À propos de l'entreprise

1. Service de garde d'enfants à domicile
  2. Services de nettoyage
  3. Service de débarras de maison

Écrit par l'entreprise

Bij Even voor Mama's snappen we in welke spagaat jij je als moeder dagelijks begeeft. De kinderen, je huishouden, je partner, je werk én jezelf. Alle ballen hoog houden en in het proces voel je je steeds minder jezelf. Je hoeft niks uit te leggen, onze helpers kennen de uitdagingen en voelen feiloos aan wat er nodig is. Wij zijn jouw nanny, au-pair, oppas, huishoudelijke hulp en personal assistant in één. Onze Helpers gaan een oprechte, veilige relatie aan met jouw gezin zonder dat ze wonen in jouw huishouden. Flexibel in te zetten, wanneer jij dat nodig hebt en waar jouw gezin op dat moment het meeste baadt bij heeft. Loopt het toch anders? Geen probleem, we got you Mama. Wij zijn er om de dagelijkse rommel op te ruimen, zodat jij je handen vrij hebt voor wat echt telt. We zijn om je baby en kinderen even van je over te nemen, zodat jij andere dingen kunt doen. Of gewoon even helemaal niks hoeft te doen. Wij zijn er om je kolf materialen schoon te maken en een lunch voor te bereiden. Wij zijn er om eindelijk die speelhoek om te toveren tot Montessori-droom, speelgoed uit te zoeken of kledingkasten uit te ruimen. Wij zijn er voor avond en nachtdiensten, zodat jullie eindelijk weer eens op date kunnen. Wij zijn er precies waar je ons nodig hebt.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Werken bij Even Voor Mama’s geeft voldoening

Het werken bij Even Voor Mama’s geeft mij ontzettend veel voldoening. Als ‘helper’ zijn mijn dagen divers en flexibel ingericht, waardoor het perfect aansluit bij mijn werk als doula.

Het geeft mij energie om echt iets te kunnen betekenen in een gezin, of dat nu het uit handen nemen van de zorg voor de kindjes is, of juist alles eromheen (huishouden, herorganiseren, etc.). Dit maakt Even Voor Mama’s mogelijk.

Ook het team is warm en welkom, je merkt dat iedereen zich op haar eigen manier met hart en ziel inzet voor de gezinszorg. Het voelt persoonlijk en vertrouwd, en dat is ook precies wat ik als ‘helper’ wil uitdragen.

Ik hoop echt dat jij je als mama deze unieke vorm van zorg gunt, want je verdient niks minder!

24 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super waardevol, geeft rust en ruimte!

Het is een verademing om even extra support te hebben in huis. Dat er vanzelf wordt opgeruimd, georganiseerd, schoongemaakt en alle aandacht voor de kindjes is, waardoor er rust en ruimte ontstaat is goud. Dit is precies wat we nodig hebben in ons gezin met 2 jonge kindjes. De flexibiliteit, sensitiviteit en kundigheid is super waardevol.

19 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend blij en dankbaar

Ik ben ontzettend blij en dankbaar met de hulp van Evenvoormama’s. Ik ben niet alleen praktisch ontzettend geholpen, maar ook heb ik heel veel emotionele hulp, support en liefde ontvangen tijdens een moeilijke periode. Evenvoormama’s heeft rust en structuur in huis gebracht, maar ook humor en plezier. De zorg die ik heb ontvangen is zo persoonlijk en afgestemd, dat de helper naadloos in mijn gezin is opgenomen.

12 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was het overzicht even totaal kwijt

Ik was het overzicht even totaal kwijt. Drie kleine kinderen in drie jaar tijd. Ik was moe en ook mezelf een beetje verloren. Gelukkig kwam ik even voor mammas tegen op Insta. Ik heb contact gezocht en een heel fijn intakegesprek gehad met Ivana. Ze komt nu om de week een dagdeel om mij te ondersteunen waar ik maar wil. Mijn kasten zijn weer op orde en ik ga weer sporten. Dit voelt als een begin van terug naar controle.

19 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Warme professionele mensen die weten…

Warme professionele mensen die weten waar ze het over hebben. Wij zijn blij met onze helper, we hadden best wat wensen qua wat bij ons past maar we de match is perfect. We hebben eerder al een nanny en au-pair gehad, maar dit is echt anders. Ik raadt Even voor Mama's zeker aan als je persoonlijke aandacht wilt voor je kindjes en jezelf.

8 octobre 2025

Geweldig!

Ivana is 5 weken bij ons geweest voor en was een geweldige hulp! zorgzaam, professioneel en altijd een stapje voor. Ze gaf fijne tips, luisterde goed naar onze wensen en zorgde dat wij ons helemaal op ons gemak voelden. Dankzij haar kregen wij toch een beetje rust in de new born chaos. Een topper!

4 août 2025

Ervaring Even voor mama’s na 3 weken

Ik maak nu zelf 3 weken gebruik van Even voor mama’s. Het is echt zo’n verademing en ik heb eindelijk weer wat meer tijd voor mezelf… wat mega belangrijk is!! De communicatie is ook super, er kan snel geschakeld worden wat voor ons gezin heel fijn is. In huis voelt het ook heel vertrouwd en mijn kinderen zijn ook heel blij!

13 août 2025

Dit gun je elke ouder.

Wat een verschil kan één ochtend maken!

Afgelopen maandag kwam Ivana, van Even voor Mama’s bij mij thuis. Na een fijn gesprek waarin ik mijn wensen kon uitspreken en waarin mij uit werd gelegd wat zij voor mij kon betekenen, ging Ivana aan de slag.

Ik had al maanden het plan om een rommelige kast aan te pakken, maar zoals dat gaat met een kleintje in huis: andere dingen kregen steeds voorrang. Toen Ivana langskwam, was het alsof er letterlijk en figuurlijk weer ruimte kwam. Geen grote make-over, maar gewoon praktisch, overzichtelijk en eindelijk klaar. Precies wat ik nodig had.

Wat ik misschien nog wel het fijnst vond: terwijl ik mij even kon focussen op mijn werk, speelde mijn dochtertje lekker buiten onder goede begeleiding. Dat gaf zoveel rust. Geen gehaast, geen afleiding, gewoon even focussen op mijn eigen projecten, terwijl mijn dochtertje plezier maakt. Dat soort kleine momenten maken echt het verschil.

Ik ben heel dankbaar voor de hulp en het meedenken! Dit gun je elke ouder.

18 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Superfijne ondersteuning na operatie!

Na een zware operatie zijn we opzoek gegaan naar een dienst die ondersteunt waar nodig in verband met de kleintjes maar ook voor mijzelf. Mijn man kon maar één week thuis blijven van werk en door Even voor Mama's kon het huishouden gewoon doordraaien. Toen ik volledig hersteld was hebben we besloten om door te gaan met EvM maar met minder uren per maand. Super fijn dat dit een mogelijkheid is!

4 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Pure luxe en noodzaak tegelijk

Ik dacht dat hulp inhuren alleen voor ‘noodgevallen’ was, maar het gaf me zoveel meer dan dat. Twee keer per week kwam er iemand van Even voor Mama’s: ze draaide een was, ruimde de woonkamer op, zette thee voor me en vroeg oprecht hoe het ging. Die kleine dingen zorgden ervoor dat ik met meer energie en focus aan mijn werk kon zitten. Het was pure luxe en noodzaak tegelijk.

10 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Met een tweeling is alles dubbel

Met een tweeling is alles dubbel: de luiers, de flesjes, de gebroken nachten. We hadden geen opa’s en oma’s in de buurt, dus steun ontbrak. Even voor Mama’s kwam als een reddingsboei. De baby’s worden even van ons overgenomen, er wordt gekookt voor de avond en het huis is eindelijk weer netjes. Mila ziet wat er nodig is zonder dat we iets hoeven te vragen. Dat geeft ons het gevoel dat we er niet alleen voor staan.

2 mai 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus