eTranslate.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget fin service. Jeg fik besvaret mine spørgsmål og jeg har hurtigt modtaget min oversættelse. De få rettelser jeg havde som jeg egentlig tror var uden betydning, de blev rettet. Jeg har ikke... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale eTranslate. Fra start til slut har kommunikationen været hurtig, venlig og professionel. Torben var utrolig hjælpsom og guidede mig trygt gennem hele processen. Frederik levered... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Exceptionel kundeservice! Jeg har brugt eTranslate i forbindelse med en opgave, hvor der skulle oversættes adskillige dokumenter fra dansk til italiensk. Torben var ekstremt hurtig til at gri... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We are very satisfied with the service provided by this company. Communication was excellent, responses were quick, and the translation was completed promptly and to a high standard. We are very happy... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Traducteur
  2. Centre de communications
  3. Consultant en ingénierie
  4. Agence de marketing
  5. Agence de presse et de marketing
  6. Agence de marketing en ligne

Écrit par l'entreprise

eTranslate er et professionelt oversættelsesbureau, der varetager opgaver for virksomheder, det offentlige, organisationer inden for alle brancher samt private. Vi er specialiserede i tekniske og juridiske oversættelser, og samarbejder kun med landets dygtigste oversættere, som alle har flere års erhvervserfaring, relevante kandidatgrader samt branchekendskab inden for kundens fagområde – dette sikrer den højeste kvalitet i vores arbejde. Vi har stor passion for sprogbearbejdning og har 34 års erfaring med levering af professionelle sprogløsninger til kunder inden for et væld af brancher.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

eTranslate

Professionelt og samtidig venlig og løsningsorienteret forretningsgang og måde at tilgå kunderne på. Kan afgjort anbefales, også til private opgaver.

4 octobre 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og hurtigt udført…

Fantastisk service og hurtigt udført arbejde. Fik en god vejledning og et tilbud først. Sender mine bedste anbefalinger herfra.

3 octobre 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde fornøjelsen af at få oversat…

Jeg havde fornøjelsen af at få oversat dokumenter af Frederik som noget af en hasteopgave. Jeg sad i en knibe på grund af visumkrav og havde brug for en hurtig ekspedering. Frederik kom mig til undsætning og valgte at forlænge sin arbejdsdag for at kunne imødekomme mit ønske om samme-dags-behandling. Fænomenal kundeservice og oversættelse af høj kvalitet! Kæmpe anbefaling herfra.

25 juillet 2023

Réponse de eTranslate.dk

Hej Olivia. Tiden var knap, men vi klarede den på trods af at det endte med at blive ganske sent. Jeg er glad for at det lykkedes og pøj pøj med den videre proces :-) Mvh Frederik

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har oplevet en super god kompetent…

Jeg har oplevet en super god kompetent service med meget hurtig bearbejdning af min sag. Selve bearbejdningen var yderst tilfredsstillende. Rigtig god dialog! Det kan jeg godt videre anbefale!

19 juillet 2023

Réponse de eTranslate.dk

Hej Cornelia. Det er vi glade for at høre. Jeg vil straks viderebringe din positive feedback til vores team, der hver dag arbejder for at gøre en positiv forskel. Vh Nick, Client Manager

Excellent service

Our case was complicated and we had a lot of questions about legal matters. eTranslate answered our inquiries immediately and helped us clarify everything. The translation was extremely professional and met all our expectations. I can warmly reccoment eTranslate.

30 juin 2023

Réponse de eTranslate.dk

Dear Maja. It warms me deep inside to read about your satisfaction. I can guarantee you that Torben worked hard to overcome all the small obstacles along the way, and I'm glad that we succeeded together :-) Br, Nick & Torben

fremragende og hurtig service

fremragende og hurtig service, fleksibel med hensyn til kommentarer og redigering, rimelig pris.

3 juillet 2023

Réponse de eTranslate.dk

Hej Mohammad. Vi takker for din bedømmelse. Vi er bare glade for at kunne hjælpe, når behovet opstår og tiden er knap :-) Vh eTranslate

Hurtig og god service

Jeg snakkede med Frederik uge 24 om nogle papirer, der lovmæssigt skulle oversættes til engelsk til brug i udlandet, og 5 hverdage senere var de i min indbakke og klaret som aftalt.

19 juin 2023

Réponse de eTranslate.dk

Hej Mai-britt. Jeg er glad for at vi kunne være behjælpe og løse dit konkrete behov. Al held og lykke fremover herfra. Dbh Frederik

De er den bedste…

I forbindelse med at jeg skulle have oversat nogle papirer, kontaktede jeg etranslate, jeg fik hurtigt et pristilbud der passede meget godt til det arbejde de skulle udføre. 100 procent anbefalet. De er effektiv, professionel, hurtig og venlig ved kontakt.

21 mai 2023

Réponse de eTranslate.dk

Hej Maidelys. Vi takker for din meget fine anmeldelse af den service, du oplevede. Det varmer at læse og du kan tro, at det også var en fornøjelse at hjælpe dig i mål med den forespurgte opgave. Vh Nick

Meget professionelt 👍🏻

Det var en meget professionel og veludført opgave, som e-translate lavede for mig. Både Nick og Frederik er behagelige at tale og samarbejde med. Kun positiv feedback herfra 👍🏻🙏🏻

20 février 2023

Hurtig og effektive

Leverede det aftalte hurtigt

14 mars 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået en rigtig god service

Har fået en rigtig god service. Gennem god kommunikation og hurtig opgave løsning. Kan varm anbefales.

14 mars 2023

Noté 4 sur 5 étoiles

At jeg trods en forkert…

At jeg trods en forkert oversættelse,fik lavet en ny vederlagsfrit

10 mars 2023

Hej Niels
Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse.
Da vi opdagede vores smutter, kastede mine dygtige kolleger alt for at løse din opgave hurtigst muligt og professionelt.
Jeg er glad for at du endte med at være tilfreds 🙏
Vh Nick, eTranslate

Top prof

Top prof. og service hele vejen igennem. Kan varmt anbefale firmaet.

7 mars 2023

Professionelt og hurtigt.

Jeg har nu brugt eTranslate til to oversættelser, begge fra fransk til dansk og det er foregået professionelt og hurtigt i begge tilfælde.

3 mars 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig oversættelse af mit kørekort

Hurtig oversættelse af mit kørekort, der skulle bruges til en udenlandsk ansøgning. Det blev godkendt med det samme.

11 février 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel og hurtig håndtering af…

Professionel og hurtig håndtering af min henvendelse. Oversættelsen klar i løbet af et par dage.

9 février 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus