Excluso Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ring met steentjes gekocht. Echter na 2 mnd al steentje eruit. Retour gestuurd en terug ontvangen. Durfde de ring eigenlijk niet meer te dragen. Na een tijdje weer gedragen en dezelfde dag weer... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Seiko SUR449P1 besteld op vrijdag 3 Juli welke zaterdag door DPD is opgehaald en dinsdag 7 Juli is bezorgd. Horloge zat in zijn originele verpakking in de doos. Horloge en doos onbeschadigd ontvangen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bij Excluso een Seiko horloge besteld voor onze zoon. Het horloge kwam aan in een kapotte verpakking. Doosje was flink beschadigd. Het horloge teruggestuurd en zelf weer een nieuwe besteld zodat we ee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een mooi Seiko dames horloge gekocht. Kwam binnen twee dagen binnen. Miste in de verpakking schakels om het horloge iets te verlengen. Op de mail die ik hierover schreef kreeg ik direct antwoord. S... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prima klantenservice.

Ik had een horloge besteld en betaald maar ik had toch het verkeerde horloge besteld, volgende ochtend met de klantenservice gebeld om te annuleren en dat was geen probleem.
De medewerker was zeer vriendelijk en annuleerde de bestelling direct.
Binnen 2 dagen had ik mijn geld netjes terug.
Mijn nieuwe horloge wil ik hier gewoon weer bestellen.

5 septembre 2024

Supergoede ervaring met Excluso

Supergoede ervaring met Excluso. Voor mijn zoon een Seiko horloge gekocht die zelfs de dag erna al in huis was. Ik had vooraf nog vragen over de lengte van de band en hierover telefonisch contact gehad. Ook de klantenservice weet waarover ze praten en dat maakt precies het verschil. Bedankt!

25 mai 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Het horloge doet alles wat hij moet

Het horloge doet alles wat hij moet. Ik heb hem nu 1week .Battery gaat zeker 4 dagen mee. Binnen een uur weer helemaal oogeladen met een fastcharger. Fijn bandje. Alleen met dit warme weer het contactplaatje met de huid om de dag effe goed schoonmaken vanwege het zweten .Bezorging was al de volgende dag.

9 juillet 2023

Klantvriendelijk en persoonlijk

Vorig jaar 2 horloges besteld waarvan 1 een langere levertijd bleek te hebben. Ik ben persoonlijk op de hoogte gesteld door Hanneke en het is absoluut een verademing om nog zo netjes bejegend te worden. Dat maakt het allemaal wel te behappen als er is iets fout gaat. Nu wederom een horloge besteld bij Excluso omdat ik mijn eerste koop ervaring als zeer prettig , persoonlijk en klantvriendelijk heb ervaren.
Als er meer Jannekes zouden zijn op deze wereld zou deze er een stuk mooier uit zien ;-).
De laatste bestelling is onderweg en ik heb er weer alle vertrouwen in.

5 juin 2023

Snel opgelost !!

Er was in eerste instantie een verkeerd horloge verstuurd, het was bijna dezelfde als ik besteld had. Net even een ander model. Kan gebeuren. Na het versturen van één mailtje was het juiste horloge alweer onderweg naar mij samen met een retoursticker voor het verkeerde horloge Super snel opgelost dus!! :-)

3 avril 2023

Voorbeeldige zaak!

Excluso doet alle moeite de klant het zoveel mogelijk naar de zin te maken. Op mijn verzoek werd voor verzending de band van mijn nieuwe horloge ingekort en ook de tijd en de datum werden vooraf ingesteld. En vervolgens werd het per omgaande goed verpakt bezorgd. Bravo, in het bijzonder voor Hanneke!

22 mars 2023

Perfecte service

Product op tijd, in perfecte staat ontvangen. Heb meerdere duidelijke emails ontvangen met de factuur en verzendupdates (inc tracking link).

7 mars 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Seiko titanium horloge te laat ontvangen.

Een Seiko titanium horloge bestelt voor een jarige. Echter het verkeerde horloge kwam. Na telefonisch contact het juiste horloge ontvangen maar dit kwam te laat. Men is telefonisch prima bereikbaar en gaf de fout toe. Uiteindelijk een horloge met een redelijke korting gehad. Ondanks deze ervaring durf ik gerust zaken met Excluso te doen.

25 novembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Bij excluso een seiko horloge gekocht…

Bij excluso een seiko horloge gekocht (laat in de avond).
direct een mail van het bestelde item, wordt met GLS verstuurd. Volgende dag bij GLS kunnen aangeven dat ik het bij een afhaalpunt wil ophalen (dit kan niet bij UPS). optijd en keurig afgeleverd.
Horloge netjes en onbeschadigd geleverd.
Top!

31 août 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

En weer een leuke Seiko gekocht bij…

En weer een leuke Seiko gekocht bij Excluso, weer netjes op maat gemaakt. Handig ook dat je ze ook kan bellen, zeer goede service. Misschien mag het niet, maar ben goed geholpen door Hanneke van Excluso.
Horloge werd snel geleverd en weer precies op maat. Zit lekker om de pols. Handig ook dat je bij een bestelling een bericht kan plaatsen. Ik kan alleen maar zeggen dat Excluso een aanrader is, heb je een probleem dan wordt het snel opgelost. Beste ervaring bij het online kopen van een horloge

31 juillet 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Veel beloven maar weinig actie

Wordt veel belooft maar weinig uitgevoerd. Bij bestelling wordt het artikel gratis aangetekend verzonden. Artikel wordt alleen in de avond bezorgt. 2x contactmail verzonden klantenservice maar alleen de volgende dag een reactie. Artikel is toch bezorgd en afgegeven buren. Dus volgens belofte niet aangetekend verzonden!
Bij opmerkingen gevraagd om armband op maat te maken, niet gebeurd en ook geen reactie op gekregen. Prijzen zijn marktconform, maar service ver beneden maat

13 février 2022
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus