Fineste smykker til god pris!
Mega hurtig levering og smykker i rigtig fin kvalitet. Bestilte fredag aften og modtag allerede mandag.
Hos Emilyjewellery finder du moderne og elegante smykker til enhver anledning. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af armbånd, halskæder, ringe, øreringe og smykkesæt, hvor fokus er på et stilrent design, god kvalitet og priser, der gør det muligt at forkæle sig selv uden at gå på kompromis med udtrykket. Vores smykker er skabt til at kunne bruges både til hverdagen og til særlige lejligheder. Sortimentet spænder fra enkle og minimalistiske designs til mere iøjnefaldende smykker med elegante detaljer og et eksklusivt look. Vi arbejder løbende på at udvide vores udvalg, så du altid kan finde nye favoritter hos Emilyjewellery. Vi ønsker at gøre det nemt og trygt at handle smykker online. Derfor lægger vi vægt på en god kundeoplevelse fra det øjeblik, du besøger vores webshop, til du modtager din ordre. Har du spørgsmål til et produkt, din ordre eller levering, er du altid velkommen til at kontakte os. Emilyjewellery er for dig, der elsker smykker med et elegant og moderne udtryk – uanset om du leder efter noget til dig selv eller en gave til en, du holder af.
Demande des avis aux clients
Fineste smykker til god pris!
Jeg elsker mit tennisarmbånd, det er elegant og holdbart, og har ikke mistet sin glans selv efter mange svømmeture. Sød og hjælpsom kundeservice samt hurtig levering - vil virkelig anbefale!

Réponse de Emily Jewellery
Jeg virkelig glad for mit armbånd, hurtig levering og fik 10% da jeg tilmeldte nyhedsbrev

Réponse de Emily Jewellery
Hurtig, venlig service / levering og smukke smykker!
Smykkerne falmer ikke i guldet, lækker kvalitet.

Réponse de Emily Jewellery
Jeg modtog et armbånd og en halskæde i de smukkeste smykkeskrin. Halskæden er i lækker kvalitet og det er armbåndet også. Jeg er fuld ud tilfreds med begge dele som jeg synes ser ekslusive ud.

Réponse de Emily Jewellery
mega fine smykker, ingen problemer ift forsendelse osv

Réponse de Emily Jewellery
Perfekt gave til min kone
Jeg købte et tennis-sæt til min kone, og hun blev virkelig glad for den.
God kvalitet til en fornuftig pris.

Réponse de Emily Jewellery
Jeg købte den til datteren. hun var glad for det. hurtig levering gode pris