Se vores tilfredshed på E-mærket Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Anmeldelse af emilys.dk At de kun bruger emærket verificerede anmeldelser (og ikke Trustpilot) er et skalkeskjul for en svindelvirksomhed!!! LÆS, LÆS, LÆS Varer stinker af kælder/skimmel. Ved kon... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg måtte annullere min ordre da jeg en uge efter køb ikke havde fået besked om at min vare var afsendt. De imødekom heldigvis min annullering. Forklaringen fra dem var manglende bemanding. De håbede... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lige en update på min købsoplevelse hos Emilys. Via kommunikation på trustpilot blev det klart at problemet var et eller andet IT halløj. Den bestilte vare havde ligget klar til mig i pakkeshoppen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Længere leveringstid end angivet. Kontakter ikke kunden hvis nogle vare fx mangler på lagret, og derfor ikke kan blive sendt.. Svare ikke på mail. Skrev en mail 1 uge efter bestilling, da jeg int... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Police d'État

Écrit par l'entreprise

📅 Vi stoppede med at bruge Trustpilot i 2023 | ⚠️ Trustpilot giver ikke et retvisende billede af Emilys | En stor del af vores anmeldelser (ca. 85%) vises ikke længere her, fordi Trustpilot har fjernet dem, da vi ikke ville købe abonnement hos dem. ⚠️ Vil du se vores reelle anmeldelser, henviser vi til E-mærket her er 10 gange så mange anmeldelser ⚠️ De anmelderser der alligevel kommer her, er typisk af smålige mennesker der 1. aldrig har købt noget hos os 2. har profil med kun fornavn og har kun har lavet en anmeldelse ELLER kun laver 1-stjernede anmeldelser. Til alle jer, vi ønsker jeg en lykkelig fremtid med at handle hos andre end os.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super positiv oplevelse

Super positiv oplevelse. Emilys havde det største sortiment og den bedste pris. Jeg bestilte varen og modtog lynhurtigt efter.
Pakken kom med en ekstra lille hilsen i form af slik. Virkelig sødt.
Kun positive bemærkninger herfra :-)

12 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Her handler jeg gerne igen!

Ingen problemer og kun positive ord herfra. Jeg sendte endda en mail søndag aften og fik svar indenfor 5 minutter, hvilket jeg blev noget overrasket over. Pakken er i orden, og hjemmesiden overskuelig og god.
Så alt i alt en positiv oplevelse, og jeg tøver ikke med at handle der igen 👍🏻

7 novembre 2021

Manglende + forkert vare

Jeg modtager min pakke og opdager hurtigt, at der mangler 2 kopper. Jeg kontakter Emilys - de svarer hurtigt tilbage, beklager meget og eftersender mig straks kopperne - rigtig fin service!
Da jeg modtager kopperne og får der hele pakket rigtigt ud opdager jeg, at skeerne ikke er den farve jeg har bestilt og ikke passer til det resterende af spisesættet. Jeg kontakter igen Emilys og får dette svar;

‘Jeg beklager mange gange, men vi kan desværre ikke sende ud af flere gange. Jeg ved det er os der har lavet fejlen, men det er derfor der står i vores betingelser, at man skal gennemgå sin ordre grundigt ved modtagelse. Omkostningen i porto er simpelthen så stor, så hvis vi skal sende flere gange, så bliver omkostningerne alt for store.
Jeg håber at du kan leve med den lille farvefejl.’

Betingelser er jo betingelser, men i min optik virkelig dårlig service - når nu man har formået, at lave 2 fejl i en enkelt ordre.

4 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

OK priser, hurtig behandling af ordre og hurtig forsendelse. En lille vingummiposen i pakken var guld værd for børnene. Alt i alt en rigtig god service.

31 octobre 2021

Kan stærkt anbefales!

Altid hurtig levering og rimelige priser 😊 Desuden får man altid en lille hilsen med i sin pakke, jeg er meget tilfreds med alle mine køb derfra 🤩

21 octobre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fornem service

Hurtig levering, lækkert udvalg og fantastisk bytteservice - alt med et smil.
Trods lidt svartid pga. travlhed så var der en virkelig fornem personlig bytteservice og tilbud om fremover at tage børnene med og prøve sko/tøj. Kommer helt sikkert til at handler der igen.

19 octobre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Lige en update på min købsoplevelse hos…

Lige en update på min købsoplevelse hos Emilys.
Via kommunikation på trustpilot blev det klart at problemet var et eller andet IT halløj. Den bestilte vare havde ligget klar til mig i pakkeshoppen siden 28.10, jeg havde bare ikke modtaget beskeden.
Emilys reagerede lynhurtigt på min anmeldelse og problemet var klaret på under et døgn
Nu er kjolen hentet og er helt som foventet.
Tak for det fra en nu meget glad kunde som gerne vender tilbage.

9 octobre 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus