1. Système de suivi des candidatures
  2. Entreprise de logiciels

Sneller in contact met talent. Meer gesprekken. Meer hires. Elvatix is een recruitmentplatform dat LinkedIn integreert met gepersonaliseerde berichten om kandidaatbetrokkenheid te vergroten en InMail-kosten te verlagen. Gericht op het opbouwen van duurzame relaties met kandidaten door middel van authentieke, op maat gemaakte communicatie. Succesvol talloze recruiters geholpen geld te besparen en toptalent binnen te halen in competitieve markten.

4,3

4,3

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Persoonlijke kwaliteit in korte tijd.

Als recruiter stuur ik veel InMails via LinkedIn en het persoonlijk maken van berichten kost normaal gesproken veel tijd. Sinds ik Elvatix gebruik, gaat dat een stuk sneller zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Sterker nog, de kwaliteit is in mijn ogen een stuk beter.

De tool leest het hele profiel van een kandidaat (samenvatting, werkervaring, branches en functies) en gebruikt die informatie om een persoonlijk bericht te schrijven. Wat ik sterk vind, is dat je zelf instructies kunt meegeven voordat je berichten laat genereren. Bijvoorbeeld: begin met een verwijzing naar een recente functie en leg vervolgens de link met de rol waarvoor ik iemand benader. Maar je kunt het ook anders insteken, zoals het bericht persoonlijk laten beginnen of juist eindigen met de brug naar de vacature. Dit kun je per keer aanpassen.

Qua snelheid maakt het voor mij een groot verschil. Waar ik normaal ongeveer 5 minuten bezig ben met één persoonlijk bericht, kan Elvatix ongeveer 25 berichten in een paar minuten genereren.

Ook de flexibiliteit in templates vind ik sterk. Zo kan ik bijvoorbeeld salarisranges automatisch laten aanpassen op basis van de ervaring van een kandidaat.

Kortom: een praktische tool voor recruiters, maar ook sales personen die hun outreach persoonlijk willen houden, maar wel efficiënter willen werken. Daarom 4 sterren van mij.

16 mars 2026

Elvatix zal altijd een stapje extra zetten…

De heren van Elvatix zetten telkens weer een stapje extra om jou op weg te helpen. Vanaf het begin merk je hoe betrokken ze zijn bij de klant. Alle kleine aandachtspunten werden binnen 24 uur verholpen. Verder vroegen ze telkens actief naar mijn ervaringen met de tool. Dit is iets wat je niet vaak meemaakt in de tech wereld.

Wat Elvatix onderscheidt, is hun oprechte interesse in jouw feedback. Je merkt aan alles dat ze hun product continu willen verbeteren op basis van wat jij ervaart. Hierdoor voelt het alsof je samen aan iets bouwt.

En alsof dat nog niet genoeg is: ze kwamen ook nog eens langs met een heerlijke Limburgse vlaai. Zoiets kleins, maar het zegt zoveel over hun persoonlijke aanpak :)

1 juillet 2025

I am using Elvatix in my job in Sales

I am using Elvatix in my job in Sales. We are experiencing market difficulties and our primary focus is on new business developments. We at the company Keyence have a old fashion way of gathering new contact details by cold calling or asking for referals. This was time consuming and not always efficiënt. Nowadays I also use Elvatix to connect with key contact persons, connecting with them first via Linkedin and have a brief converstation works great when you give them a call afterwards! The conversion ratio from phonecall to visit has increased a lot. I can truly advise Elvatix for sales purposes.

17 juin 2025

Gebruiksvriendelijk en goed bereikbare supportafdeling

Elvatix is een gebruiksvriendelijke tool die effectieve en persoonlijke outreachberichten genereert, zowel voor het benaderen van kandidaten als prospects. Een extra pluspunt is de goed bereikbare supportafdeling, die altijd klaarstaat om mee te denken en snel ondersteuning biedt.

16 juin 2025

Slimme AI-tool die recruitment écht naar een hoger niveau tilt

Als recruiter ben ik ontzettend tevreden over Elvatix. De tool zorgt niet alleen voor een flinke toename in responspercentages, maar bespaart me ook enorm veel tijd in mijn dagelijkse werk. Wat ik vooral waardeer, is dat Elvatix blijft innoveren en voortdurend nieuwe functies toevoegt die écht waarde toevoegen aan mijn recruitmentproces.

Kortom: een slimme en toekomstgerichte tool die ik iedereen in het vak van harte kan aanraden!

17 juin 2025

Fijn systeem

We hadden eerst wat twijfels over AI in outreach, maar het werkt gewoon goed en krijgen leuke reacties. Fijn systeem, en als er iets is, reageren ze snel.

9 juin 2025

I used to spend countless hours…

I used to spend countless hours searching for the right candidates on LinkedIn, and it often felt like a never-ending process. With Elvatix, that time has been cut in half, enabling me to connect with more candidates through personalized and unique messages. As a result, my response rates have improved, and I’ve built stronger connections that frequently lead to lasting relationships or phone calls. I highly recommend Elvatix!

19 septembre 2024

I was initially skeptical

I was initially skeptical when I first heard about what Elvatrix could do for my business.
As a Transformational Life & Business Coach, connecting with my targeted audience on LinkedIn consumes a lot of time. However, Elvatrix demonstrated how their product could save me countless hours, and I was mind-blown by the results.

Elvatrix's solution not only helps me reach out to new contacts efficiently but also frees up a significant amount of my precious time. The impact on my business has been tremendous, allowing me to focus more on my clients and less on tedious tasks.

Thank you, Elvatrix, for transforming my approach to networking and helping my business grow!

13 juin 2024