Elixio Cosmetics Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

SWIETNA PASTA. JAKOŚĆSZKLIWA ZEBÓW W BARDZO DOBRYM STANIE. DZIĄSLA NIE MAJĄ TENDENCJI DO STANÓW ZAPALNYCH. BARDZO DOBRZE HAMUJE NAMNAŻANIE BAKTERII , BRAK NIEPRZYJEMNEGO ZAPACHU Z UST. OCZYWIŚCIE... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo szybka dostawa. Towar dobrze zabezpieczony. Warty uwagi jest fakt ,że z powodu chwilowego braku jednego z zamówionych produktów otrzymałem pełnowartościowy inny produkt w ramach rekompensaty. W... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jestem zawiedziona zakupem pasty wybielającej i korektora elixio!!! Oba produkty absolutnie nie wykazały żadnego, nawet minimalnego działania jakie obiecywano w reklamie. Cena za produkt obtak złej ja... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique d'articles de toilette

Écrit par l'entreprise

Wybielanie zębów produktami Elixio to całkowicie naturalny i bezpieczny sposób na piękne i lśniace zęby. Nasz węgiel aktywny czy czarna pasta bazowana na węglu aktywnym to nasze najlepsze produkty które znakomicie wybielą i utrzymają naturalną biel zębów.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

48 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Używam korektora 2-3 dni i efekt…

Używam korektora 2-3 dni i efekt wybielania jest widoczny. Szybka wysyłka.

31 janvier 2025

Réponse de Elixio Cosmetics

Dziękujemy bardzo! Życzymy dużo uśmiechu i zapraszamy ponownie do naszego sklepu www.elixio.pl

Nie polecam banana

Smak bananowej pasty pozostawia wiele do życzenia, jest w niej dziwna gorycz. Poza tym widziałam co najmniej dwie inne firmy z identycznymi opakowaniami (kształt, kolor, napisy z nazwą smaku pasty), różne było tylko logo. Testowałam winogronową z drugiej firmy i zupełnie nie miała tego gorzkiego posmaku.
Edit: firma skontaktowała się ze mną proponując zwrot środków co uważam za bardzo uczciwe podejście, może jeśli oferta smaków się powiększy spróbuję dać jeszcze jedną szansę.

15 janvier 2025

Réponse de Elixio Cosmetics

Dzień dobry, każda pasta smakowa ma swój unikalny smak. Przykro nam, że kupiony produkt nie sprawdził się. Zachęcamy do kontaktu w celu wyjaśnienia sytuacji.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dostałam przeterminowany produkt

Dostałam przeterminowany produkt . Dziękuję !

26 décembre 2024

Réponse de Elixio Cosmetics

Dzień dobry, dziękujemy za zostawienie opinii aczkolwiek nie jest to prawdziwa opinia. Nie sprzedajemy przeterminowanych produktów.

Noté 3 sur 5 étoiles

Niestety u mnie nic specjalnego

Przesyłka przyszła szybko, ładnie zapakowana i na tym wow się kończy niestety... korektor koloru nie robi nic, pasta ok, fajny efekt świeżości i nic poza tym, jestem rozczarowana, szkoda pieniądzy

26 décembre 2024

Réponse de Elixio Cosmetics

Dzien dobry, przykro nam, ze produkty nie spelnily oczekiwan. Prosimy o kontakt w celu wyjasnienia sytuacji.

WSZYSTKO SUPER 👌

Szybka realizacja zamówienia, produkty zgodne opisem - świetne! Obsługa bardzo Miła ☺️ Jeśli o Mnie chodzi to szczerze Sklep Polecam ❤️

30 novembre 2024

Mniam

Zachwycające pierwsze wrażenie… cudo opakowanie, piękny zapach, super działanie.

30 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Mam częściowo korony pełnoceramiczne i…

Mam częściowo korony pełnoceramiczne i muszę dbać by kolor naturalnych zębów i koron nie różnił się. Dodatkowo mam tendencję do infekcji, pasta spełnia moje oczekiwania, jest naturalna, działa przeciwbakteryjnie, nie zawiera fluoru, niweluje niechciany zapach. Nawet przeszedł ból gardła, co na pewno jest efektem składu pasty. Opakowanie jest przepiękne, cena nie poraża :) Dostawa jest ekspresowa. Będę stosować ! Polecam.

20 novembre 2024

Réponse de Elixio Cosmetics

Dziękujemy i bardzo nam miło, że produkty spełniły oczekiwania :)

Meeeeegaaaaa🤗

Szybko i mega sprawnie. Szybka wysyłka. Teraz czas na wybielanko. Dzięki za super produkt 💪💪🤝🤝

15 novembre 2024

Dziękujemy bardzo!

Mój produkt roku

Bardzo szybka realizacja zamówienia, nowoczesne dizajnerskie opakowania, smaczne, jest delikatna dla moich wrażliwych dziąseł, dba o moje zęby, długo zostawiając je czystymi ale nie ściera szkliwa a na dodatek czuć, że ma dobry skład i smak o jeszcze wyważona cena. Bardzo jestem zadowolona z tego produktu

14 novembre 2024

Réponse de Elixio Cosmetics

Dziękujemy za bardzo miłą opinię

Super

Super, korektor koloru naprawdę daje genialny efekt. Widać różnicę już po pierwszym myciu. Zdecydowanie bardzo polecam!

12 novembre 2024

Produkty przemili mnie zaskoczyły

Produkty przemili mnie zaskoczyły. W końcu coś co naprawdę działa i niweluje żółty odcień zębów. Jestem zachwycona, zmiana od pierwszego użycia.

12 novembre 2024

Liczyłam na efekt wow

Liczyłam na efekt wow, niestety go nie było. Jestem trochę rozczarowana. Oczywiście zużyje do końca ale drugi raz nie kupie

30 octobre 2024

Réponse de Elixio Cosmetics

Zapraszamy do kontaktu na email hello@elixio.pl aby nasz zespół mógł wyjaśnić sytuację.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona z zakupu pasty…

Jestem bardzo zadowolona z zakupu pasty do zębów. Szukałam delikatnej formuły, która nie będzie rysowała szkliwa jednocześnie wybielając i usuwając osad i ta pasta spełnia swoją funkcję idealnie.
Odpowiada mi też bardzo to, że nie zawiera fluoru oraz innych szkodliwych substancji.
Polecam serdecznie 💕

26 octobre 2024

Noté 2 sur 5 étoiles

Efekt nie taki jak na reklamie

Efekt nie taki jak na reklamie, używam już 4 dzień i póki co efektu nie ma ale może po miesiącu lekko się coś zmieni...mam taką nadzieję bo cena nie należy do najniższych, plus za szybką wysyłkę i precyzyjne opakowanie

21 octobre 2024

Réponse de Elixio Cosmetics

Dzień dobry, niestety nie widzimy w systemie Pani zamówienia. Prosimy o kontakt na adres hello@elixio.pl aby wyjaśnić sytuację.

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetny produkt nawet dla wrażliwych zębów

Myślę że gdybym miała jeszcze raz zdecydować czy kupić produkty Elixio to nie zastanawiałabym się! Już po jedynym użyciu zęby są bielsze i bardziej lśniące. Korektor koloru działa natychmiastowo i świetnie wyciąga biel zębów. Myślę że przy używaniu takich produktów nie należy spodziewać się długoterminowych efektów, bo najzwyczajniej w świecie nasze zęby łapią wszystkie kolory ze spożywanego jedzenia. Jednak kiedy potrzebuje szybkiej poprawy uśmiechu, to nie wyobrażam sobie lepszego rozwiązania! Zaznaczę też że należę do osób z wrażliwymi dziąsłami i najczęściej używam jednego rodzaju pasty ze względu na odczuwany ból, jednak w tym przypadku bólu nie było, cały proces jest komfortowy, szybki i skuteczny. Szczerze polecam

17 septembre 2024

Dziekujemy!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus