1. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

Vi er eksperter i el køretøjer, el cykler, el løbehjul og en masse andet! Vores professionelle team af ingeniører sørger for at alt elektronik virker helt som det skal. Tag et kig forbi Everything Electric for at finde dit næste elektriske køretøj. Sammen gør vi Danmark elektrisk!

3,4

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

9 avis

Ikke forbruger venligt firma

Ændre min anmeldelse af dem herinde, da jeg er ved at være sur over deres manglende interesse i at hjælpe efter at have fået skadet vare.
Har fået mit el løbehjul, selvom at jeg ikke fik noget info angående forsendelsen. Men jeg fik det, dog med en skade som blotter batteriet lidt så vand og andet skidt kan komme ned til det. Så vil ikke tage det i brug.
Nu høre man så bare ikke noget fra dem, de har fået deres penge og nu er det så mit problem.
Hold jer væk fra dette sted! Er der problemer med varen der bestilles står du selv med problemet og får INGEN hjælp.

23 novembre 2022

- først lang leveringstid

- først lang leveringstid
-løbehjulet går i stykker og jeg skal selv stå for reparation
- løbehjulet melder nu fejl og jeg får ingen hjælp hverken på mail eller chat
- ingen telefonnummer at ringe på

3 novembre 2022

Hej Damnsi88,

tak for din anmeldelse.

Vi beklager mange gange for det sene svar gennem Trustpilot. Vi er glade for det er løst nu. Vi vil gøre vores allerbedste for at sørge for dine behov bliver mødt.

Mange tak,
Vh Herman, Everything Electric.

Value for money

Glad for servicen hos Everything Electric.
Høj kvalitet i forhold til prisen og levering var uden problemer.

1 octobre 2022

Hej Viggo,

tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre det lever op til dine forventninger. Glad for du er tilfreds.

Mange tak,
vh. Herman, Everything electric.

Næsten perfekt

"Kun" 4 stjerner servicen var rigtig udemærket. Der var noget med levering, men fik hurtigt svar og løst mit problem. Fin anbefaling herfra

28 septembre 2022

Hej Faktz

tak for din anmeldelse,

vi beklager der opstod et problem generelt, vi vil gøre vores absolut bedste for at assistere dig i fremtiden.

Mange tak,
vh. Kundeservice team Everything Electric.

Eve Max

Eve Max
Super produkt, var lidt i tvivl om leveringen men fik hurtigt og klart svar tilbage fra virksomheden, køber her nok igen på senere tidspunkt

10 septembre 2022

Hej Karsten,

tak for din anmeldese.

Vi er glade for at høre det lever op til dine forventninger.

Mange tak,
vh Herman, Everything electric.

**Muligt svindelfirma**

**Muligt svindelfirma**
Har bestilt produkt men ikke fået det leveret, jvf. deres leveringsbetingelser får man track & Trace på forsendelsen men intet er modtaget. Eneste der er sikker er at pengene er trukket fra konto. De har ingen tlf. nummer og deres såkaldte support har indtil nu oplyst følgende undskyldninger for hvorfor de ikke har magtet at sende varen... " vi har mange syge i firmaet" "vi har ikke track & trace på din forsendelse " "Vi sender vidst nok med DHL" "Vi har sendt varen til forkert adresse" "Vi er løbet tør for varen så vi kan ikke sende en ny" "Varen tager ca. 5-7 hverdage at sende fra adresse ( lager ligger nord for Viborg.. " Deres "kundeservice" svarer ikke på deres Chat længere og periodisk kan jeg få kontakt til dem vi Messenger .. Nu er der kun politianmeldelse tilbage...

17 août 2022

Hej Tommy,

tak for din anmeldelse.

Vi undskylder mange gange for det du har oplevet. Vi håber du har været tilfreds med resultatet. Det er først nu vi bruger Trustpilot, derfor det sene svar herover. Samt er dette blevet løst internt.

Vi ønsker dig inderligt den bedste service muligt, vi kan sikre dig om vi vil gøre vores bedste til at hjælpe dig.

Tak for din tålmodighed,

Vh Kundeservice team, Everything electric.

Ville give 10 stjerner men kunne ikke

Bedste kundeservice jeg har haft til dato, produktet lever op til sit omdømme, og sidst men ikke mindst hurtig levering😍

27 janvier 2022

Hej Mathias,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for du er tilfreds med servicen og produktet, vi vil gøre vores bedste med at assistere dig i fremtiden.

Vh Herman, Everything Electric

Super cyklen

Hurtig levering, fik cyklen indenfor 2 uger! Er super glad for den, plejede at svede da jeg cyklede på arbejde om morgenen. Med lidt ekstra power gør jeg det med ease.

Kæmpe tak herfra!!!

16 août 2021

Hej Micheal,

tak for din anmeldelse.

Vi er glade for du nyder din nye super cykel :)

Mange tak,
Vh. Oskar, Everything Electric.