2,7

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,7

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Ik wil mijn abonnement opzeggen en me…

Ik wil mijn abonnement opzeggen en me uitschrijven.

Dat is of onmogelijk of heel goed verstopt. Wacht inmiddels al meer dan 10 dagen op een reactie op mijn mail.

Klantenservice niet te bereiken.

Hele slechte service. Factureren doen ze uiteraard wel op tijd…

24 août 2026

Slechte support

Slechte support, matige bereikbaarheid (wekr doorgaans met onkundige, externe callcenter medewerkers), geen eigenaarschap op issues. Ben nu ruim een maand bezig om een issue aan de laadpaal te laten aanpakken, en na 6 telefoontjes met halve en hele toezeggingen nog niets merkbaars gebeurt. Nu direct contact met laadpaalleverancier (Alfen) dan binnen paar dagen een monteursafspraak. Zo kan het ook. Enige positieve is dat het beheerportal goed werkt.

24 juillet 2026

Ik raad EV Company nadrukkelijk af.

Ik raad EV Company nadrukkelijk af.

Mijn ervaring met deze partij is ronduit slecht. Ik ben maanden bezig geweest om mijn laadpaal via hun oplossing gekoppeld te krijgen, maar EV Company heeft dit op geen enkel moment adequaat opgepakt. De support is traag, reactief en inhoudelijk ondermaats. Er wordt vooral gewezen naar externe partijen, terwijl concrete opvolging vanuit EV Company uitblijft.

Wat mij vooral stoort, is het totale gebrek aan eigenaarschap. Na maanden van vertraging, herhaalde excuses en nauwelijks voortgang werd mijn ticket simpelweg gesloten met de mededeling dat EV Company geen contact kreeg met Easee en dat ik zelf maar contact moest opnemen. Dat is wat mij betreft onacceptabel. Als je als bedrijf een dienst aanbiedt waarbij koppelingen met laadpalen je dienst is, mag je verwachten dat men dit professioneel kan afhandelen.

Omdat EV Company geen oplossing bood, heb ik uiteindelijk zelf geprobeerd de betrokken partijen met elkaar in contact te brengen. Zelfs daarna bleef EV Company stil. Ondanks meerdere telefoontjes en toezeggingen dat er actie zou worden ondernomen, gebeurde er niets. Dat maakt de dienstverlening niet alleen frustrerend, maar ook onbetrouwbaar.

Mijn advies, voorkom deze tijdverspilling en kies een andere partij. In mijn geval was het verschil met e-Flux enorm. Na een kort telefoongesprek was alles geregeld, de laadpaal werd gekoppeld, de facturatie liep en ik had contact met mensen die duidelijk wel begrijpen hoe hun eigen dienstverlening en applicatie werkt.

EV Company heeft in mijn geval maanden gekost, niets opgelost en uiteindelijk de verantwoordelijkheid bij de klant neergelegd. Op basis van deze ervaring kan ik deze partij absoluut niet aanbevelen.

7 juillet 2026

impossible to reach out to support

impossible to reach out to support. I have home charger installed by previous owner and required to get credentials to access it to start use it. The company does not answer on emails, chats or phone calls.

I do not recommend to have any business with this guys

1 juillet 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit