Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

The support only finds faults so they can take advantage to suspend the accounts. They made me stranded but R E F Ù Ń Ð B À Ć Ķ N È Ț dismissed them to pull out my earnings

À propos de l'entreprise

1. Prestataire spécialisé en études de marché
  2. Consultant en ressources humaines
  3. Consultant en marketing

Écrit par l'entreprise

Excap (voorheen bekend als Store Support) is hét onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van customer experience en employee experience. Als marktleider zetten wij ons al 16 jaar iedere dag in voor gelukkigere medewerkers en meer tevreden klanten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed bedrijf, heel tevreden mee

Ik voer inmiddels 1,5 jaar opdrachten uit als mystery shopper voor Excap. Ik ben heel tevreden over het online platform. Ook zijn de medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam als je met ze mailt of belt. Verder krijg je bijna altijd binnen 2/3 weken je vergoeding uitbetaald. De opdrachtomschrijvingen zijn helder en de opdrachten leuk. Fijn is ook dat je zelf de opdrachten kunt kiezen, dus als je niet-leuke accepteert, is dat helemaal je eigen schuld. De vergoedingen zijn meestal niet heel hoog, maar je kiest zelf of je een opdracht doet of niet en of het het waard is voor je. Het contact met excap is verder altijd heel prettig en ik kan eigenlijk niks negatiefs over ze verzinnen

13 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Leuke opdrachten, fijn contact!

Ik doe soms mystery shop-opdrachten via Excap. Een leuke bijverdienste. De opdrachten zijn duidelijk en Excap is altijd goed bereikbaar bij vragen. De medewerkers zijn vriendelijk en meedenkend. Vergoeding wordt altijd snel uitgekeerd!

3 mars 2026

Onprofessioneel gedrag

Ik heb gewerkt als mystery shopper voor Excap en mijn ervaring was zeer teleurstellend.

In plaats van opdrachten eerlijk te beoordelen, leek het alsof er actief werd gezocht naar redenen om opdrachten af te wijzen, zelfs wanneer ik duidelijk bewijs had geleverd (banktransactie en foto’s op locatie).
Er werden aannames gedaan zonder feitelijke verificatie, en eerdere rapportages werden gebruikt om mij onder druk te zetten.
Communicatie voelde vaak als druk uitoefenen, inclusief onnodige telefoontjes en verwachtingen die niet realistisch zijn, wat mijn persoonlijke routine verstoorde.
Deadlines werden benadrukt zonder rekening te houden met oprechte problemen, en er werd meer gefocust op verwijten dan op samenwerking.
Privacy van mystery shoppers wordt niet gerespecteerd. De manier van werken voelt alsof je een toezichthouder bent in plaats van een mystery shopper, wat volledig tegen het principe van mystery shopping ingaat.

Dit is geen professionele manier van werken. Mystery shopping hoort gebaseerd te zijn op feiten, objectiviteit en respect voor de uitvoerder, niet op aannames en druk.
Aanvulling:
Na het plaatsen van mijn review legde Excap de verantwoordelijkheid bij mij, met de opmerking dat ik mijn ervaring online heb gedeeld in plaats van dit eerst met hen te bespreken, en dat verdere samenwerking niet mogelijk zou zijn omdat wij “niet op dezelfde lijn zitten”.
Deze reactie vind ik onterecht en ontwijkend. Ik beschik over gedocumenteerd bewijs van onprofessionele communicatie en een neerbuigende houding richting mystery shoppers, alsof zij ondergeschikt zijn in plaats van zelfstandige uitvoerders.
In plaats van fouten te erkennen, werd er druk uitgeoefend en werden aannames gedaan, met de verwachting dat de mystery shopper zich hier zonder discussie naar zou schikken. Mijn review en oordeel zijn gebaseerd op verifieerbare feiten en bewijs; hun standpunt lijkt gebaseerd op aannames. Dat fundamentele verschil verklaart waarom wij inderdaad niet “op dezelfde lijn” zitten.
Deze defensieve houding is helaas kenmerkend voor organisaties wanneer onprofessioneel handelen wordt benoemd, in plaats van daadwerkelijk wordt erkend en aangepakt.

1 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb de afgelopenEen fantastische ervaring als mystery shopper bij Excapdrie jaar met veel…

Ik heb de afgelopen drie jaar met veel plezier gewerkt als mystery shopper voor Excap. Het was een ontzettend leuke en leerrijke ervaring. De opdrachten waren heel gevarieerd, waardoor er altijd wel iets tussen zat dat me aansprak. Zo kreeg ik de kans om onder andere een kledingzaak, een sportclub, een massagecentrum en een automerk te beoordelen.
Wat ik ook enorm waardeerde, was de correcte en stipte verloning. Alles werd steeds netjes en op tijd geregeld, wat het extra aangenaam maakte om voor Excap te werken.
Helaas heb ik door mijn nieuwe job momenteel minder tijd om opdrachten aan te nemen, maar zodra het weer kan, zou ik het met veel enthousiasme opnieuw oppikken. Ik kijk met een grote glimlach terug op deze periode en ben dankbaar voor de fijne samenwerking.
Dank je wel, Excap-team, voor de mooie kansen en de professionele aanpak. Jullie zijn top!

8 novembre 2025

Service with a smile

Als mystery shopper en auditeur ben ik al 15 jaar actief in deze branche. Ik heb vele firma's en opdrachten zien komen en gaan. 1 Constante is en blijft daarentegen Excap België. Reeds vele jaren werk ik voor hen waarbij diverse opdrachten telkens weer met de nodige zorg worden gecommuniceerd en toegelicht. De toffe captains zijn een pluspunt voor deze firma. Zij ondersteunen met de glimlach waar nodig. Eenmaal de opdracht uitgevoerd wordt de verloning snel uitgevoerd. Ik ben een tevreden gebruiker en zou hen ten zeerste aanbevelen.

26 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie en consequente betaling

Ik doe nu al enkele jaren opdrachten voor EXCAP en heb verschillende taken uitgevoerd, zoals het bezoeken van winkels en dealers, waarbij ik een review schreef of een checklist afwerkte. Ook vind ik de gesprekken achteraf, bijvoorbeeld met een dealer, erg leuk. Tijdens deze gesprekken kan ik zonder te oordelen kijken naar verbeteringen in de uitvoering, waarbij ik puur de rol van “klant” vervul. Ik hoef alleen mijn ervaring te delen, wat de gesprekken eerlijk en constructief maakt.

Het werk is goed voorbereid, uitdagend en leerzaam. Ik krijg de kans om werknemers op een vriendelijke manier te helpen naar zichzelf te kijken en alle elementen die nodig zijn voor bijvoorbeeld een verkoop, op een natuurlijke manier in hun verkoopgesprek te integreren. Ik vind de opstelling van de vragenlijsten door EXCAP (in samenwerking met de klant) logisch en aangenaam.

Het contact met EXCAP is efficiënt, en ik word altijd vriendelijk behandeld. Zelfs bij de zeldzame momenten dat er sprake is van complexe communicatie, word ik serieus genomen en wordt alles in goed overleg opgelost. De betaling is betrouwbaar, snel en altijd volgens afspraak.

11 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Top betalingen,je hoeft er niet veel…

Top betalingen,je hoeft er niet veel voor te doen en echte mooie opdrachten en fijn dat je persoonlijk contact hebt en feedback krijgt met een goede uitleg ben er echt blij mee het is een leuk extraatje.

21 octobre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Ik vind de vergoeding eigenlijk al schandalig maar

Ik vind de vergoeding eigenlijk al schandalig laag. Het is uiteindelijk iets van 3 euro per uur als je alles optelt en mee telt. Je moet de opdracht heel goed lezen. je moet heel veel invullen erna en je kan het pech hebben dat het veel meer tijd in beslag neemt als je denkt. Daarnaast moet je zoals ik hier vaker lees idd niet 1 heel klein dingetje al fout doen of ze betalen je niet uit. Ik vind het niet netjes zoals ze me je omgaan

26 septembre 2024

Excap : niet doen

Excap gaat niet voor de Mystery Shopper, integendeel. Je mag een opdracht doen. Maar wee je gebeente als je 1 ding fout doet: dan word je niet uitbetaald. Ook al heb je zelf (het smerige) eten betaald, je krijgt het niet vergoed. 'Je hebt je niet gehouden aan de opdracht: je had iemand mee moeten nemen...' ...en die persoon had dan zelf moeten betalen. Voor heel erg vies eten (!!)
Nu heb ik moeten betalen voor dit minder dan gaarkeukenniveau voedsel, een uitgebreide review geschreven, foto's gemaakt; en Excap geeft me de vinger.
Geloof al die reviews niet die 5 sterren geven. In praatjes verkopen zijn ze goed. In omgaan met hun 'onmisbare' mystery shoppers zijn ze bar slecht.

28 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik werk al enige jaren samen met Excap

Ik werk al enige jaren samen met Excap, erg leuk bedrijf om opdrachten voor uit te voeren, je bepaalt zelf welke opdrachten je accepteert en deze zijn ook heel divers zodat er altijd wel een opdracht bij zit welke bij je past.
Bij vragen is er altijd wel iemand bereikbaar welke een antwoord kan geven op je vraag.
De vergoedingen voor een opdracht worden ook altijd zeer correct uitgevoerd.
Kortom een dikke pluim voor Excap.

25 octobre 2023

Alleen maar lof!

Ik werk, naar schatting, al zo'n twaalf jaar voor eXcap en altijd tot volle tevredenheid. Leuke, diverse opdrachten, prettige contacten met de captains en problemen, zo die zich al voordoen, worden direct opgelost. Alleen maar lof!

19 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik werk al jaren samen met dit bedrijf

Ik werk al jaren samen met dit bedrijf. Het bevalt mij prima. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en het is altijd duidelijk welke projectmanager je moet contacteren als je vragen hebt. De opdrachten die je kunt accepteren zijn bovendien divers genoeg.

17 octobre 2023

Réponse : excap

Hi Bart, bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring met ons hebt. Wij zijn ook blij met jou als goede mystery shopper.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een leuk bedrijf met toffe opdrachten!

Een heel leuk en prettig bedrijf om opdrachten voor te doen. De opdrachten worden helder uitgelegd en ook de terugkoppeling is prima. Er wordt op een fijne manier gecommuniceerd door de medewerkers van Excap. Ze zijn erg goed bereikbaar en benaderbaar voor vragen en feedback. Een aanrader!

11 octobre 2023

Réponse : excap

Hi Manon, wat fijn om te horen dat je onze diensten zo positief ervaart!

We streven er altijd naar om onze opdrachten duidelijk te communiceren en een goede samenwerking met onze mystery shoppers te hebben. Daarom extra leuk om te horen dat je onze communicatie en bereikbaarheid waardeert.

We zijn blij dat je ons aanbeveelt en kijken uit naar verdere samenwerking. Bedankt voor je positieve woorden!

Super leuke opdrachten

Super leuke opdrachten, goede begeleiding, communicatie en snelle en goede uitbetaling.

10 octobre 2023

Réponse : excap

Fijn om te horen met hoeveel enthousiasme je onze opdrachten hebt ervaren en tevreden bent met de begeleiding, communicatie en uitbetaling! We streven er altijd naar om onze mystery shoppers een positieve ervaring te bieden; super om te weten dat we daarin slagen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Excap: leuke opdrachten in je eigen vrije tijd!

Ik werk nu al een tijdje samen met Excap en ik ben zeer tevreden met de opdrachten en hoe ze omgaan met de uitbetalingen. Als ik op een probleem stuit zijn ze direct bereikbaar en dat is voor mij ook een belangrijk gegeven. Kortom fijn bedrijf om opdrachten voor te doen!

4 octobre 2023

Réponse : excap

Beste Tracey, bedankt voor de mooie woorden! Op nog vele leuke opdrachten samen.

Groet, team excap

Noté 1 sur 5 étoiles

Weinig zelfreflectie bij excap zelf en…

Weinig zelfreflectie bij excap zelf en betalen slecht uit.

Om als voorbeeld Kia te nemen.
Een mystery shopper krijgt slechts 30 euro uitbetaald.
1.Daarvoor heb je reistijd en reiskosten naar de Kia dealer.
2.Dan zit je zeker 1 uur bij de Kia dealer.
3. En na afloop kan je nog vragen in het excap systeem invullen en documenten uploaden, waar je zeker nog 1 uur mee bezig bent.
4. Dan is het nog te hopen dat je niet een grillige medewerker Y krijgt die je invoert checkt. (omdat ze zelf te lui zijn een rapport te schrijven)
5. Had ik al genoemd dat ze dan ook nog verwachten dat je all the time telefonisch bereikbaar bent...
6 en dan is het nog maar te hopen dat je die paar eurootjes uitbetaald krijgt.

Excap=uitknijpers=exit

Ps: ze gaan hieronder vast een blabla reactie geven of je contact wil opnemen oid

1 août 2023

Beste A Amor,

Helaas kunnen we op basis van anonieme reviews geen verder onderzoek doen. We herkennen ons niet in dit beeld.

Positieve groet,
excap

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus