Vi havde virkelig verdens fedeste vogntur! Alle hyggede sig og det spillede max det hele! Der er virkelig intet at sætte en finger på og Claus har hjulpet os igennem hele processen og svaret på hvad e... Voir plus

10/10 oplevelse, med Claus som chauffør, mega tålmodig og super nem at snakke med! Han var klar på spontane stops, og gjorde vores studenterkørsel til en kæmpe fest, selv på anden dagen. Kan varmt an... Voir plus

BEDSTE KØRSEL NOGENSINDE!!!!!! Vi havde den allerbedste og aller-sødeste chauffør chanett❤️ Det var så mega fedt, ingen klager overhovedet, de har bare styr på det hele. Det var alt hvad vi drømte om,... Voir plus

Den bedste oplevelse nogensinde!!!!! Denne anmeldelse går ud til Andre Dalberg. Verdens bedste chauffør! hvis man kunne give flere stjerne end 5 ville jeg have gjort det! Han har simpelthen ska... Voir plus

1. Société d'événementiel
  2. Organisateur d'événements

Écrit par l'entreprise

Landets sikreste studentervogne! Her er der ingen fulde studenter som kan falde af, når de skal fejres på deres store dag! Vores sikkerhed er familiernes tryghed! Vi har også noget af de vildeste anlæg på markedet på vores studentervogne. Vi har lækker indretning og meget mere, som man kan læse mere om på vores hjemmeside.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Fantastisk oplevelse

Der var god plads, bænke at sidde på og flere steder til at hold vores drinks 🍻musik systemet var også fantastisk! Begge chauffører var meget venlige. 💗

25 mai 2025

Det var en helt vildt fed tur i sig…

Det var en helt vildt fed tur i sig selv, men det at vi havde en chauffør, som var frisk og forstod os fuldendte turen. Det havde været ærgerligt, hvis vi havde haft en chauffør der var sur og gnaven.
Vognen var også mega fed og sikret, tidsplanen blev holdt og der var gang i den, alt var i top takket være Eventtrucks🥳

28 juin 2024

Kæmpe anbefaling!

Vi var så heldige at have Claus som vognmand. Vi kunne ikke have ønsket os to bedre dage end dem vi havde. Flere af os havde hørt en masse skræk historier om at køre vogn fx om sikkerhed, aftaler der ikke bliver holdt osv. men eventtrucks havde virkelig styr på det! Kæmpe ros her fra og stor tak for at gøre vores dage og oplevelsen om at køre vogn så fed!!

Formidabel studenterkørsel

Vi havde en drøn god studenterkørsel med Eventtrucks og det skriver vi altså ikke bare fordi vi vil være søde…De havde styr på shittet, må man bare sige. Tidsplanen blev fulgt til punkt og prikke, servicen var god lige fra bookingen, sikkerheden i top og så sørgede Rune rockstar🤘⭐️ (den sejeste chauffør) for den fedeste fest undervejs på køreturen. Vi har som klasse kun ét tip til Eventtrucks..det ku være hammer godt hvis taget kunne tages mere af. Meeen sku vi gøre det igen, ville vi klart vælge Eventtrucks!!!

29 juin 2024

Helt fantastisk oplevelse hele vejen…

Helt fantastisk oplevelse hele vejen igennem. God service og nem kontakt over mail!
Derudover var vores chauffør Michael (skyum) helt fantastisk og med til at give vores klasse de bedste to dage!😁
Kæmpe anbefaling at booke kørsel gennem EventTrucks!

3 juillet 2024

Perfekt oplevelse

Vi havde en dejlig og festlig oplevelse, vi kørte 2 dage i streg og var godt trætte sidste dag men Claus var chauffør for os anden dagen og det gjord at vi fik lidt mere energi🎊
Kørslen var som planlagt, og alle havde en god fest.
Vi vil helt klart anbefale EventTrucks til den kommende studenter!
Mvh 2.P

Total overpris og snyd

Total overpris og snyd. Vi havde betalt i omegnen af 60 tusind, og vi fik ikke i nærheden af hvad vi havde betalt for - vi blev endda snydt for en DJ. Lad vær med at købe for EventTrucks, det kan findes langt billigere og med langt bedre service. Vi fik desuden ikke lov til at fratræde købet efter manglen på DJ’en blev offentliggjort, hvilket strider imod loven.

10/10!

Vi havde æren af Rune som chauffør og kan gjorde turen helt uforglemmelig! der var styr på det hele og han skabte en fed stemning!😎
Selve vognen var der heller ikke noget at klage over, alt var tip top❤️

28 juin 2024

Nu har jeg kørt som chauffør ved…

Nu har jeg kørt som chauffør ved eventtrucks i 2 år og det har været en fremragende oplevelse da det er nogle fine vogne der bare spiller og mht. sikkerheden kan man også være tryg som chauffør hvilket spiller en stor rolle så man kan fokusere på kørslen selvom man har vognen fuld af studenter

1 juillet 2024

Der var styr på det!

Der var styr på det. Turen var præcis som den burde være, der var godt humør og god stemning. Der var tydelig kommunikation mellem os studerende og chaufføren, og han var meget dygtig og selv i godt humør. Derudover var vognen helt orden, der manglede intet og var sikker at være i, alt spillede bare.

3 juillet 2024

Det har været skide godt❤️ super god…

Det har været skide godt❤️ super god chauffør!! Været super hyggeligt!!

Har været ingen problmer!
Fik enda lavet en aftale med chaufføren!(chefen) om en bytte handel med hans kone💪🏻💪🏻😂 ( win - win )

Man kan rolig bruge, EventTrucks, til studenter kørsel❤️😁😁😎

Studenterkørsel 2024

Skøn tur. Vi som 3.a fra Kolding gymnasie 2024 vil sige en kæmpe tak for turene, den 3 og 4 juli. Vognmanden Iver var en skøn person bag rattet og fik os til at føle os som konger og dronninger sammen med hans seje datter. Så eventtrucks kan virkelig anbefales. Tak for denne gang🚚🥳