À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de salle de bains
  2. Rénovateur de salle de bains

Écrit par l'entreprise

Essenza Sanitair is de badkamer specialist in Nederland, gespecialiseerd in 3D badkamer ontwerpen en de installatie van hoogwaardige badkamers. Met showrooms in zowel Purmerend als Alkmaar, bieden wij u een breed scala aan showroommodellen badkamer voor inspirerende ideeën. Onze werkterreinen zijn: Amsterdam, Hoorn, Enkhuizen, Almere, Hoofddorp, Zwaag, Schagen, Zaandam en omliggende gebieden. Onze sanitairwinkel is gemakkelijk te bereiken vanuit de bovenstaande steden.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende service en prachtige kwaliteit

Mijn ervaring met Essenza Sanitair is van begin tot eind zeer positief geweest. Het assortiment is stijlvol, modern en van hoge kwaliteit. De producten voelen degelijk aan en zien er in het echt zelfs nog mooier uit dan op de website.

Daarnaast was de service top: De gene waarmee ik contact had (Alex) zorgde voor duidelijke communicatie en er werd goed meegedacht. Eventuele vragen werden vriendelijk en professioneel beantwoord. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt centraal staat.

Ik zou Essenza Sanitair zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief sanitair en een betrouwbare leverancier. Absoluut een aanrader!

14 janvier 2026

Beste Radboud,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de aanbeveling! Wij doen ons uiterste best om stijlvolle producten te combineren met een persoonlijke service, dus het is fijn om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen bij het maken van uw keuze. Namens het hele team wensen we u veel plezier van uw aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij waren heel blij met de high end…

Wij waren heel blij met de high end badkamer en toilet gerealiseerd door Essenza Sanitair! Mooie producten en super geholpen/service. Helaas zijn we net verhuisd en missen we onze mooie badkamer nu al. Waarschijnlijk komen we snel terug om ook in ons nieuwe huis een badkamer te laten realiseren.

17 juillet 2025

Beste Aimée,

Dank u wel voor deze mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de badkamer en het toilet, evenals over onze producten en service.

Wij wensen jullie veel woonplezier in uw nieuwe woning en helpen u in de toekomst uiteraard graag weer bij het realiseren van een nieuwe badkamer.

Van een bad

Van een bad, naar een inloopdouche…
Wat een stap om die te maken….(dacht ik)
Dus, naar Essenza Sanitair gestapt…

Maar met hulp en advies van Alex, bleek de stap wel mee te vallen..
De uitgebreide showroom, maakt het makkelijk om een keus te maken.
Alles werd perfect geregeld, en na twee weken had ik een prachtige en veilige badkamer, met inloopdouche….
Vakwerk, en mooi materiaal, ik ben hier super blij mee.
Als ik dit van te voren geweten had….had ik dit jaren eerder laten doen…
Alex bedankt.

26 mai 2025

Beste Tineke,

Wat leuk om te lezen! We begrijpen dat de stap van een bad naar een inloopdouche groot kan lijken, dus des te mooier dat het zo goed is bevallen. Bedankt voor het vertrouwen en geniet van je prachtige, nieuwe badkamer!

Badkamer alternatief

Door omstandigheden verliep de verbouwing van onze mini badkamer, uitgevoerd door een andere badkamer winkel, anders dan gepland en waren we op zoek naar een alternatief. We zijn super goed opgevangen door Alex. Hij dacht met ons mee en deed voorstellen. Uiteindelijk hebben we een alternatief kunnen vinden mede dankzij hem.
Wij waarderen zijn betrokkenheid en eerlijkheid erg. Helemaal omdat hij uiteindelijk aan ons niets heeft verdiend, maar hij wel onzelfzuchtig de informatie heeft gegeven om ervoor te zorgen dat wij een mooie badkamer krijgen.

7 août 2025

Beste Sandra,

Dank jullie wel voor deze mooie review. Het was geen standaard situatie, maar ik ben blij dat ik kon meedenken en helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Geniet van jullie nieuwe badkamer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ontzettend blij met onze nieuwe…

Ontzettend blij met onze nieuwe badkamer. Omdat er iemand in ons huis kwam kijken waren we het snel eens over de meubelen, keuze van het sanitair en de tegels. Prima uitvoering. Prettige communicatie. Aanrader!

20 juin 2025

Beste Gerard,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe badkamer! We zijn blij dat het advies aan huis heeft geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden – veel plezier van jullie badkamer!

Mert vriendelijke groet,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus