Trevlig och kunnig säljare både innan och efter kontraktsskrivning! Gav goda råd och följde arbetet under montaget! Nöjd med de professionella montörerna, gjorde ett bra arbete! Mindre nöjd med tr... Voir plus
Kändes bra att Elitfönster tog alla erforderliga mått, vi gick tillsammans igenom beställningen. Leveransen var meddelad när den skulle komma och likaså montörerna/snickarna som utförde ett mycket bra... Voir plus
À propos de Elitfönster På Plats AB
Elitfönster På Plats erbjuder ett komplett dörr- och fönsterbyte för dig som bor i villa eller radhus.
Vi hjälper dig hela vägen från första rådgivning till monterat och klart. En helhetslösning där allt som behövs ingår, till ett fast pris.
Vårt montage är certifierat av RISE och våra montörer utbildas av oss. Det gör det tryggt för dig när det är dags att byta fönster.
Det här får du med Elitfönster På Plats
- Komplett fönsterbyte
- En helhetslösning där rådgivning, kontrollmätning, produkter, leverans, montage och garantier ingår.
- Certifierat montage
- RISE-certifierat montage så att du kan känna dig trygg med att ditt fönsterbyte är i professionella händer.
Garanti på hela fönsterbytet
Upp till 30 års garanti
Mogölsvägen 6, 555 94, Jönköping, Suède
- 020-530 530
- info@elitfonsterpaplats.se
- elitfonsterpaplats.se

Få upp till 60 000 kr i energistöd
Demande des avis aux clients
A répondu à 81 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Montörerna var trevliga och utförde ett…
Montörerna var trevliga och utförde ett super bra jobb, resultatet är Topp
Bra utförande
Bra utförande. Allt från offertering till leverans och slutbesiktnig. Riktigt bra garantitider på fönstren.
Snabba puckar
Beställning kom den vecka som lovades.
Fönsterbytet påbörjades den vecka som utlovades.
Duktiga killar,de kunde sitt jobb.
Mycket trevligt bemötande av både försäljare och montörer.
Samtliga representanter för Elitfönster…
Samtliga representanter för Elitfönster på plats har fått genomförandet av fönsterbytet att bli en positiv upplevelse
Supernöjd med Elitfönster På Plats
Supernöjd med Elitfönster På Plats! Trevligt bemötande, smidig installation och ett riktigt snyggt slutresultat. Hantverkarna var noggranna och lämnade det rent och snyggt efter sig. Rekommenderas varmt!
Nöjda med snickarna
Nöjda med snickarna Marcus och Lucas (tror jag de hette).Bra kommunikation från Marcus när de skulle dyka upp och de va snabba och noggranna och tog med sig de gamla fönstren och allt skräp.Säljaren Rickard va jättesvår o komma i kontakt med efter att fönstren va levererade.
Lyhörda och trevliga
Hantverkarna var lyhörda och trevliga. De försökte lösa våra iakttagelser/problem snabbt.
Professionella/ lyhörda /kunniga samt trevlig afffärsuppgörelse!
Nöjd med de professionella montörerna, gjorde ett bra arbete!
Mindre nöjd med transportföretaget DSV, men det löste sig via kontakt med försäljaren som ”låg på”/ det löste sig därefter till belåtenhet!
Kvalité i leverans och bemötande.
Kvalité i leverans och bemötande.
Full utväxling mellan kostnad o levererat arbete samt material med garantier!
Allt fungerade mycket bra med…
Allt fungerade mycket bra med leveransen, och monteringen utfördes mycket snyggt och proffsigt och er montör
Bra o kunniga hantverkare med trevligt
Bra o kunniga hantverkare med trevligt
bemötande!
Är jätte nöjd!

Réponse de Elitfönster På Plats AB
Jag är väldigt nöjd med hela processen…
Jag är väldigt nöjd med hela processen från besök/beställning till montering.
Monteringen gick snabbare än utlovat och resultatet blev helt enligt mina önskemål.
Jättenöjda!
Väldigt nöjda med både fönstrenas utförande och montering! Alla superproffsiga!
Proffsiga, kompetenta, bra kval.
Verkar varabra kvalitet. Mkt bra, proffsig installation. Lätt o snabbt att kommunicera med firman. Dock fick vi vänta en tid innan fönstren lev.
Bra personal och bra utfört arbete
Fönstren som passade mitt hus.
Fönstren kom den dag som var utlovad. Bra placering i trädgården. Snickarna kom när de skulle och satte in sex fönster på 4 dagar. Gjorde ett väldigt bra och noggrant arbete. Kvaliteten på fönstren verkar väldigt bra. Jag fick fönster, som ser ut som de gamla gjorde, vilket jag uppskattar. Fina fönsterlister och fönsterbänkar också. Jag är väldigt nöjd!