À propos de l'entreprise

3. Centre d'escape game
  4. Société d'événementiel
  5. Plateforme de collaboration en ligne

Écrit par l'entreprise

Hos EscapeTour har vi fokus på sjov, spænding og hjernegymnastik – det er de faktorer, som vi mener, skaber en god escape oplevelse. Vi forener escape rooms med turisme, natur og kultur, hvilket giver grundlag for en aktiv og god oplevelse. Vores ture foregår udendørs og er således noget anderledes end de traditionelle indendørs escape-rooms.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,1

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Virkelig en hyggelig og sjov aktivitet

Virkelig en hyggelig og sjov aktivitet. Vi var 4 personer på holdet og det gik fint med at forstå spørgsmålene selvom de selvfølgelig krævede lidt at løse. Bestemt noget jeg har tænkt mig at prøve igen:)

2 mai 2026

Gode gåder

Gode gåder, og også lidt svære selvom det var medium sværhedsgrad. Vi var to voksne, det gik fint. Vi kunne nok med fordel have været tre.

28 avril 2026

Gode mysterier i Sønderborg

Super smuk tur rundt i Sønderborgs havnemiljø med gode opgaver med afsæt i forskellige historiske monumenter. Opgaverne i Tidsrejsen er af blandet sværhedsgrad, så alle kan være med og bidrage til løsningerne . Skønt at aktiviteten er ude i den friske luft fremfor i et klaustrofobisk rum.

25 avril 2026

Informativt og lærerigt

Informativt og lærerigt. Dog var der et enkelt spørgsmål vi ikke forstod forklaringen på.

26 octobre 2025

Réponse de EscapeTour

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse!
Vi er glade for at høre, at I fandt turen både informativ og lærerig.
Tak også for jeres feedback omkring den ene opgave – vi kigger på forklaringen, så den bliver tydeligere fremover.
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen på en af de mange andre ture!
Mvh Klaus

Sjovt og teknisk gennemført

En sjov og udfordrende oplevelse, hvor fællesskabet er vigtigt. Teknikken bag fungerer bare og afvikles helt problemfrit.

13 juin 2025

Hej Margit
Tusind tak for den fine anmeldelse på "Botanikerns Hemmelighed" i Aarhus. Det glæder os at høre, at I havde en sjov og udfordrende oplevelse, og at fællesskabet kom i spil – det er netop noget af det vigtigste for os med en escape-tur som denne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse 💚💚

Fed og udfordrende escapetour

Fed og udfordrende escapetour, der tog os rundt i Botanisk Have. Genialt som et firmaarrangement, hvor man kan konkurrere indbyrdes i hold. Det tog 2,5-3 timer for de forskellige hold, så det var en billig timepris. Det blev en lillesmule langtrukkent til sidst, men det gjaldt primært hos dem, der havde svært ved at knække den sidste kode. Hørte dog fra folk, at hintsene ikke var til megen hjælp, så der er måske noget at arbejde på. Derfor 4 ud af 5 stjerner! Men har allerede anbefalet det til andre.

13 juin 2025

Hej Cecilie
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fire stjerner! Vi er rigtig glade for at høre, at I havde en sjov og udfordrende oplevelse på escapetouren i Botanisk Have – og at konceptet fungerede godt som firmaarrangement med konkurrence mellem holdene.

Vi tager selvfølgelig jeres feedback med videre, især i forhold til de sidste koder og hintsystemet – det er super værdifuldt input, som hjælper os med at forbedre oplevelsen fremover.

Det glæder os også meget, at I allerede har anbefalet turen videre – det betyder meget for os!

Tak igen for at tage dig tid til at skrive 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Sjov oplevelse for krøllede hjerner

Herlig udendørs oplevelse hvor du skal krølle hjernecellerne en del. Heldigvis er der gode ledetråde undervejs, så alle kan være med 😊Vi fik grint en del og kan helt klart anbefale den oplevelse til andre.

18 avril 2025

Hej Jan,
Tusind tak for de fem stjerner og den skønne anmeldelse på Tidsrejsen i Sønderborg. Vi elsker, at I fik krøllet hjernecellerne, grinet godt og haft en god oplevelse sammen. Og dejligt at høre, at ledetrådene var en hjælp undervejs – det er vigtigt for os, at alle kan være med.

Tak fordi I anbefaler os videre – det betyder virkelig meget 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse med ØLKUSKENS…

Super oplevelse med ØLKUSKENS FORBANDELSE i Sønderborg. Kan varmt anbefales til jer der søger en sjov oplevelse!

23 novembre 2024

Réponse de EscapeTour

Tak for din super fine anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at du havde en sjov oplevelse med Ølkuskens Forbandelse i Sønderborg! Det betyder rigtig meget for os, at du vil anbefale os videre. Vi håber, du får lyst til at prøve en af vores andre ture i f.eks. København, Ålborg eller Aarhus – der er mange spændende oplevelser at vælge imellem! 😊

Tak for din støtte, og på forhåbentlig gensyn!
De bedste hilsner,
Klaus fra EscapeTour

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus