Jeg bestilte bl.a. hvad jeg troede var store pyntepuder, men fik venligst straks ved ordreafgivelsen oplyst, at det var store hovedpuder, og blev spurgt, om jeg så stadig ønskede at afgive ordren. Det... Voir plus

L'entreprise a répondu

MULIGHEDERNE VAR MANGE FOR NETOP AT KØBE NYT LIGGESTOLESTOF. KUN FÅ DAGE EFTER KOM EN FIN "ÆSKE" MED DET HELT RIGTIGE - KVALITET MMM. GLÆDER MIG NU TIL AT SY STOFFET TIL 2-3 GL. "INSTRUKTØRSTOLE".... Voir plus

L'entreprise a répondu

Der var lidt rod i lagerbeholdning og afsending af min ønskede dug, men utrolig venlig og høflig korrespondence hele vejen igennem, og en rigtig flot gave med i pakken som kompensation. Vil ikke tøve... Voir plus

L'entreprise a répondu

Det var en fin behandling vi fik, da det vi ønskede stod som udsolgt, blev det undersøgt om der var mere på lager, og man gav os tilbagemelding da der var- og en meget fin dialog.

1. Magasin d'ameublement et de décoration

Informations provenant de diverses sources externes

Engholm Textiles er en webshop, der sælger boligtekstiler til hjemmet. Vi har lagner i alverdens størrelser og farver, sengesæt i forskellige kvaliteter, lækre håndklæder i mange farver og meget mere!

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

4,8

Tous les avis

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Blandet oplevelse

Varen levede ikke ikke op til min forventning. Den ternede dug så rød/ hvid ud på hjemmesiden, men er kedelig grålig/rød. ØV! Ellers god kvalitet.
Froteviskestykker fin kvalitet👍
Fin service og meget hurtig levering, så Engholm kan godt anbefales.

28 avril 2026

Super kvalitetsprodukter og hurtig…

Super kvalitetsprodukter og hurtig levering :-)

28 janvier 2026

Kære Lene,

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse med at handle hos Engholm.

Lone

En pludselig handling tirsdag aften og…

En pludselig handling tirsdag aften og fredag middag var min smukke dug modtaget i en fin emballage.
Jeg er en
Meget tilfreds kunde.
Mvh
Grethe

4 décembre 2025

Kære Grethe,

Hvor er det dejlig læsning - tak for din anmeldelse.

Lone

Rigtig pæne viskestykker i genanvendt…

Rigtig pæne viskestykker i genanvendt tekstil

1 décembre 2025

Kære Hanne,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det har stor betydning for os.

Super fin forretning

16 décembre 2024

Kære Melanie,

Hvor fin en anmeldels - tak for den. Det betyder meget for os.

Mine favoritter

Jeg er glad for frotteviskestykker, og Engholm er rigtig gode, derfor vælger jeg dem.

6 novembre 2025

Kære Birthe,

Hvor dejligt at vores frotte viskestykker er blevet din favorit. Det er vi virkelig glade for. Tak!

God kvalitet

29 septembre 2025

Kære Ulla,

Tak for din tid og din anmeldelse. Det betyder meget for os.