Europosters.se Avis

1 960
TrustScore 4 sur 5

4,1

En bra ram som passade perfekt till konstverket jag skulle rama in. Däremot var emballaget alldeles för stort, vilket gjorde att jag som inte är bilburen, hade svårt att transportera hem det. Jag sk... Voir plus

Första gången jag fick mitt paket hade den ett helt annat innehåll än vad jag hade beställt! Jag kontaktade företaget på mail. Dom bad så hemskt mycket om ursäkt och sa att de skulle skicka ett nyt... Voir plus

1. Décorateur d'intérieur
  2. Boutique d'affiches
  3. Boutique de cadeaux

Hemmet är där en ... cool väggkonst finns! Upptäck världen av vackra mönster som förvandlar hemmet till ett underbart plats där man äntligen känner lycka. Besök vår onlinebutik och hitta vad ditt hjärta önskar, från nördiga affischer och presenter till de mest underbara konsttryck, väggmålningar och fotografier! Vi kan till och med framkalla dina egna bilder på duk eller fotopapper om du vill, och rama in dem med högkvalitetsramar. Våra kunder och era behov är viktiga för oss, så vi gör allt för att genomföra era önskningar. Europosters är där ... Allt du behöver är!

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 960)

204 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Réponse de Europosters.se

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du tyckte det var enkelt att beställa och att leveransen var snabb, och att ni är supernöjda med ert köp.

Dåligt klent emballage

Emballaget var krossat och bilderna hade fula veck . Lagt bilderna under press , förhoppningsvis går det att rädda . Ej nöjd

15 juin 2026

Réponse de Europosters.se

Tack för din beställning och för din recension.

Om försändelsen har levererats skadad ber vi dig att anmäla detta till oss via e-post så snart som möjligt, så att vi kan starta en reklamation. För att vi ska kunna hjälpa dig behöver vi bilder på både produkten och förpackningen. Hittills har vi tyvärr inte mottagit någon sådan anmälan från dig, vilket gör det svårt för oss att utreda ärendet och hjälpa vidare.

Tack och vänliga hälsningar,
Europosters

Snabb leverans och utmärkt förpackat

Snabb leverans (tidigare än utlovat, vilket man inte bortskämd med). Mycket bra förpackat, en poster och ram 61 x 91 cm.

10 juin 2026

Europosters

Mycket fina produkter och snabb…

Mycket fina produkter och snabb leverans.

9 juin 2026

Europosters

Det som var bra var att det var snabb…

Det som var bra var att det var snabb leverans 👍

4 juin 2026

Återkommer snart.

Lite försenad leverans... äh smådetalj. Bara nöjd.

1 juin 2026

Inget att anmärka på

Jag är nöjd med mina beställningar och jag har fått användning för produkterna jag köpte. Inget att anmärka på.

20 mai 2026

Europosters

Beställde en stor tavelram…

Beställde en stor tavelram med lite udda mått (75x100cm) och Europosters var de som hade billigast ram i den storleken. Ramen var fin och fyllde sin funktion mer än väl. Ett stort plus var att den var så väl inpackad med skyddsomslag runtom.
Det enda minus jag kan komma på var att det var ganska lång leveranstid. Men om jag förstått allting rätt så har den skickats från ett annat land och då får man kanske räkna med att det tar lite tid.

30 mai 2026

Europosters

Europosters OK! Transporten nej...

Europosters levererar alltid. Riktigt bra produkter och snabb leverans. Tyvärr så hade transportföretaget råkat lägga något tungt på pappkartongen så att affischerna blev vikta och skrynkliga... Jag hade beställt 6 posters till sonens födelsedag, tre av dem var ok att hänga upp då dessa hade mycket detaljer. De andra tre så ser man skadorna om man tittar noga. Jag kommer självklart att beställa från Europosters igen då detta inte var deras fel.

19 mai 2026

Jätte bra snabb frakt

Jätte bra snabb frakt

19 avril 2026

Ramköp

Jag köpte två väldigt stora ramar, och vart väldigt imponerad av inpackningen, hela och levererade i god tid, så tack så mycket!

Kvaliteten är lika god som andra ramar jag köpt, men jag är ingen expert. Ser hållbart ut om inget annat.

28 avril 2026

Alltid stabil leverans…