontvangen.
Geen reactie op vragen waar mijn…
Geen reactie op vragen waar mijn bestelling blijft! Al wel betaald!
Super blij met onze marmeren platen
Super blij met onze marmeren platen, ze werden persoonlijk afgeleverd kit. Ga zo door en tot snel weer voor de ons badkamer project. Veel liefs uit Zaandam
Super tenks
Levering van staaltjes duurde lang
Levering van staaltjes duurde lang. De staaltjes zelf waren bedroevend slecht en ronduit smerig. Schots en scheef waren de houten panelen op het vilt bevestigd, sommige zaten zelfs los. Op 1 staaltje was zelfs een voetafdruk te zien. Dit is natuurlijk geen goede reclame dus ben blij dat we alleen de staaltjes hebben besteld. Bij andere leverancier was dit stukken beter voor elkaar en daar hebben we de bestelling dan ook geplaatst.
Snelle levering en nette uitleg door…
Snelle levering en nette uitleg door diegene die het bracht , afstandsbediening netjes nageleverd.
Prima bedrijf, helemaal goed
Kontakt/communicatie
Vooraf gebeld en duidelijke afspraken gemaakt.
Toen besteld, alles goed geregeld, niets mis mee.
Alleen ze bezorgen op zondag zonder vooraf te melden.
Even dag van te voren melden dat jullie komen leveren is handiger, vooral op zondag, dat verwacht niemand.
Maar week later alsnog op een zondag geleverd, nadat ik zelf gebeld had.
Materiaal mooi en goed.
Zeer tevreden.
niks geleverd en niet bereikbaar op geen enkele manier
bestelling geplaatst op 19-04-2024 nog steeds niks gehoord en ontvangen tevens bedrijf niet bereikbaar. en belt niet terug en reageert niet op mail/app
2x een mail gestuurd ivm verkeerd…
2x een mail gestuurd ivm verkeerd ontvangen monsters maar geen antwoord en geen enkele reactie.
Top materiaal en zeer tevreden en de…
Top materiaal en zeer tevreden en de beste prijs van Nederland, 👍👍👍👍
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.