Erfrecht Alliantie Avis

1. Bureau des affaires juridiques
  2. Avocat spécialisé en droit de la famille

Wij ondersteunen U bij het overdenken van UW laatste wensen. Wij weten uit ervaring, zowel in het dagelijks leven als vanuit ons werk in het notariaat, dat de kennis over erfrecht bij de meeste mensen vaak beperkt is. Dit is zorgwekkend, want iedereen krijgt hier vroeg of laat mee te maken, of u nu wilt of niet. Of het nu gaat om het overlijden van een ouder, familielid, goede vriend, of uiteindelijk uzelf, het is van belang om goed voorbereid te zijn. "Zorg dat uw erfenis bij uw dierbaren terechtkomt, niet bij de belastingdienst." Het regelen van uw nalatenschap is iets waar de meesten van ons liever niet te lang bij stil willen staan. Toch is het verstandig om hier tijdig over na te denken, zodat u uw nabestaanden niet alleen achterlaat met verdriet, maar ook met goed geregelde zaken. Of uw nabestaanden nu uw kinderen, goede vrienden of een goed doel is, het is belangrijk dat uw wensen duidelijk zijn vastgelegd. Wij willen u helpen om dit gevoelige onderwerp bespreekbaar te maken en uw kennis over erfrecht te vergroten. Door middel van onze gratis lezingen door het hele land, bieden we u de gelegenheid om meer te leren over de praktische kanten van het erfrecht. Onze ervaren sprekers delen praktijkvoorbeelden, geven waardevolle tips, en beantwoorden al uw vragen. Na het bijwonen van een van onze lezingen zult u merken dat u beter in staat bent om dit onderwerp te bespreken met uw naasten. Of het nu gaat om het opstellen van een testament, het besparen van erfbelasting, of het regelen van een levenstestament, wij staan voor u klaar om u door dit proces te begeleiden. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan een van onze informatieve sessies. Meld u aan voor een gratis presentatie bij u in de buurt en begin vandaag nog met het zekerstellen van uw nalatenschap.

Moyen

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Heel veel kennis en kunde tijdens een …

Heel veel kennis en kunde tijdens een zeer informatieve middag. In begrijpelijke taal verwoord en zeker niet saai. Iedereen kon vragen stellen nav presentatie ook tussendoor. Veel wijzer geworden . Knap gedaan!

28 août 2026