Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi się podobają. Wszystko w porządku. Jedyne negatywne doświadczenie miałam z infolinią, chciałam dodzwonić się do konsultanta i zmienić część zamówienia, ale... Voir plus
Zakup i dostawa była bardzo dobra Towar,który jest propagowany przez firmę europa24 jest świetnej jakości Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam się do zakupienia jeszcze jednej p... Voir plus
Mija już 3 tygodnie i dalej nie otrzymałem zamówienia a zamówiłem towar. W żaden sposób nie można się dodzwonić. Próbowałem kilka razy w różnych terminach na podany kontakt. Zgłaszałem mailowo dwukro... Voir plus
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zestaw obiadowy przepiękny,delikatny. Dostawa bardzo szybko, praktycznie z dnia na dzień. Towar mega dobrze opakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem . Polecam se... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Niestety
Niestety, posciel nie jest z bawełny, satyny, zbgt cienka, wszyte brzydkie zamki
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam
serwis bardzo ładny szkoda
serwis bardzo ładny szkoda, że inny wzór na talerzach
Dobry jakościowo produkt
Dobry jakościowo produkt, który spełnił moje oczekiwania. Niska ocena spowodowana kilkukrotnym przełożeniem terminu dostawy, a także prośbami o opinię o produkcie przed jego dostarczeniem.
Produkty piękne
Produkty piękne i bardzo starannie zabezpieczone. Kontakt szybki i bezproblemowy. Bardzo dziękuję.
Pościel mięciutka i przytulna
Talerze są przecudne :) Wyraziste…
Talerze są przecudne :) Wyraziste kolory. Spełniły moje oczekiwania.
Zestaw pojemników jest super
Zestaw pojemników jest super, dobry materiał i bardzo dobrze zapakowane. Wszystko trafiło bez problemu. Jestem bardzo zadowolona i polecam sklep. Napewno nie ostatni mój zakup
Super sprzedawca
Przesyłka została przygotowana i wysłana ekspresowo. Zawierała szklane elementy i sposób zapakowania był naprawdę perfekcyjny. Produktu wysokiej jakości. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę!
Super smaczne,wyroby dobrze …
Super smaczne,wyroby dobrze zabezpieczone przed zepsucie polecam, pozdrawiam serdecznie polecam swojm znajomym
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolona ze szybkiej dostawy i z super towaru🙂
Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami
Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniem. Przesyłka, w której znajdowało się szkło, była zapakowana solidnie. Wszystko dotarło do mnie w całości.
transakcja przebiegła pomyślnie
braki w dostawie i jakość produktu
- komplet bulionówek miał być z salaterką - przyszedł bez,
- sztućce bardzo niskiej jakości
Pościel dwustronna bardzo dobra…
Pościel dwustronna bardzo dobra jakościowo,jestem bardzo zadowolona,miękka w dotyku.
Gorąco polecam ❤🌹⚘
Jestem zadowolona..superszybka dostawa
Jestem zadowolona..superszybka dostawa
Zamówienie
Zamówiłam trzy zmiany pościeli, na razie rozpakowałam jedną. Wygląda tak jak na stronie, nadruk wygląda dobrze, jeszcze nie prałam. Jeżeli się sprawdzi to jeszcze domówię. Dostawa na drugi dzień od zamowiena. Polecam.
Zamówienie na czas i zgodnie z opisem
Zamówienie na czas i zgodnie z opisem
super pościel
super pościel, to moje drugie zamówienie bo jest przemieciutka i za super cenę, polecam i pozdrawiam!!