Farverigedage Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jeg har i dag åbnet Efterår sammen med mit barnebarn på 6 år. Den blev taget godt i mod og vi måtte straks hente en blyant og Carl-Emil tegnede blade, svampe og pindsvin. Mange sjove aktiviter venter... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har købt en bog med tilbehør, tilbehøret var ikke med. Jeg henviste mig til firmaet, og fejlen blev omgående rettet. Firmaet beklagede fejlen og betalte som en selvfølge den ekstra porto. Et sikker... Voir plus

L'entreprise a répondu

Inspirerende og gode produkter. Jeg købte bl.a. to sæt bagsædespil, der straks blev taget i brug og vakte begejstring blandt både børnebørn og deres forældre og det yngste barnebarn på 4 var helt ops... Voir plus

Mange gode forslag/ideer til både leg og læring (det sidstnævnte nærmest som en ‘sidegevinst’🤔👍🏻). Dertil en masse materialer, som kan købes trykt eller som PDF-filer, og som alle er meget nemme... Voir plus

1. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Hos Farverige Dage finder du kreative produkter til børnefamilien. Herunder en danskproduceret modellervoks lavet af fødevarergodkendte ingredienser. Du finder også et udvalg af kreakasser til børn, der gør det nemt for dig at være kreativ med børnene.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Julehygge uden for meget arbejde (for mig)

Jeg bestilte julehyggepakken på hjemmesiden, da den indeholdte forskellige kreative sysler, som jeg og mine børn kunne hygge os med - uden at jeg selv skulle tænke over at finde materialer alle mulige steder. Det var ret nemt at gennemføre ordren. Et par dage senere blev julehyggepakken leveret - 3 kits indpakket i fine æsker med gode vejledninger.

Min datter blev meget begejstret og vi har haft nogle gode hyggestunder sammen med at lave lys, krympeplast mv.

Der er en stor anbefaling herfra. Både fordi det var let at handle og fordi det var nogle gode kits.

30 novembre 2022

Lækker modellervoks

Lækker modellervoks, god samvittighed hos mor (mig) og fine opbevaringsbøtter!
For mig kunne det ikke være bedre.

19 décembre 2022

Virkelig fint fastelavns-sæt

Virkelig fint fastelavns-sæt! Flotte og udførlige manualer. Alle mine 4 dagplejebørn elskede det og vi handler med garanti hos Camilla igen.

19 janvier 2022

Rigtig fin lille webshop

Rigtig fin lille webshop, hurtig levering trods juletid 😀 Skønt med gode kreative ideer i nyhedsbrev indimellem.

6 décembre 2022

Genial krea-webshop til den travle børnefamilie

God lille webshop/blog med super brugbare lege- og kreaidéer og kreakit til børnene! Især hvis man ikke selv er så opfindsom, er det en god måde at komme i gang. Camilla der står bag er pålidelig og dygtig til at vise hvordan hendes pakker kan bruges og får også sendt afsted som lovet om det er et kreakit du har bestilt eller et kit til udprintning pr. mail.
Mine bedste anbefalinger. Du kan trygt handle her!

1 janvier 2023

Alt godt

Nem bestilling, hurtig levering og varerne var helt i orden :)

30 novembre 2022