4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Fantastisk værksted

Jeg stod i den uheldige situation at min generator var stået af.
Christian tager imod bilen og vi aftalte at han ville kigge efter en brugt generator.
Dagen efter er generatoren leveret og inden fyraften står min bil klar igen.
Det er simpelthen service i topklasse og så til fornuftige priser.
Vil klart anbefale Fair Autoservice 5/5.

18 mars 2026

Den bedste service

Fra 1. gang jeg bookede tid ved Christian, har jeg følt mig velkommen hos fair autoservice.
Her har du en mekaniker du kan stole 100% på og som gerne yder en ekstra indsats for sine kunder, der er fantastisk service og hyggelig stemning altid.
De bedste anbefalinger herfra.

8 décembre 2022

Topservice i lille værksted

Jeg har været hos Fair Autoservice i Holstebro flere gange og hver gang fået et utroligt god service. Det er et lille og meget personligt værksted. Det er unge folk, der kører det, men det er et værksted af den gode gamle slags, hvor man hellere reparerer tingene end skifter dem ud med noget nyt.
Jeg kommer helt sikkert igen

26 octobre 2021

Flot arbejde

Flot arbejde, fik mere end jeg betalte for. Meget venlig kundebetjening, fik klart og tydelig forklaring på, hvad man havde lavet ved bilen. Vil helt sikker bruge det værksted igen. Navnet "Fair Auto" lever helt op til forventningerne.
Venlig hilsen Leif

26 août 2021

Har altid været glad for Fair Auto lige…

Har altid været glad for Fair Auto lige indtil nu, hvor jeg oplevede at prisen hos dem var over 30% højere på service end et tilfældigt andet værksted jeg søgte pris hos - det var så det kapitel.

30 juillet 2021
Logo de Fair Autoservice

Réponse de Fair Autoservice

Hej brian
Jeg er rimelig uforstående overfor anmeldelsen, da vi talte sammen efter du havde undersøgt prisen et andet sted og ønskede at takke nej til tibuddet, da prisen ikke var den rette for dig. Som vi selvfølgelig fuldt ud accepterer.
Det var selvfølgelig beklageligt at vi ikke kunne nå til enighed om prisen med service på din bil iflg forskrifter.
tilbudet fra os indeholdte
Olie, Liqui moly TopTec 4600 3,4 L
Oliefilter,
Bundprop,
Liqui moly Oil System Cleaner
Liqui Moly Fuel Injetion Service Cleaner.
Kabine Filter Aktiv Kul.
1 Times arbejdsløn.
Gratis Sprinklervæske.
Gratis Smørring af Døre osv.
Påfyldning af andre væske Uden beregning.
til en samlet pris på en VW polo For 2200 kr inkl moms og timeløn
Olien er som vi snakkede om ikke den billigste når det er Liqui Moly og at den er steget ca 30 % igennem corona, og hvorfor den er steget ved vi som værksted ikke. men generalt er alle dele steget,
Vi ønsker Kun at sikre vore kunder og deres bil et langt og godt liv sammen,
hvori vores beslutning om hvilke forskellige producenter af reservedele vi ønsker at præsentere for vore kunder.
så jeg må kun insistere på at man skal huske og samligne 2 tilbud og se hvad den egentlige forskel kunne være, fx fra hvilken producent delene kommer fra, samt hvad garentien på delen er, samt hvordan en producent håndterer en evt. reklamation, eller havarering som skyld af en produkt fejl.
Eller om man selvfølgelig blot kigger på nederste linje blot.

Et autoværksted af højere sublimitet!

Fantastisk god service og reperation. Alt fungerer tip top til en ordentlig pris.

Christian og Brian er så perfektionistiske omkring autoreperationer, at de kun laver hvad der kræves og nusser forsigtigt om din bil. Og hertil oplyser de om hvis andet skal laves. Der er derfor ikke uforudsete værkstedsregninger, med underlige reperationer. Klart et af de bedste værksteder i hele kongeriget!
Kort sagt - Du kan som kunde ALTID regne med Fair Autoservice.

13 juin 2020

God service

God service - meget rimelige priser - og personalet virker tillidsvækkende. Fik lavet en Citroën C5,2012

26 mai 2020

Fantastisk autoværksted

Fair Auto er professionelle og effektive. De er meget fair i deres pris og jeg kan varmt anbefale dem. De har hjulpet os flere gange og gjort et fantastisk stykke arbejde. Sidst ordnede de vores bagdør som var bøjet så man i dag knap kan se det. Vælg Fair AutoService. I vil ikke fortryde det 😊

12 janvier 2020

God behandling og god service hos Fair Autoservice

Jeg vil gerne starte med at sige tusind tak for en rigtig god behandling Christian & Brian. I valgte at skifte min tandrem på 2. juledag og det er jeg virkelig taknemmelig over. I lever virkelig op til jeres navn, med fair priser og fair behandling.
Det er ikke sidste gang jeg bruger jer :-)

26 décembre 2019

God service, gode priser, professionelt håndværk

Hos Fair Autoservice, hos Christian og hans kolleger får man altid professionel, ærlig og super god kundeservice!
Bilen er altid i gode hænder og man får altid en hyggelig snak og/eller et godt råd med på vejen. Og så er priserne de bedste vi har fundet.
Vi opdagede værkstedet ved en tilfældighed, men nu vil vi ikke bruge andre steder! Vi kører gerne ekstra kilometer, for at bringe vores biler til Fair Autoservice!
God gammeldags hyggelig kundeservice - med altid up-to-date håndværk. Det kan vi lide :)

19 décembre 2019

Efter aftale at de bare lige skal…

Efter aftale at de bare lige skal tjekke min bil efter de havde lavet anhængertræk og der kom vand ind i bag, og om de havde gjort det korrekt og om de Evt kunne gøre det anderledes. Ikke mere skulle de gøre. Men bliver ringet op af en komplet vanvittig fyr derude fra der truer med at ikke udlevere bilen hvis ikke jeg betalte et beløb vi ikke havde aftalt. Derudover har fair auto brugt en masse tid på bilen, for at finde fejlen og taget penge for dette, trods det ikke har været en del af aftalen. Og at de så truer med ikke at udlevere bilen, det er så frækt. Jeg kan på det skarpeste anbefale folk, at give lidt ekstra og finde et andet sted, hvor der ikke bliver snydt med tingene, og hvor de ikke bruger marfia lignende måde at franarre penge fra folk.
Pas på inden i vælger stedet.

5 novembre 2019

Fantastisk service og meget billigere

Fantastisk service og meget billigere

Havde min Skoda til service hos en konkurrent i byen, hvor bilen også er købt (ikke skoda værksted). Fik her at vide der skulle skiftes forskellige ting på den, som ud over det store service den fik, vil koste 5000kr. Heriblandt et håndbremsekabel.

Kørte op til Fair-autoservice og fik en pris på 3800kr for samme reparation. Da bilen så er på værksted hos Fair-autoservice viser det sig at håndbremsekablet intet fejler og de derfor ikke skifter det. Så prisen lander over 2000kr billigere end hos værkstedet, hvor bilen er købt.

Fik ovenikøbet en gratis lånebil og er super tilfreds. Har 2 biler som begge fremover skal have service hos Fair-autoservice. Jeg kan varmt anbefale andre, som skal have lavet service eller andet på deres bil og tage en tur op til Fair-autoservice og få indhentet et tilbud.

19 mars 2019