Jeg bruger Enertor sålerne mellem forskellige sko mærker/modeller, og jeg er glad for på den måde at have en sko, som ‘kender mig’. Jeg bruger 4-5 sko om året, og det virker som om skoene holder lid... Voir plus
Lisez les avis des autres
Virkelig gode både running og walking. Man kan tydeligt mærke forskel. Og behagelig svang-støtte. Eneste ønske til forbedring vil være at man kan vælge mere / mindre svangstøtte, og endnu bedre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sålerne virker for så vidt helt som de skal. Mine nye løbesko drillede og startede med at give mig en del smerter på ydersiden af foden. Derfor valgte jeg at købe et par indlægssåler. Det kompenserede... Voir plus
L'entreprise a répondu
Om det er padel, golf eller anden træning.... Ingen træning uden Enertor såler. Kæmpe fan for et produkt der fra øverste hylde i behovspyramiden🙌
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Enertor®, har vi hjulpet mennesker med at forblive smerte og skadesfrie siden 1998 med vores verdenskendte fodklinik og vores revolutionerende såler. Vores produkter og vores service er velanvendt og velanset af eliteidrætsudøvere, millitæret og sundhedspersonale over hele verden. Men vi er ikke bare til for de professionelle. Alle kan drage nytte af vores ekspertise og teknologi uanset om det handler om smertelindring, skadesforebyggelse eller øget præstation
Coordonnées de contact
Danemark
- info@enertor.dk
- enertor.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Intet mindre end fantastiske!
De er super gode.. Jeg kan klart anbefale sålene fra Enertor til andre løbere!

Réponse de Enertor Danmark
God service og det er et rigtig godt…
God service og det er et rigtig godt produkt

Ændring af leveringsmetode
Jeg valgte levering til daoshop ved bestilling, så jeg var sikker på at få min pakke hurtigt. Enertor vælger dog at sende med hjemmelevering, hvilket ikke kunne lade sig gøre for dao. Dette lagde 3 dage ekstra på leveringen, for at dao kunne omdirigere pakken til daoshop.

Super godt produkt
Super godt produkt. Er meget glad for sålerne.
Købte to par - et par til løbeskoene og et par til hverdags sko grundet hælspore problem.
Grunden til at det kun bliver til 4 stjerner og ikke 5 stjerner skyldes, at jeg bestilte og betalte for to par såler, men der blev kun sendt et par.
Jeg måtte selv rykke og gøre opmærksom på fejlen. Det næste par blev dog hurtig leveret.

Réponse de Enertor Danmark
Hurtig og effektiv..super lækker…
Hurtig og effektiv..super lækker såler💪🔥👍😄

Igang i 2 uger
Køb og levering fungerede som det skal, og selve sålen virker lovende. Købte den da jeg begyndte at have knæproblemer ved løb, og pt. er der er en klar forbedring ift. det. Jeg løber lige nu ca. 80% af min normale distance med sålen, og er lige stoppet med at skifte mellem skoens original sål, så løber nu kun med denne. Så indtil videre kan det anbefales

Gode såler - dårlig holdbarhed
Har købt sålerne til sport/løb, og brugt dem et lille års tid. Jeg har som udgangspunkt været tilfredse med dem,
men kvaliteten og dermed holdbarheden lever ikke op til det som der beskrives og det jeg oplever ved brug. De er slidt ned efter mindre et et års brug og de er kun brugt ca. 1 gang i ugen.
Reklamation tages mindre seriøst og der henvises blot til, at det er meget normalt at de kun holder et år. Så ikke det kvalitetsprodukt som jeg forventede.

Réponse de Enertor Danmark
Super gode såler og afhjælper smerter
Alt var godt lige fra bestilling til modtagelse af pakken, som kom hurtigt. Min datter på snart 17 år spiller Elite fodbold på meget højt plan og træner 4 gange om ugen og har kamp i weekender så det er i alt 5 dage om ugen hun spiller fodbold + har styrketræning 2 gange om ugen.. Hun har døjet med skinnebensbetændelse her i opstarten fra januar af, grundet hårdt underlag på træningslejren i Finland og overbelastning af underben på grund af hårde baner. Hun har nu trænet og spillet kampe i Enertor sålerne i ca. 10 dage og hun mærker tydelige forbedringer og har stort set ingen smerter mere. Stor anbefaling herfra.

Réponse de Enertor Danmark
Enertor såle er bare fantastiske
Enertor såler er bare fantastiske - jeg har efterhånden investeret i 5-6 såler og bruger dem til alt, daglig, sport, vandre.
Havde tidligere tid til anden problemer med mine hæle, men siden jeg har brugt disse såle har der intet været.
Kan kun anbefale dem.

Gode såler til prisen
Jeg er på mit andet par såler fra Enertor, som jeg kan anbefale. Det er en god og stødabsorberende sål og jeg bruger dem i alle mine sportssko. Levering er også ok hurtig.

Købt gå og løbe såler
Købt gå og løbe såler. Kan ikke kende forskel. Umiddelbart virker de gode. Dog oplever jeg smerter i knæ og svang. Været i dialog med kundeservice der svarer hurtigt, venligt og relevant. Øger nu stille og roligt tiden af anvendelsen.

Réponse de Enertor Danmark
Top klasse service og produkt
Fik leveret 2 sæt løbe såler til mig selv og min kæreste, dog havde vi bestilt forkert størrelse til hende. Henvendte mig via skemaet og fik svar på under 10 minutter, ingen problem i at bytte, fik endda tilsendt DAO kode med det samme og de blev sendt retur til rigtige størrelse lyn hurtigt.
Sålerne føles gode og mindsker mine smerter i knæ. Om det er ren indbildning eller at de har fat i den lange ende? Who knows, men ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for hele oplevelsen so far!

Réponse de Enertor Danmark
Sålerne kom rigtig hurtig efter jeg…
Sålerne kom rigtig hurtig efter jeg bestilte dem. Jeg har gået i dem i ca 2 uger, og de er rigtig gode! Man opnår god støtte samtidig med at sålerne former sig efter foden

Knæsmerter væk
Jeg købte løbesåler efter at have døjet med knæsmerter i tre måneder. De føles gode at løbe med, og mine smerter er væk Jeg har samtidig holdt en kort pause fra løb og har opskaleret styrkeøvelser for knæene. Om det således er sålerne eller det andet, der har hjulpet kan jo ikke siges med sikkerhed, men jeg er glad for dem, og prisen er god.

Rigtig gode såler
Overskuelig hjemmeside og hurtig forsendelse. Købte såler til løb og har testet dem på 6 ture nu. Første tur gik med tilvænning (var selvfølgelig også mere opmærksom). De efterfølgende ture har været en fornøjelse. Min vurdering er ind til videre at jeg ikke er lige så "træt" i læggene efter løbeturen. Og jeg tænker ikke mere over sålerne.

Ok gode såler
Sålerne bruges til løb og de er ganske ok. De er ikke ubehagelige og gør ikke fødderne ømme på lange ture.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.