To już mój kolejny zakup z eobuwie.pl i jestem (jak zawsze) bardzo zadowolona. Jasne zasady, fajne promocje, świetnej jakości produkty, błyskawiczna przesyłka i możliwość zwrotu, który jest zawsze szy... Voir plus
L'entreprise a répondu
Szybka realizacja i dostawa. Paczka dobrze zapakowana a buciki super. Zresztą jak zawsze. Szkoda tylko, że już nie ma opcji e-size me bo do naszego małego syna w spektrum było to super rozwiązanie.
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Nadal nie otrzymałem faktury korygującej, pomimo iż zakup byl.naprawde udany. Dwa razy pisałem już wiadomosc w tej sprawie i ani korekty, ani odpowiedzi. Błędem wg mnie jest brak kontaktu telefonicznego. Prosta sprawa, a brak załatwienia bardzo obniża jakość usług i opinie na przyszłość. Szkoda.
Artykuły zawsze zgodne z opisem szybka dostawa, wysoka jakość

Réponse : Eobuwie
Fatalnie, zamiast butów, które zamówiłam, otrzymałam zupełnie inne, zamówiłam Castañer, a przyszły ochydne czarne Lasocki w opakowaniu Castañer, teraz w sklepie stacjonarnym nie mogę dokonać zwrotu ponieważ towar nie jest zgodny z zamówieniem. Jestem oburzona

Réponse : Eobuwie
Wprowadzenie opłat za zwroty zniechęca do korzystania z zakupów. Kupowanie obuwia wiąże się z przymierzaniem.

Réponse : Eobuwie
Jestem stałą klientką Eobuwie – w ostatnim czasie zakupiłam u Państwa trzy pary butów, zostawiając w sklepie sporą kwotę. Niestety, moje ostatnie doświadczenie pokazuje, że jakość obsługi klienta drastycznie odbiega od standardów dużej marki.
Zamówiłam konkretny model obuwia dla dziecka. Sklep wysłał mi zupełnie inny model. Gdy zgłosiłam błąd, okazało się, że modelu, który pierwotnie wybrałam, już nie ma w ofercie. Zamiast proaktywnej pomocy, otrzymałam jedynie szablonową odpowiedź z linkiem do zwrotu – zero refleksji nad tym, że to Państwa magazyn zawinił.
Sytuacja jest patowa: dziecko potrzebowało butów 'na już', więc zostałam zmuszona zatrzymać towar, którego nie zamawiałam, bo nie mogłam zostać z niczym. W ramach 'rekompensaty' początkowo usłyszałam propozycję śmiesznych 5% rabatu. Po mojej interwencji i wskazaniu, że to kpina, podniesiono ją do 10% – co nadal jest ofertą obraźliwą, ponieważ takie zniżki są powszechnie dostępne dla każdego użytkownika sklepu. To po prostu niepoważne traktowanie lojalnego klienta.
Obsługa klienta działa jak zdarta płyta, wysyłając automatyczne instrukcje i ignorując fakt, że to sklep zawinił, a klient musi sprzątać po Państwa błędach.
Zastanówcie się dwa razy, zanim zdecydujecie się tu na zakupy – jeśli wszystko pójdzie dobrze, będzie OK, ale w przypadku najmniejszej pomyłki zostajecie z problemem zupełnie sami. Brak profesjonalizmu i empatii.

Réponse : Eobuwie
W sobotę dnia 18.04.2026 r. odwiedziłem pierwszy raz stacjonarnie sklep. Trafiły mi się buty, które mi się spodobały. Chcąć Je zakupić, znalazły się tylko jedne pary w moim rozmiarze z defektem. Stąd po rozmowie z obsługa, zakupiłem online te same buty, aby przyszły do sklepu (nowe - bez defektu). Dziś (we wtorek) pojechałem odebrać buty bo już za mną czekały i jakież było moje zdziwienie, że dostałem te same buty z tym samym defektem... Automatycznie poszedł zwrot i żeby zamówić te same buty usłyszałem, że to nie ma sensu bo do paczkomatu przyjdą mi z pobliskiego magazynu bądź sklepu, a że jest to ostatnia para tych butów znajdująca się w sklepie z defektem - zostały by mi nadane te same buty xD

Réponse : Eobuwie
Zamawiałam buty 2 razy. Za pierwszym razem zwróciłam bo miały nieestetyczne ślady kleju oraz miałam wrażenie że jeden but był węższy . Zamówiłam ponownie. Odebrałam dzisiaj paczkę gdzie w pudełku były 2 różne buty w dwóch różnych rozmiarach jeden w zamawianym rozmiarze 39 drugi 38 . Dodatkowo jeden był wodoodporny drugi nie 🤡 Oczywiście zgłosiłam zwrot ponownie. Dodatkowo napisałam maila oraz załączyłam zdjęcie różnych butów . Mam wrażenie, że nikt nie kontroluje wysyłanych produktów . Przy butach za ponad 600 zł to nie do pomyślenia.

Réponse : Eobuwie
Sandały rozkleiły się już w pierwszym dniu użytkowania. Podeszwa odpadła praktycznie na całej długości w obu sandałach, podczas normalnego chodzenia. Musiałem awaryjnie sklejać je klejem, żeby móc dalej z nich korzystać.
Złożyłem reklamację, jednak sklep jej nie uznał, mimo że wada wygląda jednoznacznie na fabryczną / produkcyjną.
Bardzo słaba jakość produktu i rozczarowujące podejście do klienta. NIE POLECAM!

Réponse : Eobuwie
Kupiłam buty, odpadła podeszwa, drugi raz w takich butach !!! Reklamacja nie uwzględniona. Nie polecam!!! Bubel ! Kurtkie botki wkładane Badura.

Réponse : Eobuwie
Rozczarowany obsługą klienta w tym sklepie. Opis sytuacji: Paczka została uszkodzona podczas transportu (to się akurat zdarza) i została zwrócona do Nadawcy. W kontakcie usłyszałem, że paczka już nie zostanie ponownie nadana, bo firma może wydrukować tylko jeden list przewozowy na dane zamówienie - bo ponowne nadanie paczki w InPost jest aż tak bardzo skomplikowane, że firma tego nie ogarnia. Ponadto usłyszałem, że jak chciałbym otrzymać zamówione buty, to powinienem złożyć ponowne zamówienie oraz ponownie je oczywiście opłacić, bo za poprzednie zamówienie zwrot następuje do 14 dni.
Reasumując jedna gwiazdka to i tak za dużo. Firma dno... z taką obsługą klienta.

Réponse : Eobuwie
Zamówiłam buty z odbiorem osobistym w sklepie i niestety jestem bardzo rozczarowana jakością otrzymanego produktu. Po rozpakowaniu paczki okazało się, że pudełko jest całkowicie zniszczone - wyglądało, jakby było wielokrotnie używane lub uszkodzone w transporcie.
Same buty również budzą poważne zastrzeżenia. Wyglądają na egzemplarz po zwrocie lub powystawowy. Podeszwa była wyraźnie brudna, jakby ktoś wcześniej je nosił, a zamsz na butach jest podrapany - wygląda to tak, jakby ktoś potraktował je czymś ostrym.
Zamawiając nowy produkt, oczekuję otrzymania rzeczy w stanie idealnym, a nie używanym lub uszkodzonym. Taka sytuacja jest niedopuszczalna i znacząco obniża moje zaufanie do sklepu.

Réponse : Eobuwie
Doskonała firma, dobra oferta i perfekcyjne wykonanie zamówienia. Polecam

Réponse : Eobuwie
Dostałem dwa prawe buty - i do tego poinformowano mnie,że mam je odesłać na własny koszt

Réponse : Eobuwie
En savoir plus sur les différents types d'avis.