1. Magasin d'outillage
  2. Service e-commerce

AMAZONE Ersatzteil Datenbank

1,7

Mauvais

Aucune trace de demande d’avis

Ikke leverede sko

Har købt sko, der aldrig er nået længere, end til at der står de har forladt dem selv, de kan intet gøre når jeg kontakter dansk kundeservice, men sendte mail retur om at jeg skal uploade pas eller kørerkort, hvis de skal kunne hjælpe mig, svindel firma, køb aldrig her. Mine 1200,- er tabt tænker jeg

3 novembre 2025

Dårlig service

Dårlig service. Jeg har ikke modtaget min vare og de kan pludselig ikke se min bestilling. Jeg har chattet med dem og det gav da absolut ingen ting.

15 septembre 2022

TOTALT SVINDEL AMAZON DE

Jeg har købt en jakke. I en bestemt størrelse men har fået en anden størrelse
Har sendt jakke tilbage
Med retur label
Men nu vil de ikke betale mig mine penge tilbage har skrevet med dem flere gange og hver gang for jeg at vide mine penge er på vej
Men nej jeg får ikke mine penge tilbage
SÅ KØB IKKE HOS AMAZON DE

23 août 2021

Oosterse lampen gekocht via Amazone…

Oosterse lampen gekocht via Amazone welke van een verschrikkelijk slecht kwaliteit zijn. Eentje kostte € 25,50 en kost nu, twee weken later, zelfs ineens € 10,- meer. Dit soort lampen koop je bij de Action voor € 2,- Op de foto's zagen ze er heel anders uit. Mijn klacht hierover werd niet in behandeling genomen.

27 mai 2020

Do not buy tablets from Amazone, they cannot be trusted

The received tablet from Amazone has not the specification as was stated. Low screen resolutoin, lower android version, memore is 16g in stead of 64Gb, etc, You cannot send it back because the third party sender does not respond and then Amazone is not responsible, etc. Amazone has no idea what their third party sellers are selling. At least they don't verify it in anyway.

30 mars 2019

Twice wrong delivery - Really bad Customer Service

Amazone de, has delivered twice the wrong products. One order 3 out of 10 power cables were delivered. Today we received headphone instead of 44 power cables. The answer from Amazone was to return the products and place a new order. Serious? We have to solve this our-self. Pay again for an order?
I recommend people not to place any order at Amazone, they cannot be trusted.

27 novembre 2018

Immer zufrieden!!

Ich kann nur über sehr gute Erfahrungen mit Amazon schreiben! Bestelle da nun schon über viele Jahre und hatte noch nie Grund zur Beschwerde!
Kundendienst sehr schnell und absolut kompetent!!
Ich bleibe Euch auch in den nächsten Jahren treu!
Volle Empfehlung!

22 juillet 2015

Hurtigt og nemt

Meget stort udvalg - rimelige priser - porto som i DK - omregningskursen lidt i overkanten, derfor kun 4 stjerner..
Det er første gang, jeg har handlet der, men næppe sidste..

25 août 2014

geprüfte Waren, schnelle und unkomplizierte Abwicklung des Einkaufs. Top Angebote

Top Angebote von aktuellen Produkten. Selbst B-Waren sind geprüft und kann sie ohne Probleme zurücksenden, wenn mal etwas nicht okay sein sollte. Viele Testergebnisse unterstützen bei der Einkaufsentscheidung. Lieferungen oft schon am nächsten Tag. Faire Preise großes Angebot. Sehr zu empfehlen, viele Zahlungsmöglichkeiten. Unkomplizierte Rückgabe.

11 février 2014

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit