Exceptional Studio

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb genoten van de behandeling bij Exceptional Studio. Patrizia is een zeer aangename, lieve en zorgvuldige vrouw. Mijn voeten voelden zalig zacht en zagen er stralend uit! Bedankt voor de goede zo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn eerste ervaring met een medische pedicure. Door het vele sporten en het jarenlange rechtstaande beroep, behoorlijk wat voetproblemen opgelopen. De stap voor mij persoonlijk was best groot. Dit we... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Soin des pieds
  2. Salon de manucure

Écrit par l'entreprise

Handen & Voeten Bij Exceptional Studio bent u niet de zoveelste klant met een nummer. Integendeel, elke klant is voor ons uniek. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor u, om samen een behandeling op maat af te spreken. Want uw handen en voeten verdienen de beste verzorging. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring en onze uitermate hygiënische manier van werken. Wij volgen regelmatig bijscholingen, hierdoor bent u zeker bent dat wij gebruik maken van de laatste nieuwe technieken en de beste materialen.

Coordonnées de contact

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb genoten van de behandeling bij…

Ik heb genoten van de behandeling bij Exceptional Studio. Patrizia is een zeer aangename, lieve en zorgvuldige vrouw. Mijn voeten voelden zalig zacht en zagen er stralend uit! Bedankt voor de goede zorgen.

25 août 2022

Réponse de Exceptional Studio

Dag Katrijn, zeer fijn dat je een zo positieve review hebt geschreven, super bedankt daarvoor! Gr, Patrizia

Een echt aanrader

Was top vriendelijk weet wat ze doet een aanrader

2 juin 2022

Réponse de Exceptional Studio

Hallo Bart, bedankt voor je leuke review,, fijn om te horen!

Een aanrader

Zeer goed geholpen geweest. Een vriendelijke en lieve vrouw die uitlegt wat ze doet. Heel fijn en professioneel!

25 avril 2022

Réponse de Exceptional Studio

Hallo Fien, leuk dat je tevreden bent, bedankt voor je review!

Voetjes als herboren:)

Samen met mijn man voor de eerste keer ooit een medische pedicure laten doen. Was beetje bang afwachten hoe dit zou zijn. Maar nu zijn we zo blij dat we dit hebben laten doen. Onze voetjes voelen zo heerlijk aan en zijn zoveel mooier om te bekijken nu. Alles werd steeds uitgelegd. We zijn zoveel te weten gekomen. Patrizia is heel vriendelijk, behulpzaam en werkt zoooo professioneel dat ze vanaf nu onze vaste pedicure wordt:)

11 avril 2022

Réponse de Exceptional Studio

Hallo Marie-Rose, zeer vriendelijk bedankt voor je review, dit is fijn om te horen. Tot de volgende keer!

Top behandeling

Vriendelijk en goede behandeling

28 janvier 2022

Réponse de Exceptional Studio

Bedankt voor de leuke review!

aanrader!

Vriendelijk, correct, nauwgezet, professioneel. Een aanrader!

15 août 2021

Réponse de Exceptional Studio

Hallo Marie, fijn om te horen, bedankt!

Super vriendelijk

Super vriendelijk, zorgzaam en vooral heel goed in haar vak! Zeer tevreden 🙏

24 juin 2021

Réponse de Exceptional Studio

Dat is heel fijn om te horen, bedankt!

Patrizia

Zeer vriendelijk ze geeft uitleg 0ver alles wat er zal gebeuren de oorzaak hoe ze het probleem zal oplossen enz.

12 juin 2021

Réponse de Exceptional Studio

Fijn om te horen, bedankt!

Noté 4 sur 5 étoiles

Proffesionele en sublieme medisch pedicure.

Dit was mijn eerste keer bij Exceptional Studio . Dus dan is het altijd even afwachten, hoe het resultaat is. Maar al met al ben ik heel blij met mijn mooie voetjes. Patrizia is zeer ervaren en weet wat zij doet. Dit word mijn vaste adres. En ik kan mensen zeker aanraden als zij een medisch pedicure nodig hebben om hier langs te gaan.

14 mai 2021

Réponse de Exceptional Studio

Hallo Lorenzo, vriendelijk bedankt voor uw review!

Smedts Josée

Voeten prima verzorgd van mijn man en van mij een echte aanrader om je afspraakje te maken.Dank U voor de vriendelijkheid en de uitleg

6 avril 2021

Réponse de Exceptional Studio

Dankjewel Josée en Charles, tot binnenkort!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een frisse look voor de voeten 😘😘

Beste, Ik ben zeer tevreden over de manier waarop er gewerkt werd aan mijn voeten.
Daarbij heb ik een goede ervaring met de mevrouw zelf.
Ik ga zeker terug, de afspraak staat er al.
Tevens maak ik een afspraak voor mijn man zijn voeten.

Mvg van Gestel Maria ( Marý-Ann)

23 mars 2021

Réponse de Exceptional Studio

Zeer fijn om te horen, bedankt en tot de volgende afspraak!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus