Jeg har bestilt halskæden, EVERYDAY halskæde med guldkugler, fra Everly By Nordd og den ankom på få dage. Det er en super flot halskæde til en super god pris. Jeg ville gerne have en enkel halskæde... Voir plus
Lisez les avis des autres
Altid den bedste service! Bliver så glad, når jeg modtager sådan en smukt og sirligt indpakket forsendelse, hvor der bestemt er kælet for detaljegraden! Elsker at I ønsker at overraske jeres kunder... Voir plus
L'entreprise a répondu
Pakke var hurtig fremme. Smykke var flot . Slikket med er lækkert. Savner blot at pakkebud husker , at banke på Eller ringe op,når de aflevere pakken. De må ikke blot stille pak... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig fine smykker, som jeg skal bruge som Mors dags gave. Lever op til forventningerne og samtidig så er leveringen i top; hurtig og flot pakket. Kan kun anbefale at købe Everly by Nordds fine sm... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Everly By Nordd forhandler stilrene smykker, som passer til ethvert outfit, til enhver begivenhed.
Coordonnées de contact
Gothersgade, 99, 1123, København K, Danemark
- hej@everly.dk
- everly.dk
Halskæde
Det er en super flot halskæde til en super god pris. Jeg ville gerne have en enkel halskæde, der kunne tåle at komme med i bad, hvilket denne halskæde er perfekt til, da den er vandfast.
Halskæden ankom i en fin og sikker indpakning med et kort, en smykkeæske, en pudseklud og lidt sødt til tanden.
Jeg glæder mig super meget til at gå med min nye halskæde, og Jeg kan kun sige gode ting om Everly By Nordd og deres flotte smykker. :)
Hurtig levering og produktet lever op…
Hurtig levering og produktet lever op til forventningen.

Réponse de Everly By Nordd
God information om varens levering.
God information om varens levering.
Meget fin leveret i små fine æsker.
Jeg er rigtig godt tilfreds med Evely.

Jeg vil give jer 4 stjerner
Jeg vil give jer 4 stjerner. Og det er fordi at I skrev at der ville blive sendt en ordrebekræftelse , men den kom ikke , så man kunne ikke følge pakken , men det var en fin vare. Og hurtigt.

Réponse de Everly By Nordd
Altid yderst tilfreds med de flotte vandfaste smykker, som kan mikses på tværs af designs!
Altid den bedste service!
Elsker at I ønsker at overraske jeres kunder med det ekstra, som I gør ved at lægge den gode kvalitets slik i samme lyserøde poser som jeres smukke lyserøde smykkeæsker og hele indpakningen også består af. Jeg er imponeret!
Tusind tak for jeres yderst gode personlige service! Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen, da jeg og familie og venner nyder godt af jeres flotte vandfaste smykker, som altid kan mikses på tværs af designs!

Réponse de Everly By Nordd
jeg synes jeres hjemmeside er nem af…
jeg synes jeres hjemmeside er nem af finde rundt i

God oplevelse
Hurtig levering og rigtig fin indpakning, købte armbånd til min mor og hun elsker det😍

God kvalitet god service
Rigtig fine smykker, som jeg skal bruge som Mors dags gave.
Kan kun anbefale at købe Everly by Nordds fine smykker ❤️

Overskuelig hjemmeside. Hurtig service
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering

Hurtig hjælp
Hurtig til at svarer tilbage på spørgsmål
Vi fik desværre leveret noget forkert skrev til dem da vi havde åbnede.
De reageret på det med det samme og den nye er sendt afsted

Réponse de Everly By Nordd
Altid hurtig levering og varer
Altid hurtig levering og varer, som beskrevet👌Også gode tilbud

Super hurtig levering
Super hurtig levering og en glad kæreste der modtog jeres super smukke smykker

Fantastisk hurtig!
Fantastisk hurtig!
Jeg er fuldt ud tilfreds!! Bestilte og modtog varen dagen efter. Det er virkelig flot!!

Réponse de Everly By Nordd
Det fineste smykke kom i en lækker og…
Det fineste smykke kom i en lækker og eksklusiv indpakning - og så oven i købet hurtigt!!! Al mulig ros til Nordd … jeg er så glad :o))

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.