Paar jaar geleden m’n eerste aankopen gedaan, en elke dag nog steeds blij mee! De kwaliteit is top. Veel complimenten over gekregen :)) Laatst meegedaan aan een win actie en zelfs die mogen winnen, h... Voir plus

Mooie artikelen voor een eerlijke prijs. Met zorg ingepakt, echt een cadeautje voor jezelf om uit te pakken. Snelle reactie en verzending.

1. Bijoutier

Welkom in mijn wereld! De wereld van handgemaakte sieraden van Sterling zilver en in de nabije toekomst goud, gezet met bijzondere edelstenen uit de aarde. Elle’s Atelier is geboren uit liefde voor de natuur, edelstenen en diens positieve energie.

4,7

Super blij met mijn ring.

Super blij met mijn ring.
Elke keer verrast over hoe mooi en precies zoals op de foto's.
Mooi en zorgvuldig verpakt.
Kan blijven kopen👍

13 décembre 2025

Mooi

Snell bezorging, netjes ingepakt en mooie items.🤩

28 juillet 2025

Goede service!

Ik heb een hele mooie ring besteld bij Elles Atélier. De ring werd snel verstuurd, was heel goed en leuk verpakt.
Zeker een aanrader, hele mooie sieraden en een super aardige eigenaresse.

5 juin 2025

Hele fijne ervaring…

Hele fijne ervaring om juwelen aan te kopen! Iemand met passie, geeft duidelijk uitleg en hele snelle verzending! Heel tevreden over mijn aankoop!

4 juillet 2024

Zeer tevreden

Enige tijd geleden heb ik prachtige oorbellen gekocht. Vanaf het eerste moment wist ik: yes, deze oorbellen ga ik vaak dragen. De kwaliteit is en blijft prachtig. Daarbij wil ik ook mijn waardering uitspreken voor de service. Het contact verliep erg prettig. Kortom: een zeer dankbare klant!

16 septembre 2023

Positief

Een prachtige morganiet ketting aangeschaft. Ben ik zeer blij mee! Je krijgt een mooi sieradendoosje bijgeleverd, zodat het product niet kan beschadigen. Ze stond op de mineralenbeurs, daar kon ik de sieraden bekijken en aanraken. Het zag er allemaal goed uit en van goede kwaliteit. Verder was ze heel behulpzaam en klantvriendelijk. Ik kan het alleen maar aanraden!

15 octobre 2023

Ring

Blij met mijn aankoop, snelle verzending en mooi ingepakt! Een aanrader

5 octobre 2023

Ik ben ontzettend blij met mijn ring

Ik ben ontzettend blij met mijn ring. In het echt nog mooier dan op de foto’s. Goede service en snelle levering! Ook nog een leuke extra attentie als cadeautje erbij. Ik kijk uit naar een volgende aankoop 💖

27 septembre 2023

Erg blij met mijn ring

Erg blij met mijn ring. Snelle reactie op vragen en snelle levering. Leuk ingepakt met persoonlijk bericht

29 septembre 2023

Mooie sieraden en goede service 💙

Super mooie sieraden, met zorg gemaakt en ieder sieraad is uniek.
Zo blij met mijn ring en erg zuinig op.
Toch, verloor ik een steentje, contact gehad.
Dat mocht zeker niet gebeuren, ze heeft hem mee genomen, gemaakt en met TT weer opgestuurd. Vandaag, schittert hij weer om mijn vinger 💙 Super service.
Dank jullie wel 💕

23 septembre 2023

Wat een prachtige sieraden!

Wat een prachtige sieraden! 😍🩵💜

Ben heel blij met mijn aankoop. Het is uniek en je ziet dat het met liefde is gemaakt.

Een fijne ervaring. Ben goed en heel vriendelijk geadviseerd. En super lief de oorbellen erbij. Dank je wel!

16 septembre 2023

Super fijne ervaringen, zeker aan te raden

Laatst meegedaan aan een win actie en zelfs die mogen winnen, heb een hele mooie ketting ontvangen. De communicatie is ook heel fijn. Zeker aan te raden! :))

9 septembre 2023