Bestelling geplaatst en de week erna al…
Bestelling geplaatst en de week erna al netjes binnen. Alles was zoals verwacht, goed verpakt en in orde. Tevreden klant hier met de service!
ik heb bij emberantwerp besteld en ben aangenaam verrast.
Had een jurkje gezien dat ik heel graag wou bij hun. Maar na besteld en gekregen pastte het jurk me niet ( verkeerde maat besteld ). Gecontacteerd om te retouren. Na de reacties hier gelezen te hebben dacht ik me geld kwijtgeraakt te hebben.
Maar toch niet en kon eenvoudig retouren naar Belgisch adres. Wel moest ik zelf de kosten betalen. En ook de kosten voor de nieuwe jurk.
Dropshipper die een valse trustpilot banner heeft staan.
De winkel in Antwerpen bestaat niet terwijl de shop zegt dat ze daar wel een winkel hebben gehad en dat die terug komt.
De foto van de winkel is fake.
This is a scam, products are not at all what they look like online, don’t buy anything!
Ik zou iedereen afraden om hier te kopen, is voor 99% zeker een nieuw dropship webshopje van De Haarlem Mode. Bekijk vooral de reviews op Trustpilot voordat je overgaat tot het kopen van kleding. Ik zie exact dezelfde advertenties voorbij komen op Instagram en is toevallig net opgezet op het moment dat de Haarlem tientallen negatieve reacties heeft ontvangen.
Kort samen gevat... Als de kleding niet goed is betaal je torenhoge kosten om te retourneren. Alle spullen komen uit China dus er is sowieso geen sprake van ambachtelijke kwaliteit zoals geschreven wordt op de site. Organisatie heeft daarnaast ook helemaal geen KvK nummer, reviews op de website zijn nep dus trek je conclusie en bespaar je een hoop geld en ellende.