Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ordered a mobile split AC that arrived faulty out of the box: error E3, indoor fan stuck on full speed, never cooled once. I reported it the day it failed and have now chased four times across email a... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Heb mn airco ontvangen maar wat een dramatisch slechte klantenservice. Voor 20:00 besteld is morgen in huis.. not. Ruim een week later en tig mails verder waar gewoon stomweg niet op gereageerd wordt.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wel eerst op AI gekeken, maar beter eerst even hier op Trustpilot kunnen kijken, dit bedrijf lijkt op een oplichtershut, want ze geven aan voorraad te hebben, maar vervolgens zitten ze bij PostNL al e... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Superslecht bedrijf, absoluut niet bereikbaar, producten worden kapot geleverd in een doos die reeds vele malen geopend is geweest gezien de grote hoeveelheid tape die erop zat. Dit "bedrijf" heeft... Voir plus

1,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

keinerlei Unterstützung

Man bekommt keinerlei Unterstützung bei einem Schadensfall mit Garantie. Weder telefonisch, noch per eMail, noch per WhattsApp ist es möglich einen Garantiefall anzumelden. Man reagiert einfach nicht.
Sehr schlechter Service!

Hetzelfde als onderstaande

Hetzelfde als onderstaande, ze zeggen dat het pakket afgelopen maandag naar post nl is gegaan, postnl heeft niks ontvangen. Dit geeft track&trace ook aan. Ze zijn onbereikbaar, alleen via sms/chat met Ai. Je krijgt bericht dat je voor 17u gebeld wordt, maar ook dit gebeurd niet. Geen enkele zicht of en waneer het pakket verzonden/ontvangen word. Klantenservice is echt dramatisch, ik koop hier nooit weer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte communicatie met een…

Zeer slechte communicatie met een probleem meer dan 30 minuten aan de telefoon gewacht en nog geen contact ook via mail geen antwoord
Heb toestel een maand en er is al een probleem mee.
Denk na als je iets bij hen koopt

Noté 1 sur 5 étoiles

KOOP NIET BIJ DEZE PARTIJ!

Airco besteld via bol.com. evolar krijg je niet te pakken via de telefoon of whatsapp. Bol.com heeft nog geprobeerd om contact te zoeken maar wordt gewoon niet gereageerd. Ik probeer nu de koop te ontbinden maar ik moet blijkbaar twee werkdagen afwachten zonder contact op te nemen met bol.com want alles wordt gelogd dus vanaf het moment dat ik bel wordt de partner weer op te hoogte gesteld en moet je weer twee werkdagen wachten... dus ik wacht nu tot dinsdag na 15.00 om contact op te nemen en de koop te ontbinden want dit gaat helemaal nergens heen. Tip voor bol (als ze dit lezen): gooi deze partij als partner eruit want jullie krijgen alleen maar boze klanten aan de lijn want dit is echt ellende - KOOP NIET BIJ EVOLAR!

Oneerlijke firma

Maandag airco besteld.....voor 20u00 besteld, volgende dag geleverd.
Ondertussen zijn we donderdag.
De volgende dag stonden de airco's plots 300€ duurder. De hulpstukken die ik nodig had hebben ze wel kunnen versturen....raar. Ik denk dat ze gewoon rap geld roken en de "goedkopere" bestelling nu on-hold zetten.
Ik snap dat het druk is met dit weer maar ze zijn op geen enkele manier te bereiken. Via Whatsapp gecontacteerd....NIET GELUKT!
Via telefoon geprobeerd.....na 45 min verbinding verbroken. Dan maar mail maar ook niks! Zelfs 1ster verdienen ze niet!!

22 juin 2026

Airco besteld op 22-06-26

Airco besteld op 22-06-26, via Bol.com. Zou op 24-06-26 geleverd worden tussen 10.00 en 14.15. Geen werkende track& trace code, want ondanks melding van bezorging vanuit Bol was het pakket nog niet bij postnl.
Vanochtend de klantenservice van Evolar gebeld, 30 wachtenden voor me, 2.05 uur later eerstwachtende, en dan verdwijnt de stem dat je eerstwachtende bent, en hang je nog 45 minuten met een dom deuntje te wachten. Na bijna 3 uur de moed opgegeven.
Bol gebeld, medewerker had dezelfde ochtend ook al geprobeerd een medewerker van Evolar aan de lijn te krijgen, ook voor Bol duurde het 2 uur voor ze iemand te pakken had. Schijnbaar waren de airo's uitverkocht, en zouden die maandag, als de hitte voorbij is, weer binnen komen. Bol klantenservice zou intern gaan bespreken of dit de goede partner voor hun was.

Ik bestel hier iig nooit meer iets!

Opgelicht

Dit is al 1 ster te veel. 2 dagen bellen, appen, mailen zelfs via de LinkedIn pagina contact proberen te krijgen maar geen resultaat.
Zijn onbereikbaar maar de buit is binnen.
Vraag me ook af of de foto bij de linkin pagina wel klopt want ik zou me diep schamen voor het oplichten van zoveel mensen.

Bestel hier niet !

Bestel hier niet !! Airco zou verzonden zijn, nooit ontvangen. Ze zijn niet bereikbaar. 4 mailtjes, 10 appjes en na een uur in de wacht nog 15 wachtenden voor me. Nooit te pakken gekregen. Nooit geen reactie gehad en airco weg

Zelfde klacht als Felix

Zelfde klacht als Felix, Specifiek hier een airco gekocht omwille van de levertijd. Maar daar houden ze dus niet aan. Zou dinsdag of woensdag geleverd worden. Staat sinds maandag op “shipped” maar PostNL zegt het nog altijd niet ontvangen te hebben.
vermoet dat ze zelf geen voorraad hebben, maar gewoon zeggen dat ze dat wel hebbben om te verkopen want we willen allen met dit hete weer snel een airco. Dus tuinen we er in. Bol, scgrap deze leveransier

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze beloven airco te leveren

Ze beloven airco te leveren. Maar ze leveren niet. Waarschijnlijk verkopen ze airco's die er helemaal niet zijn om misbruik te maken van de vraag. Neigt naar oplichting, want niet bereikbaar. Reageren nergens op.

23 juin 2026

Komen leverbelofte niet na

Specifiek hier een airco gekocht omwille van de levertijd. Maar daar houden ze dus niet aan. Zou dinsdag of woensdag geleverd worden. Staat sinds maandag op “shipped” maar PostNL zegt het nog altijd niet ontvangen te hebben. Misdadig met deze temperaturen. Andere bedrijven zijn tenminste eerlijk genoeg om te zeggen dat het niet voor 2 juli zal zijn…

22 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas niet eerst trustpilot…

Helaas niet eerst trustpilot geraadpleegd en in opwelling online besteld .

Zou volgende dag geleverd worden .
Niet dus .
Status bestelling blijft staan op order wordt op dit moment gepickt .
Daar bedoelen ze mee : we hebben uw geld gepikt en u ziet wel of het geleverd wordt …?😡🤢
Niet bestellen bij deze oplichters

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze laten je in de koude (hitte in dit geval) staan!!!!

Een airco besteld voor mijn moeder. Zogezegd werd hij 2 dagen later geleverd. Men zou mij bellen de dag van levering. Niets gehoord. Meer dan 1 uur!!!!!! In wacht gezet op hun telefoonlijn, dan maar opgegeven. Per mail/telefoon nog steeds geen antwoord. Schandalig met deze temperaturen personen in de koude (in dit geval de hitte) laten staan!!!! Heb een andere oplossing moeten vinden voor haar. Geen enkel goed woord over hen

Oplichting

Ook ik na 2 uur in de telefonische wachtrij eruit gegooid. Airco besteld die volgende dag geleverd zou worden. Niet dus, paar dagen later een mail dat het is verstuurd. PostNL geeft aan niks ontvangen te hebben. Onbereikbaar en foutieve info, oplichterij.

2 dagen bezig om contact te krijgen, geen contact

2 dagen bezig om contact te krijgen. De AI assistent geeft leuk antwoord maar daar heb je niets aan. De AI assistent maakt wel steeds escalatiedossiers aan maar dat helpt niets want niemand neemt contact op via afgegeven telefoonnummer en email. Bellen heeft echt geen zin, of je hebt een aantal uren niets te doen. Wat een aanfluiting zeg. Kijk maar niet naar de andere bedrijven waar Evolar bij hoort, die hebben ook allemaal lage scores. Dat er nog zulke slechte bedrijven mogen bestaan is mij niet duidelijk. En weer een 1 in de score erbij meneer Janssen.

23 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Airco niet geleverd en telefonisch onbereikbaar

Ik heb 22-06 een airco besteld die de dag erna geleverd zou worden. Ik krijg diezelfde dag een mail dat de airco zou verzonden zijn. De dag erna naar het postnl punt maar geen pakket. Vandaag weer naar het postnl punt en weer geen pakket. Dus bellen met postnl maar PostNL kan niet bevestigen dat het pakket ontvangen is. Heb ik 2 uur in de wacht gestaan om van 26 naar 1 te komen en om 17.01 uur wordt vrolijk de verbinding verbroken. Wanneer je zo met je klanten omgaat zegt dat veel over hoe je als ondernemer bent.

Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus