Har prøvet 5 foeskellige escape room hos Escape Room Roskilde, elsker at man nærmest får myrekryb på vej derud og altid bliver introduceret på en dramatisk måde til rummene. Alle rum har været super g... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super fed event til 50 års fødselsdag. Jeg havde Escape Room Roskilde ude med Bomberydderne eventen til min fødselsdag med knap 40 gæster. Det var 2 intensive timer, hvor der blev arbejdet intenst... Voir plus
Helt fantastisk sted. Men første gang man ankommer tænker man vi er kørt forkert. Vi var 6 tøser afsted med blandede erfaringer indenfor escaperooms. Vi prøvede kræfter med forbrydernes værksted og d... Voir plus
Vi var 9 personer som besøgte Escape Room Roskilde. Vi prøvede “Forbrydernes værksted” og det var en kæmpe succes! Kenneth og medarbejderne tog utrolig godt imod os og vi oplevede en suveræn serv... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Centre d'escape game
- Service de divertissement en entreprise
- Agence de divertissement
- Société d'événementiel
- Salle de réception
- Organisateur d'activités en plein air
Écrit par l'entreprise
Roskildes absolut bedste Escape Room og et af Danmarks bedst bedømte kun 30 min fra København. Vi har 100% kundetilfredshed takket være nogle fantastisk sjove Escape Rooms og en fleksibilitet og kundeservice der overstige normen. Vi har desuden et super godt erhvervstilbud i form af vores egenudviklede Escape Game Bomberydderne, som gør jeres Teambuilding event ekstra sjovt.
Coordonnées de contact
Margrethehåbsvej 114, 4000, Roskilde, Danemark
- info@escaperoomroskilde.dk
- escaperoomroskilde.dk
Les gens ont aussi consulté
De bedste!
Vi tog turen igen til Escape Room Roskilde i anledning af sønnens 14 års fødselsdag. Denne gang var udfordringen "Den Hemmelige Vaccine" og igen så skuffer I ikke, slet ikke! Det er uden tvivl hos jer vi oplever de bedste rum, de mest autentiske rum, gennemarbejdet og fuld af hemmeligheder og tænkning. Her er der faktisk arbejde at gøre, ting der skal tænkes sammen.. ikke bare noget med en masse nøgler og små hængelåse de hører til (som findes hos konkurrerende rum i området) . Vi har en fed oplevelse når vi besøger jer og så synes vi at gamemaster Jacob er en helt fantastisk person!! Super flink og altid er der tid til at give et par historier bagefter.. man føler der er tid til én både før og bagefter, man føler sig meget velkommen!
Næste gang er udfordringen "Forbrydernes Værksted" som vi glæder os helt vildt til. Vi kommer også tilbage når der står nye rum klar.. hvorfor? Fordi I er klart de bedste der er, sådan er det!
Vi var fem gutter der skulle prøve…
Vi var fem gutter der skulle prøve Escape room for første gang. Vi tog Mona Lisa, fantastisk rum med mange varierende opgaver. Personalet var virkelig gode til at give hints uden at det var for lidt eller for meget hjælp. Vi kommer helt sikkert igen for at prøve et af de andre rum
Kan virkelig anbefales…
Nu anden gang hos Escape room roskilde og det kan altså anbefales. Meget glade og smilende værter, man føler sig altid velkommen. Vi prøvede Mona lisa denne gang og det er altså virkelig sjovt. Helt klart Roskilde bedste rum måske endda sjællands!
Utrolig dejligt sted
Utrolig dejligt sted selv for en ældre herre som jeg. Var inviteret med til at prøve Escaperooms med familien og det kan altså virkelig anbefales. Meget interessante rum som virkelig overraskede positivt. Vi var meget underholdt og personalet var utroligt venlige og hjælpsomme. Vi kommer tilbage og prøver et mere.
Escape room
Vi var der og blev nødt til at komme igen dagen efter for at prøve endnu et rum. Det er bare noget alle bør prøve. Vi har prøvet det et par gange før. Men oplevelsen er bare fed. Kan kun anbefale Roskilde.
Mega fed oplevelse 😁
Mega fed oplevelse 😁
Vi prøvede for første gang escaperoom i Roskilde, hvor vi skulle finde vaccinen, inden tiden var udløbet.
Mega sjovt spændene og fyldt med fede overraskelser, vi havde ikke prøvet det før, og selvom tiden løb ud, lod de os spille færdige, og vi fik den fedeste oplevelse, klart et sted jeg vil komme igen, da der er andre rum jeg gerne vil prøve.
Kan kun anbefale det til andre .
Fantastisk oplevelse
Jeg var der med min familie den anden dag (fredag), vi prøvede både Den Hemmelige Vaccine og Mona Lisa, og begge var så gennemtænkte og super sjovt, kan 100% anbefale dette sted.
De mest gennemførte rum
Vil anbefale alle at prøve et eller flere af deres escape rooms. De er så gennemførte og personalet er skide søde.
Helt klart nogen af de bedste i Danmark.
Mega gennemført og behagelig vært
Jeg var afsted med en gruppe teenagere, og ALLE havde det sjovt. Vi var i to rum, og de var begge meget gennemførte. Jeg vil HELT klart anbefale at tage en tur derud. Vores vært var meget venlig og indførte os i konceptet på en rar måde, så alle kunne være med.
Gennemført og fedt
Så fik vi prøvet det nye rum, Den hemmelige vaccine. Det er igen et virkelig gennemført rum hvor der er tænkt over alle detaljerne.
Selvom vi har prøvet en del rum, så hyggede vi os super meget, og nød de opgaver vi blev kastet ud i. Vi følte os hele tiden i gang i de 48.10 minutter vi var i rummet.
Det er bestemt et rum der er værd at prøve også selvom man er nybegynder.
Tusinde tak !
Tusinde tak Kenneth, for super sjov og god oplevelse. Gennemført autentisk og spændende legeplads. Ungerne på 10&12 er ligeledes mega begejstrede. Vi glæder os til at komme igen til næste escaperoom.
Ultimativ gennemført…
Ultimativ gennemført oplevelse!..Benjamin var perfekt vært og gjorde det fantastisk. Vi kommer helt klart igen!
Fantastisk oplevelse med masser af…
Fantastisk oplevelse med masser af gennemførte gåder og puzzles.
Vi blev taget super godt imod og alt i alt var hele oplevelsen mere end vi kunne forvente
Hvis man skal prøve et escape room, så er dette helt klart det man skal vælge.
Bedste escape room!
Super fed oplevelse! Et klart gennemført projekt som lever op til alle ens forventninger! Der er super fede gåder, mønstre og generelt en fed stemning igennem hele rummet. Prøv det - du ville ikke fortryde det!!!
FED Oplevelse!
FED Oplevelse!
Helt klart det bedste og mest gennemarbejdede Escape Room vi nogensinde har prøvet og vi har virkelig spillet mange Escape Rooms i både Kbh, Vejle, Køge og endda Polen men det her er virkelig fedt!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.