Leuke en goede ervaringen met f2f leuk,fijn en gezellig contact met creators soms ook gewoon voor een gezellig praatje. Ik volg ben fan van meerdere creators een van mijn favorieten is Kinkyqueen een... Voir plus
Als creator echt een hele fijne site. Snel contact met de support, makkelijk te gebruiken zowel via de telefoon als op de pc. Als creator kan je een heleboel grenzen zelf zetten! Echt helemaal top!
Platform is a bit buggy. Message box text editing on a phone is frustrating. Media library is sorted on a mysterious way. A lot of media is missing in the overview when you haven't payed for... Voir plus
Friends2follow (F2F.com) is a premium global platform where creators and fans connect through exclusive content and direct online interactions. We provide a safe and trusted environment where creators can grow their business and fans can discover and support the creators they enjoy. With reliable payments, strong safety standards and dedicated support, F2F.com focuses on creating a secure and positive experience for both creators and fans.
Pays-Bas
- support@f2f.com
- f2f.com
Les gens ont aussi consulté
De website zou nog wat verbeteringen…
De website zou nog wat verbeteringen kunnen treffen met eventuele meldingen wanneer er een bericht binnen komt en videocalls.
Dik te vreden
Everything runs smooth and easy
Easy to navigate and very cool…
Easy to navigate and very cool atmosphere, also the company throws yearly party for creators.
Oplichting
Oplichting.
Ze vragen veel te veel voor wat content en beloven dingen die niet gebeuren in de content
Ik ben blij om creator te mogen zijn
Beste site van Nederland 💅🏽
Er zijn echt nog wel wat verbeterd…
Er zijn echt nog wel wat verbeterd punten.
Zodat het platform nog beter functioneerd.
Ik ben erg tevreden met F2F als creator…
Ik ben erg tevreden met F2F als creator zijnde. Je krijgt makkelijk nieuwe fans door de explore page functie, en je kan zo snel een stabiel inkomen opbouwen. Support is altijd vriendelijk en meedenkend. Verdiensten kunnen redelijk snel worden uitbetaald.
Het enige wat F2F mag verbeteren is dat fans geen abonnement kosten kunnen terugkrijgen, en duidelijker zijn in wat hun regels zijn voor iedereen want de een mag bijvoorbeeld meerdere keren loot acties doen (zelfs met een exclusive badge) en de ander krijgt daarvoor een waarschuwing.
THE BEST THERE IS!
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Review van een blije creator

Réponse de friends2follow
It’s a pity that they are mainly in the…
It’s a pity that they are mainly in the Netherlands. This is much easier than other platforms. Post, earn, be creative! A great great great platform!!!!
Girls, you can do it better 💋 my advice!

Réponse de friends2follow