Elixio Cosmetics Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

SWIETNA PASTA. JAKOŚĆSZKLIWA ZEBÓW W BARDZO DOBRYM STANIE. DZIĄSLA NIE MAJĄ TENDENCJI DO STANÓW ZAPALNYCH. BARDZO DOBRZE HAMUJE NAMNAŻANIE BAKTERII , BRAK NIEPRZYJEMNEGO ZAPACHU Z UST. OCZYWIŚCIE... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jestem zawiedziona zakupem pasty wybielającej i korektora elixio!!! Oba produkty absolutnie nie wykazały żadnego, nawet minimalnego działania jakie obiecywano w reklamie. Cena za produkt obtak złej ja... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Mam częściowo korony pełnoceramiczne i muszę dbać by kolor naturalnych zębów i koron nie różnił się. Dodatkowo mam tendencję do infekcji, pasta spełnia moje oczekiwania, jest naturalna, działa przeciw... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique d'articles de toilette

Écrit par l'entreprise

Wybielanie zębów produktami Elixio to całkowicie naturalny i bezpieczny sposób na piękne i lśniace zęby. Nasz węgiel aktywny czy czarna pasta bazowana na węglu aktywnym to nasze najlepsze produkty które znakomicie wybielą i utrzymają naturalną biel zębów.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

48 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

oszuści pasta zamówiona w marcu do…

oszuści pasta zamówiona w marcu do dzisiaj brak towaru nie odpisują na maile nie odbierają telefonu

10 mars 2025
Avis spontané

Dzien dobry,

Oczywiscie wszystkie zamowienia sa wysylane i nasza obsluga klienta odpowiada na wszystkie zapytania. Nie widzimy Pana zamowienia na podane dane w naszym systemie, jezeli jest problem to prosimy o telefon lub email podany na naszej stronie.

Noté 4 sur 5 étoiles

Witam i dziękuję za przesłanie zakupu…

Witam i dziękuję za przesłanie zakupu ktorego dokonałem w dniu 19.05.2025 r. pomimo zwrotu kwoty. Myślę że było trochę nieporozumienia z obydwu stron, oby takie sytuacje nie miały więcej miejsca dla dalszej współpracy na lini kupujący sprzedający. Pozdrawiam

19 juin 2025

Réponse de Elixio Cosmetics

Dziękujemy za opinie, problem z wysyłkami był chwilowy za co oczywiście przepraszamy. Dzisiaj już wszystkie wysyłki realizujemy w 24 godziny.

Noté 4 sur 5 étoiles

Pasty super pięknie pachną są smaczne ☺️…

Pasty super pięknie pachną są smaczne ☺️ świetne opakowanie, ale bardzo długi czas oczekiwania i żadnej informacji przez długi czas dlaczego wysyłki są opóźnione. I niestety żadnej rekompensaty. Na pasty czekałam 3tyg. Przy pierwszym zamówieniu nie było żadnych problemów.

17 juin 2025

Pasta fantastyczna

Pasta fantastyczna, powinna być w jakimś Rosmanie albo Hebe! Opakowanie pasty to też bardzo fajny dodatek do łazienki

12 juin 2025

Elixio Cosmetics – naturalnie skuteczne

Elixio to marka, którą szczerze polecam każdemu, kto szuka czegoś więcej niż zwykłej pasty do zębów. Ich produkty naprawdę robią różnicę – nie tylko odświeżają, ale też delikatnie wybielają, nie podrażniając szkliwa. Pasty dostępne są w aż pięciu smakach, więc można wybrać coś idealnego dla siebie – mój faworyt to kokos z miętą, który daje uczucie świeżości na długo.
Z kolei fioletowy korektor V34 działa już po pierwszym użyciu – niweluje żółty odcień i sprawia, że uśmiech wygląda po prostu lepiej.
Wszystkie produkty mają naturalny skład, bez fluoru i zbędnej chemii, są odpowiednie dla wegan i nie są testowane na zwierzętach. Widać, że marka dba o detale – zarówno w składzie, jak i działaniu.
Dla mnie to duży krok w stronę świadomej pielęgnacji. Jeśli zależy Ci na efektach i bezpieczeństwie, Elixio to świetny wybór.

23 mai 2025

Polecam, Wybiela i utrzymuje białe ząbki już 2 tygodnie

27 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Pełen PROFESJONALIZM :) Wysyłka…

Pełen PROFESJONALIZM :) Wysyłka ekspresowa, produkty zgodne z opisem, wszystko bardzo dobrze zabezpieczone :) jestem MEGA zadowolona :)
Serdecznie polecam zakupy w sklepie internetowym Elizie.pl :) Pozdrawiam :)

28 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam bo nie wybiela tak jak to…

Nie polecam bo nie wybiela tak jak to pokazują na filmikach. Dobrze chociaż że zwracją pieniądze. Niestety przereklamowane. Każdy ma prawo do swojej wypowiedzi.

29 mai 2025
Avis spontané

Réponse de Elixio Cosmetics

Dzień dobry, zwróciliśmy w pełni środki za zamówienie tak jak obiecaliśmy. Rekomendujemy używać nasz produkt min. 1 do 4 dni aby zobaczyć efekty, Pani zdecydowała się na opinię nie używając produktu więcej niż w dzień. Bardzo nam przykro, że w tym przypadku produkt nie spełnił oczekiwań.

Bardzo szybka dostawa

Bardzo szybka dostawa. Towar dobrze zabezpieczony. Warty uwagi jest fakt ,że z powodu chwilowego braku jednego z zamówionych produktów otrzymałem pełnowartościowy inny produkt w ramach rekompensaty. Właściwy produkt ma byc dosłany na koszt firmy zaraz po uzupełnieniu stanów magazynowych. To świadczy o wysokim poziomie świadomości marketingowej i relacyjnej w firmie. Bardzo doceniam takie fachowe podejście do biznesu.

16 avril 2025

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus