1. Service de réparation de tondeuses à gazon
  2. Jardinerie
  3. Magasin de matériel de motoculture

Informations provenant de diverses sources externes

Vi hjælper med alt inden for have, skov og park. Du kan både købe og leje maskiner og vil tilbyder også opbevaring og servicering. Læs mere her ➔

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

10 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,0

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Valgte at gå all-in på en lækker…

Valgte at gå all-in på en lækker havetraktor. De leverede den tip-top til min fordør, guidede mig, og da jeg havde et uheld med en kilrem et par uger senere, hentede de den og løste problemet for mig.
Det eneste der overgår service man får i butikken, er den man får af deres fragtmand!

22 juillet 2026

Vores Husqvarna plæneklipper gav tydelig fejllyd.

Vores Husqvarna plæneklipper gav en mistænkelig lyd under klipning, hvorfor firmaet kontaktes tlf. De angav dette var under garanti og maskinen blev indleveret til reparation 15/8, hvor medarbejderen udtrykker at den ikke lyder korrekt. Vi bliver kontaktet tlf d 18/8, at man nu ikke finder problemer og maskinen kan af-hentes. Ved afhentning udtrykker reparatøren, at han ikke kan konstatere fejl og vi skal betale 333,88 kr.
Han informeres om, at maskinen afgiver en lyd som defekt tandhjul, men afviser at der findes tandhjul i maskinen, hvilket ellers fremgår af maskinens manual.
Efter start har maskinen samme lyd.

18 août 2025

Har haft en ældre plæneklipper til…

Har haft en ældre plæneklipper til service. Fik et opkald en uge efter indlevering, at der var en del der skulle skiftes. Hvilket jeg sagde ja tak til. Samtidig fik jeg også at vide de ikke viste hvor de fik nue knive til min plæneklipper. Men ville gøre et forsøg...
Efter jeg nu har betalt og hentet den kan jeg konstatere, etr ikke er et firma der kan skaffe nye knive til en ældre stiga villa. Og er noget overrasket over at efter et service er træk remmen ikke skiftet eller justeret. Så første tur efter service, viser at remmen falder af for hver 10 min.

25 avril 2025

Useriøst og utroværdigt at sælge brugte…

Useriøst og utroværdigt at sælge brugte Honda Miimo robot plæneklippere på auktion, hvortil der annonceres at robotplæneklipperen har kørt med serviceaftale, og er i drift indtil salgs tidspunktet. Så står man som køber og tror man køber en maskine som er serviceret og i ordentlig stand, men nej.....du bliver bare tørret - den jeg købte kunne køre i 4 min på en ladning....ergo batteriet var dødt, (koster 16-1800 kr) og så læste man da lige på plæneklipperens log at maskinen sidst havde kørt i Oktober 2023.... Damn du tager bagdelen på folk her! 3 turen frem og tilbage til ETR i Ringe...Så meget spild af tid. Eneste positive her var at auktionshuset har ført pengene retur efter jeg reklamerede over jeres stunts, men trods min henvendelse sælger auktionshuset Klaravik stadig dine robot plæne klippere.

8 mai 2024

Efter godt 10 dage kom der i dag en…

Efter godt 10 dage kom der i dag en medarbejder og brugte 10 min på at justere robotklipperen så alt var OK!
Fik en faktura på et kvarters arbejdsløn og da medarbejderen lige kom fra et andet sted i byen, undrede mig, at jeg skulle betale 390kr. i kørsel!
Det brokkede jeg mig over, men fik ikke medhold, så regningen blev betalt men med en dårlig smag i munden, hvorfor jeg skrev til ejeren af ETR og ønskede dem tillykke med deres nye flotte navn:
ETR-Service: Eftertrykkelig Træls Robot-Service!
Mvh/ER

22 mai 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit