Jeg er fast Deluxe abonnent gennem 2 år og stadig super tilfreds. Disse fyre er totalt service mindede, stabile og grundige så min bil altid står mega skarpt. Kan klart anbefales!
Aldeles fornem oplevelse. Kommer til aftalt tid på hjemmeadressen og leverer et flot resultat - igen ! Det er ikke første gang vi bruger firmaet og det bliver ikke sidste. Det bør opleves og kan st... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hej Gutter, hermed en hilsen var en MEGET tilfreds kunde hos jer - der lige har hentet min (snart) 3 år Radiobil(Skoda Enyaq iV) hjem efter en tur til ny Keramisk Coating - hos en Certificeret Bilple... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fik min bil rengjort og var ved aflevering tilfreds! Næste morgen, da jeg skulle køre og solen stod lige ind gennem forruden, kunne jeg se, at forruden ikke “var helt god”! Jeg kontaktede Everclea... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Mærk forskellen og oplev en lækker ren bil. Minimer brugstegn og pas på din investering, med et besøg fra Everclean Carcare.
Anna Anchers vej 68, 9200, Aalborg SV, Danemark
- Support@evercleancarcare.dk
- evercleancarcare.dk
Super grundige og stabile
Aldeles fornem oplevelse.
Aldeles fornem oplevelse.
Kommer til aftalt tid på hjemmeadressen og leverer et flot resultat - igen !
Det er ikke første gang vi bruger firmaet og det bliver ikke sidste. Det bør opleves og kan stærkt anbefales.
Flot kvalitetsarbejde.

Alt for nemt
5/5 stjerne siger det hele.
Nemt, grundigt, effektiv kommunikation og garanteret bestilling igen.

Réponse : Everclean Carcare
Super flot arbejde bil lige så flot som ny
Super flot arbejde - bilen er som ny

Réponse : Everclean Carcare
Jeg har er abonnent på rengøring af min…
Jeg har er abonnent på rengøring af min bil.
Jeg har haft det et års tid. Hver gang er bilen skindene ren efter de har været forbi.
Det bedste, ud over resultatet, er at de kommer ud til ens arbejdsplads.
I love it.

Så fin som ny🤩
Bilen er rigtig flot rengjort og sæderne er renset, så den igen fremstår som ny.
Super nemt, at de kan komme hjem til én. God kommunikation og service. Kan kun anbefales👍🏻

Altid rigtig god service
Altid rigtig god service, og et flot resultat.
Har selv prøvet Deluxe rengøringen 5 gange

Réponse : Everclean Carcare
Super imødekommende og servicemindet…
Super imødekommende og servicemindet medarbejder der leverede et super godt resultat

Super godt arbejde
Super godt arbejde, bilen fremstår igen som ny👍 kan klart anbefales.

God oplevelse hver gang.
God oplevelse hver gang.
Samme høje standard ved hvert besøg.

Kommer til tiden
Kommer til tiden. Bilen er fuldstændig ren og som ny. Meget tilfreds. Kan kun anbefale

Réponse : Everclean Carcare
Fuldt tilfreds med rengøring af min bil…
Fuldt tilfreds med rengøring af min bil både udv. Og indv. Alle insekter er væk fra ikke kun kølerhjelm og reg.nr. men på hele bilen.

Réponse : Everclean Carcare
Superflot arbejde ind-og udvendigt!!
Superflot arbejde ind-og udvendigt!!
Yderst tilfreds

Réponse : Everclean Carcare
Vi oplever super god service
Vi oplever super god service. Vi er meget tilfredse med produktet. Dejligt at få bilen gjort grundigt rent.Nemt at finde tider der passer ind i kalenderen.

Fantastisk service som altid
Fantastisk service som altid. Bestilte ekstra arbejde på bilen, og det var ikke et problem.

et fantastisk arbejde
et fantastisk arbejde , søde og venlige og meget grundige og fik en helt ny bil med dejlig duft i så tusind tak for det og jeres fantastiske arbejde.