Jeg bruger Enertor sålerne mellem forskellige sko mærker/modeller, og jeg er glad for på den måde at have en sko, som ‘kender mig’. Jeg bruger 4-5 sko om året, og det virker som om skoene holder lid... Voir plus
Lisez les avis des autres
Virkelig gode både running og walking. Man kan tydeligt mærke forskel. Og behagelig svang-støtte. Eneste ønske til forbedring vil være at man kan vælge mere / mindre svangstøtte, og endnu bedre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sålerne virker for så vidt helt som de skal. Mine nye løbesko drillede og startede med at give mig en del smerter på ydersiden af foden. Derfor valgte jeg at købe et par indlægssåler. Det kompenserede... Voir plus
L'entreprise a répondu
Om det er padel, golf eller anden træning.... Ingen træning uden Enertor såler. Kæmpe fan for et produkt der fra øverste hylde i behovspyramiden🙌
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Enertor®, har vi hjulpet mennesker med at forblive smerte og skadesfrie siden 1998 med vores verdenskendte fodklinik og vores revolutionerende såler. Vores produkter og vores service er velanvendt og velanset af eliteidrætsudøvere, millitæret og sundhedspersonale over hele verden. Men vi er ikke bare til for de professionelle. Alle kan drage nytte af vores ekspertise og teknologi uanset om det handler om smertelindring, skadesforebyggelse eller øget præstation
Coordonnées de contact
Danemark
- info@enertor.dk
- enertor.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Super pasform
Super pasform uanset om det er løbesko eller businesssko. Bløde og behagelige. Super kvalitet.

DET VIRKER
Da jeg døjer med hælspore, løbe knæ og rygproblemer, tænkte jeg at disse såler var værd at prøve. Har brugt dem i mine løbesko og løbet både indendørs på løbebånd og udendørs på blødt og hårdt underlag. Det er vildt så gode sålerne er og de fungerer rigtig godt for mig. Jeg købte også et par til min søn der står og går en del (vinduespudser) og han kan også mærke en klar forskel. Han bliver ikke ligeså træt i benene længere.
Så tak til Enertor for både hurtig levering, god service og for at holde hvad de lover 💪

Så langt så godt
Så langt så godt. Sålen føles stabil og behagelig. Har haft meget ondt under foden inden jeg købte sålen, og efter en uges brug har det helt klar blevet mindre ondt.

Réponse de Enertor Danmark
Hurtig levering og gode og behagelige…
Hurtig levering og gode og behagelige såle

Holder hvad de lover
Super fin vejledning og hurtig levering - kan mærke stor forskel på med og uden sålerne. De holder hvad de lover, så anbefalinger herfra

Réponse de Enertor Danmark
Hurtig levering, og såler der passer ned i alle løbesko, gør skoen blødere og mere bounty at løbe i 🏃💫

Réponse de Enertor Danmark
Det er et super godt produkt
Det er et super godt produkt, som klart har mindsket ømhed i muskler og led. Jeg føler dog de bliver varme på de længere løbeture.

Super hurtig levering
Super hurtig levering, og "so far so good"
Sålerne er blevet købt til en ungdoms fodboldspiller (U16) som har oplevet en del fod og hæl smerter, med de såler som støvlerne normalt er født med.
Vi krydser fingre og ser tiden an. ;-)

Réponse de Enertor Danmark
Efter hælspore og forstrækning af…
Efter hælspore og forstrækning af svangsenen٠ Har enertor holdt mig igang med at spille padel!

Hurtig levering.
Hurtig levering.
Super såler - lever bestemt op til beskrivelse.
Har døjet med mange smerter i hælene efter padel - efter brug af sålerne er det forsvundet totalt.
Så bedste anbefalinger herfra.

Réponse de Enertor Danmark
Jeg træner padel 6-10 timer om ugen og…
Jeg træner padel 6-10 timer om ugen og har haft problemmer med “tunge ben”.
Efter at have investeret i disse såler er de ømme ben væk og føler mig mere klar til hvert padel pas. Tak 🙌🏻

Réponse de Enertor Danmark
Ikke sidste gang jeg køber de her såler..
Har købt et par til løb, og et par til gang. Bare for at prøve dem af. Og de er fantastiske til begge dele. Om det er placebo-virkning eller hvad, ved jeg ikke. Men faktum er at mine fødder og ben er meget mindre trætte. Så den bedste anbefaling herfra.

Réponse de Enertor Danmark
Har hjulpet på mine akillessener hvor…
Har hjulpet på mine akillessener hvor fys og osteopat ikke kunne🙌

Alt super godt
God og overskuelig hjemmeside, bredt og anderledes udvalg, til fair priser, hurtig levering

Réponse de Enertor Danmark
Første dag synes jeg det føltes vildt…
Første dag synes jeg det føltes vildt underligt at have dem i mine løbesko. Efter et par dage og den en 5 km løbetur lidt bedre. Her Efter 14 dage en 10 og 14 km løbetur er jeg ret sikker på jeg vil have sådan et par såler i alle mine sko. Ikke kun dem jeg løber i.. glæder mig til at tage en maraton i dem..

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.