Exnova Avis 727

4,3

I liked exnova.platform friendly.easily widraw.even at night you made a request thru gcash within 30mins.to 1 hour you received your request in your gcash designated account.I don't know if bank to b... Voir plus

"O que mais me agrada na Exnova é o gráfico limpo e as ferramentas de análise que funcionam sem travar. É uma corretora moderna que passa muita confiança na execução das ordens. Além disso, o processo... Voir plus

Poor Customer Service, Any Business without a proper team will frustrate Users and Suffer in the process, regardless of how the App UI looks or Performs. The Problem is Within the Staff. Always Unavai... Voir plus

Exnova platform is one of the best I ever encountered. Noviche like me in the field of trading find it easy to find/locate what I am looking for, it is not hard to run or manipulate it and its system... Voir plus

1. Société financière non banquière

À propos de Exnova

Exnova — the next-gen trading platform that feels good to invest with.

At Exnova, we’re rethinking how trading works — making it intuitive, accessible, and actually enjoyable. With 250+ assets across stocks, currencies, and commodities, you can invest from any device, anytime, with just a few taps.

Smart tools like price alerts, an economic calendar, and a personalized newsfeed keep you connected to the market — without the noise. Whether you're starting with $1 or scaling up, Exnova gives you full control over your portfolio.

Curious what others think? Check out Exnova reviews and see why more traders are choosing a platform built for simplicity and confidence.

4,3

Me encanta es los mejor

Me encanta es los mejor

Réponse : Exnova

¡Hola! ¡Estamos muy contentos con tu comentario! Esto nos motiva a trabajar y hacer que tu experiencia sea aún mejor.

Não perdi

Não perdi, porém também não inscrito muito

Réponse : Exnova

Muito obrigada pela sua opinião! Estamos trabalhando para fazer um app cada vez melhor para você!

Todavía estoy aprendiendo

Todavía estoy aprendiendo. Pero me parece una experiencia estupenda en el mundo de las finanzas

Réponse : Exnova

Nos alegra saber que tu experiencia en el mundo de las finanzas te parezca estupenda mientras aprendes. ¡Agradecemos mucho tu valoración!

trabajando con mucho éxitos…

Estoy trabajando con mucho éxitos gracias por el apoyo

Réponse : Exnova

Nos alegra saber que está teniendo éxito y agradecemos su apoyo. ¡Gracias por compartir su experiencia positiva con nosotros!

La mejor app de trading

Exnovia me ha llenado de felicidad

14 octobre 2025

Trading Full

God Super God Super God

Réponse : Exnova

We're happy to hear that you had such a wonderful experience. We appreciate your super positive feedback!

Invierte en Exnova .

Es una plataforma q te ofrece muchas oportunidades y estrategias para ser rentables recomendada para q empieces a operar

Réponse : Exnova

Nos alegra saber que la plataforma te brinda oportunidades y estrategias valiosas para operar. Agradecemos tu recomendación y confianza en nuestros servicios.

Una experiencia genial en fácil para…

Una experiencia genial en fácil para poder generar un ingreso en exnova me gusta su atención virtual

Réponse : Exnova

Nos alegra saber que tu experiencia en Exnova ha sido genial y que nuestra atención virtual te ha gustado. Agradecemos mucho tu opinión positiva.

Estou apreendendo a trabalhar com…

Estou apreendendo a trabalhar com finanças,não tenho habilidades ainda de investidora.

Réponse : Exnova

Olá! Ficamos muito felizes com seu comentário! Isso nos motiva a trabalhar e tornar sua experiência cada vez melhor.

Claramente un buens plataforma para…

Claramente un buens plataforma para para hacer inverisones 🌟🌟🌟🌟🌟

Réponse : Exnova

Nos alegra saber que considera nuestra plataforma una buena opción para sus inversiones. ¡Agradecemos mucho su valoración!

Muito bom de negociar

Muito bom de negociar, só é preciso atenção e esperar hora de arriscar. Não entrar em nervosismo ao palpitar errado.Sair e quando estiver seguro voltar as negociações!

Réponse : Exnova

Obrigada pelo seu Feedback! Sua Opinião é muito importante para nós!

Super me encanta

Réponse : Exnova

¡Hola! ¡Agradecemos sus comentarios! ¡Su satisfacción es muy importante para nosotros!

It's great broker

Réponse : Exnova

Thank you very much for your feedback! We are pleased to hear that we had the opportunity to meet your expectations. Your opinion is very important to us and helps us improve our services.

Good perfect magnifc

It is a fabulous and reliable experience

13 octobre 2025

Réponse : Exnova

We're happy to hear that you had a fabulous and reliable experience. Thank you for your positive feedback; it means a lot to us.

Me encanta

Me encanta