Product en service was ver boven verwachtingen. Met de Evite Nova heb ik met mijn partner samen een product die op tijd, mobiel, efficiënt en in volume kan kolven. Onze baby geniet ervan en wij ook! E... Voir plus
Lisez les avis des autres
In 2024 de Evite handsfree maxi borstkolf gekocht en goed bevallen. Als iets niet goed werkte meteen goed en snel contact met de klantenservice. Nu in 2026 bij tweede zoontje weer contact omdat kolf l... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super fijne borstkolf. Daarnaast ook een fijne/ goede klantenservice. Bij 1 van mijn kolven liep de batterij heel snel leeg. Na wat tips van de klantenservice was er helaas geen verschil. Omdat het bi... Voir plus
Onzettend blij met de flessenverwarmer van evite. Deze gebruiken we bijna dagelijks. Helaas had deze verwarmer een technisch probleem, de klantenservice van evite dacht heel erg goed mee en zorgde dat... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Evite weten we hoe heftig de eerste maanden met een baby kunnen zijn. Daarom maken we producten die het leven van moeders net wat makkelijker maken. Onze handsfree borstkolven geven je vrijheid en rust, zodat je kunt kolven zonder gedoe. Daarnaast vind je bij ons alledaagse essentials die zorgen voor meer comfort, gemak en zelfvertrouwen. Met Evite voelt het moederschap net iets lichter.
Onze missie
Écrit par l'entreprise
- Het moederschap is al uitdagend genoeg.
- Daarom ontwerpen we slimme, gebruiksvriendelijke producten die moeders elke dag meer vrijheid, comfort en zelfvertrouwen geven. Onze handsfree borstkolven en essentials maken het moederschap lichter, rustiger en behapbaarder.
Onze Belofte
30 dagen proberen, zonder risico
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- Info@eviteshop.nl
- eviteshop.nl

Ontdek Evite Kolven
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Goede klantenservice
Goede klantenservice! Als er iets is met het product wordt dit goed opgelost. Kolf werkt heel fijn

Goede service omtrent flessenwarmer
Onze flessenwarmer kreeg een paar dagen voor onze vakantie een onoplosbare storing. Gezien de flessenwarmer op vakantie onmisbaar is meteen contact opgenomen met Evite om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Zij hebben kostenloos een nieuwe flessenwarmer naar ons opgestuurd, omdat we nog garantie hebben. Superblij met de goede en snelle service!

Prima klantenservice
Prima klantenservice. Mijn verzoek werd direct opgenomen en na herhaaldelijke mails prima en adequaat opgelost. Fijn bedrijf.

Réponse de Evite
Super blij met deze handsfree kolf
Super blij met deze handsfree kolf. Werkt uitstekend, heeft mij geholpen bij het voeden van mijn twee kinderen. Ik zou deze dan ook zeker aanraden. Ook bij vragen krijg je snel terugkoppeling van de klantenservice en komen ze met een passende oplossingen.

Snel verzonden
Snel verzonden. De kolf werkt prima!
Er is zoveel keuze en toch voor Evite gekozen en ik ben er erg enthousiast over.

Super gemakkelijke handsfree kolf
Super gemakkelijke handsfree kolf, voelt fijn aan en door de verschillende standen heb je veel opties.
Mijn motor was na 2 maand stuk en ik kreeg onmiddellijk een nieuwe opgestuurd! Hele fijne klantenservice!

Snelle en goede klantenservice
Motor van kolfset deed het niet meer goed. Ik kreeg kosteloos een nieuwe opgestuurd.

Hele fijne gemakkelijke kolf
Hele fijne gemakkelijke kolf! Enige minpuntje is dat je na een tijdje kolven niet meer kunt zien of de melk nog stroomt. Ik kolf dus standaard 15 min. Verder is hij top. Contact gehad met de klantenservice over een ontbrekend onderdeeltje en dat is super netjes opgelost.

Réponse de Evite
Topservice en makkelijk in gebruik
Ik heb nu 4 maanden de Evite Maxi borstkolf. Hij is erg makkelijk in gebruik, heeft veel standen, maakt weinig geluid en je kunt andere maten borstschilden makkelijk bijbestellen. Ook superhandig dat je de tijd in het schermpje ziet.
Ik waste de onderdelen altijd af met warm water en afwasmiddel, maar toen ik ze een keer uitkookte waren ze wat vervormd, waardoor de motor er niet meer goed op paste. De mensen achter Evite reageerden super snel en waren zo vriendelijk om de onderdelen opnieuw naar me op te sturen. Veel dank! En voor anderen: wellicht oppassen met uitkoken :)

Top service
Mijn evite flessenverwarmer was defect ik heb een mail gestuurd meteen goed geholpen en over 2 dagen had ik al een nieuwe flessenverwarmer heel goed service !

Snelle bezorging
Ik bestelde extra onderdelen voor mn kolf omdat ik die inmiddels al 8 maanden lang intensief gebruik en dus wilde vernieuwen. Overigens denk ik dat ik niet eens perse had hoeven vervangen maar vond ik qua hygiëne gewoon een fijn idee. De ventieltjes wel al eerder vervangen, maar dat was gewoon de gebruikelijke slijtage. Savonds besteld...de volgende dag al in huis! Zo top🙏

Réponse de Evite
Fijn product en top service
Al 5 maanden heel blij met de draadloze kolf, maar ook met de service van Evite. Zelf per ongeluk de kolf kapot laten vallen (lag niet aan de kwaliteit van de kolf) en het onderdeel wat kapot was kosteloos opnieuw toegestuurd gekregen. Zou dit merk zeker aanraden.

Goede kolf (Evite Maxi) gekocht
Goede kolf (Evite Maxi) gekocht, werkt goed, eenvoudig in gebruik, past eenvoudig in mijn voedings BH.
Ook de klantenservice werkt perfect.

Super service
Super service, als er iets niet goed werkt lossen ze dat gelijk op. Hele fijne kolf!

Meer nadelen dan voordelen
De Evite Slim is op zich handig in gebruik, maar helaas wegen de nadelen voor mij zwaarder dan de voordelen. Zeker voor de mama’s die veel of exclusief kolven, zou ik investeren in een duurder merk.
Ik ervaar vrijwel altijd pijn tijdens het kolven met deze kolf, terwijl ik bij een andere kolf nergens last van heb. Dat maakt het gebruik voor mij allesbehalve prettig.
Ook het design laat te wensen over. De kolf lekt bij het overgieten van de melk aan alle kanten, wat onhandig en zonde is. Bovendien blijven de kolven niet goed rechtop staan, tenzij je een perfect vlakke, waterpas ondergrond hebt, en zelfs dan vallen ze nog makkelijk om.
Het schoonmaken is daarnaast een frustratie op zich. Afwassen en drogen is een hele klus en het is telkens gepeuter om alle onderdelen weer goed op hun plek te krijgen en onmogelijk om met de theedoek in alle kiertjes te komen om af te kunnen drogen. Als er na het wassen en drogen ook maar een druppeltje vocht achterblijft, trekt de kolf al niet goed vacuüm.
Tot slot ontbreekt een batterij-indicator, waardoor de kolf ineens leeg is zonder enige waarschuwing. Dat is onpraktisch, zeker als je erop rekent dat je nog even kunt kolven. En nee, de batterij indicator staat niet op het scherm zoals hieronder in de reactie staat.
Al met al had ik hier meer van verwacht voor dit geld. Ik heb na 3 maanden de Eufy S1 Pro aangeschaft.

Kolven en flessenwarmer
Heel blij met de kolven en flessenwarmer. Bij 1 kolf was de motor beslagen van binnen en de oplaadbare flessenwarmer lekte maar de probelemen waren snel opgelost door dat ik nieuwe opgestuurd kreeg. Verder hele fijne producten, melk is snel warm in de warmer.