Hemsidan tog en stund att vänja sig vid, men informationen om böckerna var väldigt tydlig och glad att man kunde välja utgåva och bindningform för en hel del av dem. Också trevligt att kunna beva... Voir plus
Finns inget att klaga på. Har beställt 17 böcker fördelat på tre ordrar. Paketen har alltid skickats iväg fort och i två fall av tre kommit dagen efter. Samtliga har varit väldigt välpaketerade, och b... Voir plus
Bra, men när jag tryckt på Swish, godkänt villkoren och tryckt mig vidare gick det inte att se totalsumman som jag skulle betala. Det borde ni fixa! Min beställning var ganska enkel så jag kunde lista... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Nya och begagnade fantasyböcker! Vi hjälper dig att komplettera dina serier och fylla på med nya spännande böcker att läsa.
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
En present som kom innan hon fyllde
Perfekt
Bra info, snabb leverans, bra paketerat, bra skick på produkten.
Toppsäljare
Bra hemsida, snabb & problemfri leverans
Det var lätt att hitta på sidan, boken skickades snabbt iväg och kom fram utan problem dagen efter.
Det är förvirrande när man ska välja…
Det är förvirrande när man ska välja ombud och alla adresser har fel stad. Det är Bollebygd i stället för Bollnäs.
Ska bli spännande att se om ordern kommer fram.
Lätt att beställa
Lätt att beställa. Klar och tydlig info om ordern. Mycket bra.
Maude....
Tack för att ni ger gamla böcker ett nytt hem!
Beställde en bok och betalade med Swish! Levererades supersnabbt och beskrivningen av bokens skick stämde med verkligheten (det fanns ju bild på den så det räckte som beskrivning tyckte jag). Jag kommer absolut fylla på mina samlingar med hjälp av fantasyhyllan nu :D
Rekommenderas varmt!
Också trevligt att kunna bevaka just den utgåva + bindningform man vill ha om de inte är i lager för tillfället. Så mycket lättare att kunna färgigställa sina påbörjade bokserier.
Inget krångel, snabb leverans, noggrant och väl paketerat, och böckerna var i fint skick. Väldigt nöjd och kommer definitivt att handla där igen!
Beställde en sen måndag kväll och böckerna kom fram på onsdag. Strålande!
Bra kommunikation och snabb leverans!
Bra kommunikation, snabb leverans. Boken i mycket gott skick. Sammantaget ett företag att rekommendera.
Snabb leverans bra paketerat har…
Snabb leverans bra paketerat har beställt många böcker och blivit nöjd med alla utom en så det får gå på reklamkontot ;)
Kanon
Beställde på morgonen och fick leverans till Stockholm dagen efter, snabb expedition och bra priser med rimlig frakt. Av att utdömma av tidigare inlägg här var skicket över förväntan. Önskvärt vore någon typ av skickbedömning så kunden vet vad de kan förvänta sig. Kommer beställa fler gånger, rekommenderas!
Snabb leverans å fina böcker.
Jag handlade på fantasy hyllan sen…
Nöjd.
Jag handlade på fantasy hyllan sent på söndagkvällen och fick paketet hem i brevlådan på tisdagen (nu i mellandagarna). Jag köpte 2st begagnade böcker och de ser bra ut. Böckerna kom, som andra skrivit, väl paketerade vilket betyder att båda böckerna var separat inlindade i bubbelplast och sen låg i ett kartonghölje som anpassats efter böckernas storlek.
Där var en djup repa i kartongen på mitt paket men böckerna var oskadda (a.k.a. bra paketerade).
Betalning med swish gick precis som det skulle och totalsumman gick att se.
Allt som allt helt nöjd. Första gången jag handlat där och kan absolut handla där igen.

Réponse de Fantasyhyllan
lätt att hitta de man letade efter och…
lätt att hitta de man letade efter och så smidig betalning... swish klockrent.
Extremt nöjd
Mycket rimliga priser, inklusive fraktkostnad.
Alltid mycket bra emballage.
Snabb frakt.
Böcker i gott skick, även de begagnade.
Stort utbud och mycket lättnavigerad sida.
100% nöjd från första beställning.
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt. Boken var väldigt fint paketerad och i super bra skick! :)