Bra urval på designen, lätt att beställa, överkomliga priser och snabb leverans. Dock har vi märkt att man måste ha en slät och lätt glansig yta (t.ex tvättrådslappen) där man fäster etiketter, lossna... Voir plus
Jag är väldigt nöjd med hur lapparna har blivit och priset är väldigt bra men jag skulle önska att det fans något som man kunde fästa på strumpor och under byxor samt på flaskor och matlådor för även... Voir plus
Min beställning verkade ha glömts bort. Fick själv kontakta kundservice efter mer än 2 veckor utan etiketterna. Fick som svar att det var mycket beställningar men tycker man borde fått veta det av er... Voir plus
Helt ok kvalitet. Dock rätt svåra att få loss från pappret de sitter fast vid. Beställde för några veckor sen,fick dom ca 1 1/2 vecka senare, så man kan räkna med en leveranstid på ca 1-1/2 vecka fast... Voir plus
Är företaget nerlagt?
Jag har beställt från Etiketta i flera omgångar under ett par år - aldrig några problem med vare sig leverans eller kvalitet. Efter sommaren beställde min sambo nya etiketter, men denna gång kom fel etiketter. Ingen respons från kundservice öht!
Jag tänkte att det måste varit en engångshändelse och beställde på nytt. Ingen leverans har skett och ingen respons från kundservice. Tittar man på övriga omdömmen tycks inga leveranser skett efter sommaren. ÄR FÖRETAGET NERLAGT?
VÄRDELÖST MED FÖRSKOTTSBETALNING, nu har vi betalat 700:- utan att ha fått varor!
Beställde 24/10 och har fortfarande…
Beställde 24/10 och har fortfarande inte fått mina saker. Har försökt kontakta de men de svarar inte. Beställ inte från etiketta!! Blufföretag
Beställde namnlappar men har inte fått…
Beställde namnlappar men har inte fått någon vara fastän det gått snart två veckor. Har tyvärr betalat i förskott. Inget svar från företaget vid kontaktförsök. Fick beställa namnlappar från annat håll istället. Inte så kul. Beställ inte härifrån.
Har fortfarande inte fått beställning, inga svar heller
Beställde namnlappar den 25/10, idag är 16/11 och har fortfarande inte fått dem. Har försökt nå företag flera gånger via både mail och telefon utan svar! Har redan betalt tyvärr.
Utebliven leverens
Inga namnlappar har kommit, och de svarar varken på Mejl eller telefon. Betala aldrig innan ni fått era produkter. Verkar vara ett blufföretag
Jag köpte namnlappar och skulle få en…
Jag köpte namnlappar och skulle få en lampa på köpet. Lampan har aldrig kommit och dessutom svarar dem aldrig på mail.
Suddiga motiv
Suddiga motiv, beställde pippi men hälften va "randiga" med utsmetad svart färg, väldigt pixliga och man ser knappt att det är pippi.
Bra utbud av bilder man kunde välja på…
Bra utbud av bilder man kunde välja på och bra pris. Tycker dock att leveransen tog lite tid samt att etiketterna var lite suddiga, småprickig bakgrund och pippibildernas linjer var lite otydlig vilket var tråkigt.
Riktigt tråkigt!
Prova kontakta kundtjänst innan du beställer något från detta företag, du kommer aldrig få något svar!!!
Och skulle du till slut ändå få något du har beställt så är det usel kvalite.
Riktigt dåligt, borde ej få vara kopplade till klarna!!!(Har även meddelat klarna detta och hoppas företaget försvinner därifrån)
Utebliven leverans
Beställde namnlappar från etiketta den 9/9, idag är det den 23/9. Mina namnlappar har fortfarande inte kommit trots att de menar på kort leverans. Har försökt komma i kontakt med företaget ett antal gånger utan respons tillbaka. Dåligt då man betalt och hoppats på ett bra samarbete.
Utebliven leverans och inget svae
Beställde etiketter 9/9, idag är det 23/9 och dem har fortfarande inte kommit. Har försökt nå etiketta flera gånger via telefon och på mail utan svar!
Har ej fått min beställning ännu.
Har beställt namnlappar tidigare och då funkade allt jättebra, tills nu. Jag gjorde en beställning den 31/8 och har fortfarande inte fått namnlapparna. Kontaktat företaget via telefon, mail, instagram och facebook utan framgång. Dåligt!
Ej fått mina produkter eller svar
Har försökt komma i kontakt med Etiketta via mejl, telefon och Facebook sedan förra måndagen då mina namnlappar tydligen skickades den 5/9 men de har inte kommit fram. Otroligt tråkigt att inte få varan, bli av med pengar och inte kunna nå företaget. Har köpt av Etiketta tidigare då de enligt mig har de bästa namnlapparna på marknaden, men nu får jag helt enkelt beställa från annat företag i fortsättningen. Otroligt dåligt...
Helt ok
Hej jag tycker att det tar lite för lång tid att få de,det har gått över två veckor men det står om bara 2 dagar.
Fick leverans av fel lappar
Fick leverans av fel lappar, vilket ju inte är någon fara om man får hjälp med att få nya… har försökt komma i kontakt för att få nya vid 2 tillfällen utan någon respons. Om det beror på att många hör av sig så kan man ju informera om det i ett autosvar tex, vilket gör att man som kund kan ha förståelse och därmed mer tålamod. Men eftersom jag endast möts av total tystnad i 1,5 vecka (hittills) så blir det endast ett irritationsmoment.
Jag är så nöjd med Etiketta
Jag är så nöjd med Etiketta, 5 av 5 stjärnor! Jag har beställt av dem i flera år och lika nöjd varje gång. Mycket snabb leverans och så fina namnlappar, love it!!
Lång leveranstid
Bra företag
Jag råkade skriva fel i telefonnumret när jag beställde namnlappar men Etiketta var förstående och generösa och skickade nya, stort tack!