Banner for ESET Danmark

ESET Danmark Avis 645

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har tidligere år fået god hjælp via Aalborg og Sverige og været tilfreds. Jeg føler mig fortsat tryg med ESET, men har problemer med min ene browser (Firefox), som nu skriver uforståeligt på fler... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eset er et super godt sikkerheds software. Det der gør det godt for mig er at når det er installeret så behøver man egentlig ikke tænke mere over det, mit skal kun justeres fordi jeg har mine speci... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft flere forskellige antivirusprogrammer på PC'en gennem årene - heriblandt Norton, AVG og Bullguard. De fangede ikke al uønsket aktivitet. ESET gør! ESET er det eneste antivirusprogram, der... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Et rigtig godt produkt, virker som det skal og sløver ikke, mærker ikke at det er installeret. Ved ikke om det er solgt til udenlandske hænder eller om de har lukket den Danske- afdeling, før kunne ma... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de logiciels
  2. Service de sécurité informatique

Écrit par l'entreprise

I mere end 30 år har ESET® udviklet brancheførende IT-sikkerhedssoftware og -tjenester til at beskytte virksomheder, kritisk infrastruktur og forbrugere over hele verden mod stadig mere sofistikerede digitale trusler. Fra endpoint- og mobilsikkerhed til endpoint detection and response samt kryptering og multifaktorgodkendelse beskytter og overvåger ESETs højtydende og brugervenlige løsninger diskret døgnet rundt og opdaterer forsvaret i realtid for at holde brugerne sikre og virksomheder kørende uden afbrydelser. Udviklende trusler kræver en udviklende IT-sikkerhedsvirksomhed, der muliggør sikker brug af teknologi. Dette understøttes af ESETs globale R&D-centre, som arbejder for vores fælles fremtid. For mere information, besøg www.eset.com eller følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 5 sur 5 étoiles

Oplevelsen af at eset giver god…

Oplevelsen af at eset giver god beskyttelse.

31 janvier 2025

Hej,

Det er vi glade for at høre, det er nemlig derfor vi gør os umage være eneste dag :)

Great as always

31 janvier 2025
Avis spontané

Hi,

Thank you for leaving a review and your kind words :)

Noté 5 sur 5 étoiles

det er mere betryggende med betalt virusfilter....

har altid betalt for at have antivirus tidligere haft Kaspersky men skiftede blandt andet grundet Eset var billigere. Da Eset giver 30 dages prøvetid, så finder man hurtigt ud af om det virker, at jeg har skiftet har jeg ikke fortrudt da jeg synes at deres antivirus gør det fuldt ud lige så godt og brugerfladen er mere simpel og lettere at anvende og kan godt lide at der dukker besked op på display/skærmen hvis der er har været et forsøg på forsøg på angreb på computeren, det viser at samtidig at der er behov for virusfilter

25 janvier 2025

Hej,

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som ESET kunde, og håber det forbliver sådan i mange år.

Noté 1 sur 5 étoiles

impotens

Jeg er total analfabet med henblik på en vurdering af internet sikkerhed. Det er ret skræmmende ofte at blive konfronteret med en sådan impotens.

22 janvier 2025

Hej,

Vi er kede af kun at kunne gøre os fortjent til 1-stjerne, vi håber derfor vi med tiden kan gøre os fortjent til de resterende 4.

Hvis du sidder med tvivlsspørgsmål så er du altid velkommen til at kontakte os direkte, eller vores dygtige forhandlere.

Virker sikker og troværdig

Virker sikker og troværdig. Enkel betjening

21 janvier 2025

Hej,

Det er lige som IT sikkerhed skal være :) Tak for din anmeldelse.

det der bliver lovet er ok

det der bliver lovet er ok

15 janvier 2025

Hej,

At holde hvad man lover, er altid et godt udgangspunkt for en langvarig relation :) Vi håber vi kan beskytte dine enheder i mange år.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virker godt mod diverse trusler og…

Virker godt mod diverse trusler og meget bedre end Microsoft

3 janvier 2025

Hej,

Tak for de fine ord og din anmeldelse. Vi er glade for begge dele :)

ESET fungerer bare

ESET fungerer bare.
Har abonneret på systemet i mange år efterhånden og det har fungeret, så jeg ikke har oplevet nogen security-problemer.

7 janvier 2025

Hej,

Tusind tak for din loyalitet og anmeldelse. Vi er glade for at kunne beskytte dine enheder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det bedste antivirusprogram jeg nogen…

Det bedste antivirusprogram jeg nogen sinde har haft !! - og så til en acceptabel ( billig ) pris 👍

5 janvier 2025

Réponse de ESET Danmark

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os utrolig meget at høre, at du er tilfreds med vores antivirusprogram og prisen. Vi stræber altid efter at levere den bedste beskyttelse til en fair pris, og din feedback betyder meget for os.

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak fordi du valgte os til at sikre dine enheder.

Super-Hero i kundeservice

I 2021 købte vi ESET Security pro, da vi var MEGET utilfredse med McAfee. Dengang overtog Anders fra ESET vores computer da vi ikke selv kunne fjerne McAfee. Super.
Nu dec 2024 udløb abonement og vi genkøbte selvfølgeligt ESET for 3 år. Men hov. Nu var vores Mac blevet 3 år ældre og det kunne ikke installeres da IOS var for gammel.
Ringede til Anders fra ESET. Vi er gamle mennesker så Anders overtog igen computeren og fiksede det, men vi fik advarslen at vi i 2025 skal have en ny MAC da den gamle IOS 10 ikke vil blive understøttet mere.
Perfekt hjælp fra ESET/Anders. Årenes super-hero.

15 novembre 2024

Réponse de ESET Danmark

Tusind tak for jeres varme og detaljerede anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at I har haft en god oplevelse med både vores produkt og support. Vi er heldige at have Anders på teamet – han er virkelig en superhelt, når det kommer til at hjælpe vores kunder.

Vi forstår, at det kan være udfordrende, når teknologien rykker hurtigt fremad, men vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer med en løsning, der fungerer for jeres Mac lige nu.

Endnu en gang tak for jeres tillid og for at vælge ESET,

Fungerer ok for mig

Fungerer ok for mig

29 décembre 2024

Réponse de ESET Danmark

Tak for din anmeldelse 😊 Det betyder meget for os at høre, at det fungerer godt for dig. Hvis du på et tidspunkt har spørgsmål eller oplever udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe.

Super beskyttelse

Super beskyttelse - nem brugerflade

8 novembre 2024

Réponse de ESET Danmark

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever vores beskyttelse som effektiv og brugerfladen som nem at arbejde med. Vi sætter stor pris på din feedback og din tillid til vores produkt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet virker efter hensigten og…

Produktet virker efter hensigten og giver tryghed i hverdagen😋

23 décembre 2024

Réponse de ESET Danmark

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at vores produkt lever op til dine forventninger og bidrager til tryghed i hverdagen. Vi er glade for at kunne sikre dine enheder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Effektiv og dejlig nem fornyelse af mit…

Effektiv og dejlig nem fornyelse af mit abonnement.

22 décembre 2024

Réponse de ESET Danmark

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever vores løsning som effektiv, og at fornyelsen af dit abonnement var nem. Vi sætter pris på din feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Aldrig haft problemer efter mange års…

Aldrig haft problemer efter mange års brug af produktet. Det kører bare perfekt.
Kan kun anbefales hvis man gamer som jeg gør.

21 décembre 2024

Réponse de ESET Danmark

Tak for din anmeldelse og din langvarige tillid til vores produkt. Det betyder meget for os at høre, at det fungerer perfekt for dig, især som gamer. Vi er glade for, at vi kan bidrage til en problemfri oplevelse.

Noté 2 sur 5 étoiles

Fornyelse af abonoment

Har haft ESET gennem et par år, og været glad for det.
men denne gang har jeg problemer med at opdatere.
og bliver i tvivl om jeg er beskyttet.

20 décembre 2024

Réponse de ESET Danmark

Tak for din anmeldelse og for at være en loyal kunde. Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med opdateringen. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at løse problemet og sikre, at du fortsat er beskyttet. Du er velkommen til at kontakte vores supportteam, så vi kan finde en løsning.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kunne ikke få det til at lykkes

Kunne ikke få det til at lykkes, måtte have fagligt hjælp,
det må kunne gøres mere enkelt at forlænge sit abonoment,

17 décembre 2024

Hej,

Først og fremmest, tak for din loyalitet, den sætter vi stor pris på.
Vi er naturligvis kede af at fornyelses processen har drillet. Skulle der opstå problemer en anden gang, så tøv ikke at tage kontakt til os. Vi sidder klar for det samme :)

Godt produkt

Godt produkt, nemt at installere og beskytter effektivt mod diverse fare på nettet.

15 décembre 2024

Réponse de ESET Danmark

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både installationen og beskyttelsen. Vi stræber altid efter at levere effektiv sikkerhed, og din feedback betyder meget for os.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus