L'entreprise a répondu
Heb een logo design bij Equaldesigns gekocht. Komt afspraken na, denkt mee met mogelijkheden met het design klantvriendelijkheid 5
L'entreprise a répondu
Snelle reactie en goede communicatie. Ook vond ik de designer erg makkelijk en deed dus niet moeilijk over dingen. @✘ | Menno Probeert je zo goed mogelijk te helpen en kijkt echt naar wat het beste vo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij EqualDesigns zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige grafische ontwerpen die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. - Als toonaangevend ontwerpbureau in het hogere segment, bieden we maatwerkoplossingen voor elk project, van logo’s tot volledige branding. - Onze deskundige en creatieve aanpak zorgt ervoor dat uw merk of project een unieke en professionele uitstraling krijgt. Met jarenlange ervaring en een scherp oog voor detail, staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. - We staan klaar om ook uw bedrijf visie naar een hoger level te brengen!
Noord-Brabant, Pays-Bas
Aucune trace de demande d’avis

Réponse de Equaldesigns
Het contact met Menno was enorm soepel! Hij reageerde snel op mijn idee en kwam meteen met een voorstel. Tijdens het maak proces werd er fijn meegedacht en feedback zag je direct terugkomen in het ontwerp. Enorm blij met deze man!

Wederom geweldig
snelle reactie niet te duur maar wel creatief gemaakt

Réponse de Equaldesigns
Ik ben zeer tevreden over de designs die al zijn ontworpen door Menno. Hij werkt snel, denkt goed mee een levert altijd topkwaliteit. Wat ik vooral sterk vind, is dat hij zelf met (originele) inspiratie komt voor ontwerpen. Aanpassingen die worden gevraagd worden ook snel weer opgepakt. Absoluut een aanrader!

Réponse de Equaldesigns
Heel goede service, we hadden ons idee gegeven en ze hebben er iets magnifiek van gemaakt dat past bij ons thema!
Prettige communicatie, snelle levering goede prijs. Design straalt professionaliteit uit.

Réponse de Equaldesigns
Enorm snelle levering en vriendelijke mensen! Goeie kwaliteit van de logo's en banners en creatief, zeker een aanrader!

Réponse de Equaldesigns
Beste ervaringen tot nu toe gehad, klantvriendelijk staat altijd klaar voor hun klanten te helpen en ze zijn zekers niet de moeilijkste om aanpassingen uit te voeren. Ook heb ik verschillende bestellingen gedaan in begin was dit voor mijn klein bedrijfje, uiteindelijk meegestopt. Voor FiveM was dat ook handig uiteindelijk ook gestopt. Nu ben ik bezig om een groot project uit te halen en heb ik natuurlijk aan de heer Menno van Equeldisigns gedacht en heeft hij weer een top ontwerp gemaakt.

Réponse de Equaldesigns
Menno heeft altijd een fijne manier van contact hebben met zijn klanten. De designs die hij maakt zijn ook zeker van hoge kwaliteit en raad ik zeker aan.

Réponse de Equaldesigns
Dit is de beste designer, hij maakt echt goeie ontwerpen en snelle service!

Réponse de Equaldesigns
Ik heb 135 euro betaald en ben er echt super tevreden mee en echt top service en heel vriendelijk

Réponse de Equaldesigns
Fantastische communicatie! En echt 10/10 designs ontvangen! Ook echt een hele snelle levertijd!

Réponse de Equaldesigns
Aantal keren wat besteld met een goed resultaat.
Snelle hulp en goede communicatie tussen de klant.
Als je wat verteld hoe en wat krijg je je aanvraag naar jou omschrijving, wil je toch wat aanpassingen staan ze ervoor open en is het snel gebeurd.

Réponse de Equaldesigns
Good services, instant delivery & Perfect owners of the company!

Réponse de Equaldesigns
Menno van Equaldesigns, ontzettend bedankt voor het ontwerpen van mijn logo's en Twitch-logo! De kwaliteit van je werk is echt top, en dat waardeer ik enorm. Je let goed op de details, wat zorgt voor een professioneel resultaat.
Als je op zoek bent naar een nieuw logo, kijk dan zeker eerst bij Menno. Hij is zeer betrouwbaar en levert geweldig werk. Je bent altijd goed bereikbaar en je communicatie is duidelijk en vriendelijk. Dat maakt de samenwerking echt prettig. Het is fijn om met iemand te werken die zo betrokken is en echt geeft om het eindresultaat.
Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer met je samen te werken. Nogmaals bedankt!
Damian / Autoverf

Réponse de Equaldesigns
Ik heb zelf contact met hun opgenomen nadat ik zocht naar een serverlogo. Uiteindelijk ben ik weggegaan met een FiveM-logo van hoge kwaliteit. Ik vind de prijs zelf wat hoog, maar dat zie je ook terug in de kwaliteit van het logo. Ik maak zelf ook wel eens logo’s en kan zeggen dat dit echt hoge kwaliteit is. Het is zeker de moeite waard om hier je logo, GFX, of designs te laten maken.

Réponse de Equaldesigns
De eigenaar is een goede kerel, neemt zijn beroep serieus en maakt overal goede designs. Toppie

Réponse de Equaldesigns
foto photoshoppen, eerste paar keer was ik niet echt tevreden en menno heeft t gelijk opgelost net als altijd! stelt me nooit teleur! lekker door blijven groeien

Réponse de Equaldesigns
En savoir plus sur les différents types d'avis.