Erikson Urhandel AB Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Jag köpte en Sinn 104 och är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Jag fick precis den input och vägledning jag behövde, samtidigt som jag fick gott om tid att tänka över mitt beslut utan någon stres... Voir plus

Bästa klockbutiken! Har köpt ett flertal klockor hos Erikson Urhandel. Senast en Sinn 556 som jag är oerhört nöjd med. Man känner sig alltid välkommen med ett trevligt bemötande. Man får svar på alla... Voir plus

Fantastisk bra service och väldigt tillmötesgående! Richard och Catrine är bland de trevligaste människorna jag har träffat i klockbranschen. Ser fram emot att göra en trevlig affär med er i framtiden... Voir plus

Min erfarenhet av att handla i denna onlinebutik var smidig och problemfri. Webbplatsens navigering var intuitiv och kassaprocessen var enkel. Produkterna jag köpte anlände snabbt och var av utmärkt k... Voir plus

1. Horlogerie

På samma plats sedan 1923. Varmt välkommen att besöka vår hemsida, www.eriksonurhandel.se Våra varumärken är Breitling, Baume & Mercier, Graham, Longines, Tissot, Sinn, Oris, Qlocktwo, Sjöö Sandström m.fl

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

205 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ringde upp,ställde frågor kring en…

Ringde upp,ställde frågor kring en produkt fick bra svar av trevlig personal.och snabb leverans.Med andra ord
klockrent.

2 août 2022

Hej Lena,
Med vänliga hälsningar
Martin

Snabb leverans och trevlig…

Snabb leverans och trevlig kommunikation. Känns som en otroligt seriös klockhandlare. Här kommer jag handla fler gånger!

22 juillet 2022

Hej Nichlas, Stort tack för ditt fina betyg! På återseende Catrine

Otroligt bra service och trevligt…

Otroligt bra service och trevligt bemötande. Rekommenderas starkt

18 juillet 2022

Réponse de Erikson Urhandel AB

Hej Johan, Tack för dina fina ord. Hoppas du trivs bra med din nya klocka.
Hälsningar Catrine

Mycket nöjd 👏

28 juin 2022

Hej Lars-Eric,
Vad trevligt att du är nöjd och stort tack för ditt fina betyg.
Varmt välkommen åter och ha en härlig sommar!
Mvh Martin

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, supersnabb leverans, allt så smidigt!

27 juin 2022

Hej Maria,
Tack snälla för superfint omdöme. Roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss.

Hälsningar Maja

Korrekt och serviceinriktat bemötande

Korrekt och snabb mailhantering. Snabb leverans av beställd produkt. Trevligt och serviceinriktat bemötande vid besök i butiken .

22 juin 2022

Hej Jan,
Stort tack för ditt fina omdöme.
Kul att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss och våran service.
Mvh Maja

Bra service

Bra service, väldigt nöjd med affären!

21 juin 2022

Hej Esbjörn,
Stort tack för ditt fina omdöme.
Det glädjer oss att du både är nöjd med att affären och med vår service, varmt välkommen åter!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Snabb leverans.

17 juin 2022

Hej Per-Erik,
Stort tack för ditt omdöme. Vi hoppas att klockan motsvarade förväntningarna!

Varmt välkommen åter, ha en härlig sommar framöver.
Med vänliga hälsningar

Hög servicenivå och tillgänglighet

Fantastiskt smidig affär. Jag köpte en klocka samtidigt som jag bytte in en gammal. Kanonbemötande och väldigt smidigt avslut och frakt.
Rekommenderas varmt.

10 juin 2022

Hej Tobias,
Tack för superfint omdöme och kul att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss.

En fantastiskt bra uraffär

En fantastiskt bra uraffär. Alltid bra service. Mycket trevlig personal. Bara bra produkter.

16 mai 2022
Avis spontané

Hej Brian,
Stort tack för ditt fina omdöme. Vi hoppas på att få besök utav dig i butiken snart igen.
Allt gott så länge!

Nöjda kunder

Vi är jättenöjda med varan och servicen. 😊
Då butiken är långt ifrån där vi bor ringde jag först för att förhöra mig om varan jag ville ha fanns på lager samt hur rutinerna kring ev byte är.
Pratade med 2 olika säljare i omgångar och båda var väldigt trevliga och tillmötesgående.
Det blev en online beställning som min man lämpligt kunde hämta ut när han var på resande fot. Även han blev trevligt bemött på plats i butiken. Tack! Vi återkommer 😊

16 mai 2022

Hej Sandra,
Stort tack för ditt fina omdöme!
Roligt att din man blev så nöjd med armbandet.
Tveka inte på att höra av er om det är något annat som ni har frågor eller funderingar kring.

Snabba

Snabba, kunniga och stort kundfokus. - Familjen är en återkommande kund!

15 mai 2022

Hej Tobias,
Stort tack för de fina orden!
Varmt välkommen in till oss om det är något som ni önskar ha hjälp med.
Ha en fortsatt fin vecka!

Handlade online

Handlade online
Mycket snabb leverans

11 mai 2022

Hej Kent,
Stort tack för superfint omdöme. Varmt välkommen åter!

Kunnig och supertrevlig personal

Kunnig och supertrevlig personal. Oavsett om det är köp, service eller ett simpelt batteribyte får man toppenservice

10 mai 2022

Hej Rickard,
Tack för superfint omdöme, härligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss.
Hoppas frun trivs med sin nya klocka!

Alltid lika bra.

Perfekt, som vanligt.

9 mai 2022

Hej Johan,
Tack snälla för fint omdöme och härligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss.

Väldigt bra

Väldigt bra, paketet kom dagen efter den skickades och garantikortet till klockan var ordentligt ifylld.

8 mai 2022

Réponse de Erikson Urhandel AB

Hej Ludwig, Tack för ditt fina omdöme. Kul att du är nöjd med din upplevelse hos oss.

Rekommenderas varmt!

Gott bemötande. Snabb leverans. Rekommenderas varmt!

2 mai 2022

Réponse de Erikson Urhandel AB

Hej Henrik, Tack snälla för fint omdöme, kul att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Hoppas du kommer trivas med din nya Sinn klocka.