FashionGirls.se Avis

1 072
TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Bra hemsida. Bra med förklaringar hur olika produkter skall användas. Alla andra hemsidor borde ta efter ert inititiv med att förklara hur deras produkter skall brukas. Bra foto på era produkter och... Voir plus

Gillade att det var rätt snabb leverans ändå, men tjejer som jag som ska ge sig in i detta för första gången blir väldigt lätt osäker, så information och rekommendationer skulle kunna bli ännu tydliga... Voir plus

⭐⭐⭐⭐⭐ Mycket bra upplevelse! Jag är mycket nöjd med mitt köp. Produkten är av bra kvalitet och motsvarade mina förväntningar. Leveransen gick dessutom snabbt och allt fungerade smidigt från be... Voir plus

FEL produkt och svarar ej på mail. Produkten var inte den som visades på hemsidan. De (4 set) jag fick levererade var mycket sämre. De erbjöd mid då 50% tillbaka på priset och detta accepterade jag oc... Voir plus

1. Boutique de santé et beauté
  2. Magasin de produits de beauté
  3. Boutique d'accessoires de mode
  4. Fournisseur d'extension de cheveux
  5. Magasin de produits capillaires
  6. Miroiterie

Fashiongirl.se – Sveriges trendigaste webbshop inom skönhet, mode och accessoarer Välkommen till Fashiongirl.se – Sveriges populäraste destination online för allt inom skönhet, mode och trendiga accessoarer. Vi erbjuder ett brett sortiment av noggrant utvalda kvalitetsprodukter, utformade för att lyfta fram varje kvinnas naturliga skönhet och göra vardagen enklare och mer glädjefylld. Hos oss handlar du tryggt, enkelt och snabbt – alltid till förmånliga priser. Fashiongirl.se är mer än bara en butik; det är en plats där mode, skönhet och personlig stil möts. Vi vet att varje kvinna är unik, därför arbetar vi kontinuerligt med att erbjuda produkter som gör det enkelt att uttrycka sin personlighet och stil med självförtroende. Sveriges bästa urval av hårförlängningar (Hair Extensions) Fashiongirl.se är känt för sitt breda utbud av professionella hårförlängningar. Vi erbjuder både äkta löshår och syntetiska extensions av hög kvalitet i flera olika längder, färger och stilar. Oavsett om du söker efter clips, tejpextensions eller flip-in-hår, har vi något för dig. Med våra löshår får du snabbt extra längd, fyllighet och ett naturligt resultat som passar perfekt både till vardag och fest. Lösögonfransar – skapa en glamourös blick Hos Fashiongirl.se hittar du populära lösögonfransar i alla stilar, från naturliga vardagsfransar till dramatiska, fylliga fransar för fest och bröllop. Våra lösfransar är enkla att applicera och ger ett professionellt resultat hemma. De är bekväma, hållbara och anpassade för känsliga ögon, vilket gör dem perfekta även för nybörjare. Make-up – allt för den perfekta looken Fashiongirl.se erbjuder ett komplett utbud av högkvalitativa sminkprodukter och kosmetika. Du hittar allt du behöver för en komplett makeup, såsom ögonskuggspaletter, foundations, puder, concealers, mascaror, och långvariga läppstift i trendiga färger. Våra professionella sminktillbehör såsom borstar, penslar och beauty blenders hjälper dig att skapa perfekta resultat varje gång. Vanity och Hollywood sminkspeglar med LED-belysning Bland våra mest älskade produkter finns Vanity- och Hollywood-speglar med inbyggd LED-belysning. Dessa exklusiva speglar är perfekta för sminkning och hudvård, och ger optimalt ljus som underlättar makeup-applicering i alla miljöer. Speglarna finns i flera storlekar och designer, vilket gör att du enkelt kan hitta en modell som passar ditt hem och din stil. Dessa speglar är inte bara funktionella, utan blir även en lyxig detalj i din inredning. Sminkförvaring – ordning och reda på dina skönhetsprodukter Vi erbjuder praktiska och eleganta makeup-organizers och sminkförvaring, perfekta för att hålla smink och kosmetika i ordning. Våra organisatörer finns i olika storlekar och utföranden, från enkla akrylboxar till stora organiseringslådor och smyckeskrin. Med Fashiongirls sminkorganisatörer får du snabbt och lätt överblick över dina produkter, och skapar en harmonisk miljö i badrummet eller på sminkbordet. Gel-nagelkit för hemmabruk – professionella resultat varje gång Fashiongirl.se är det perfekta valet för dig som älskar nagelvård. Våra populära gel-nagelkit ger dig möjlighet att skapa vackra, hållbara gel-naglar hemma, precis som på en professionell salong. Alla kit innehåller allt du behöver: UV/LED-lampa, gel-lack i trendiga färger, verktyg för nagelvård samt tydliga instruktioner. Du sparar både tid och pengar och får ändå fantastiska, salongsliknande resultat. Sveriges största sortiment av håraccessoarer och hårsmycken Fashiongirl.se erbjuder Sveriges bredaste sortiment av håraccessoarer. Upptäck vårt stora urval av trendiga hårklämmor, scrunchies, hårband, hårspännen och hårnålar. Våra håraccessoarer är perfekta för alla tillfällen och gör det enkelt att variera frisyrer och uttrycka din egen stil. Vi har också stylingverktyg som plattänger, locktänger och professionella hårborstar, vilket gör det lätt att skapa vackra frisyrer varje dag. Personlig vård och hårborttagning För daglig personlig vård erbjuder Fashiongirl.se effektiva produkter inom hårborttagning och hudvård. Hos oss hittar du epilatorer, vaxningsprodukter, hårborttagningskrämer och andra hudvårdsprodukter som gör att du alltid kan känna dig fräsch och välvårdad hemma. Smycken och modeaccessoarer – för en komplett stil Fashiongirl.se erbjuder ett brett urval av vackra smycken och trendiga modeaccessoarer. Vi har halsband, örhängen, ringar, armband och andra moderiktiga tillbehör som kompletterar varje outfit. Smyckena är utvalda med tanke på kvalitet, design och trender – oavsett om du vill ha något diskret och elegant eller något mer iögonfallande. Snabb leverans och kundnöjdhet i fokus På Fashiongirl.se sätter vi alltid kunden i första rummet. Vi garanterar snabb och trygg leverans över hela Sverige och erbjuder vänlig och professionell kundservice som hjälper dig med alla frågor. Dessutom har vi alltid attraktiva kampanjer och erbjudanden, vilket gör det ännu roligare och mer ekonomiskt att handla hos oss. Bli en del av Fashiongirl-familjen! Välkommen att upptäcka varför tusentals svenska kvinnor väljer Fashiongirl.se varje dag. Följ oss på sociala medier och ta del av de senaste nyheterna, erbjudandena och skönhetstipsen. Fashiongirl.se – Allt inom skönhet, mode och accessoarer, enkelt tillgängligt med ett klick!

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 70 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

(1 072)

161 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fick en vara som inte fungerade

Fick en vara som inte fungerade. Skrev ett mail till Fashion girls och fick vänta ca 4 månader på svar. Inget företag jag kan rekommendera.

19 août 2025

Hej Lena,

Jag är ledsen att du fick en defekt vara och att vårt svar dröjde så länge. Jag förstår din frustration. Kontakta gärna vår kundservice via https://www.fashiongirls.se/shop/cms-Kundservice.html så att vi kan hjälpa dig.

Anne – Fashiongirls.se

Ni var bra men produkterna var inte jag…

Ni var bra men produkterna var inte jag nöjd med men jag är nöjd med er 🩷

19 janvier 2026

Hej Hilda,

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med oss, men ledsna att produkterna inte motsvarade dina förväntningar. Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt sortiment.

Anne – Fashiongirls.se

Jag fick inte löshåret utan bara…

Jag fick inte löshåret utan bara klämmorna till trenset

15 janvier 2026

Hej Molly,

Jag är ledsen att du inte fick rätt produkt. Jag förstår din frustration. Kontakta vår kundtjänst här: https://www.fashiongirls.se/shop/cms-Kundservice.html

Anne – Fashiongirls.se

Har haft tejplöshår från flera olika…

Har haft tejplöshår från flera olika ställen som varit 100% mycket bättre! Redan efter första duschen så tappade fashiongirls tejplöshår massa hår, de går knappt att borsta ut efter duschen även med massa leav in i. Och även när det är torrt tappar det mycket hår och knappt går att borsta! Och blir tovigt efter bara några minuter så man måste ha borste med sig hela tiden. Leveransen gick fort och var jättebra men kvaliten på håret är INTE bra. Är inte en sån som klagar men nu gör jag tyvärr det.

15 janvier 2026

Hej Tuva,

Tack för att du tar dig tid att skriva. Vi är verkligen ledsna att höra att du upplever att vårt tejplöshår tappar mycket, blir tovigt och är svårt att borsta ut – det är självklart inte den kvalitet vi vill att du ska få.

Vänligen kontakta vår kundtjänst via länken nedan, så att vi kan hjälpa dig vidare och titta på din order och vad som kan ha hänt:

Kan inte bedöma

Kan inte bedöma. Har inte fått produkten ännu.

11 janvier 2026

Réponse de FashionGirls.se

Tack för din recension. Vi är ledsna att höra att du ännu inte har fått din beställning – självklart ska du kunna få en korrekt uppdatering på leveransen.

Vänligen kontakta vår kundtjänst via länken nedan, så hjälper vi dig att kontrollera status och tracking:

Anne – Fashiongirls.se

Ni har så dårligt hår ni påstår att det…

Ni har så dårligt hår ni påstår att det är äkta hår ni vägrar hjälpa mej då jag visat bilder på hur håret ser ut kommer ALDRIG att beställa nått mer från er å kommer inte heller att rekomendera er

6 janvier 2026

Hej Sabina,

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och förstår din besvikelse. Det är självklart inte den kvalitet eller service vi vill stå för.

Vi vill gärna titta närmare på ditt ärende och hjälpa dig vidare. Vänligen kontakta vår kundtjänst via länken nedan, så kan vi gå igenom din order och de bilder du har skickat:

Har inte fått mitt packet skulle… skulle kommit 31/10 2025 varqn är betald

Har inte fått mitt packet skulle leverats 31/10 2025 jag har ringt er flera gånger sent mail. Varqn är betald.

30 décembre 2025

Hej Charlotte,

Vi är verkligen ledsna att höra att du ännu inte har fått ditt paket, trots att ordern är betald och skulle ha levererats. Vi förstår att situationen är frustrerande, särskilt när du har försökt att komma i kontakt med oss.

Vänligen kontakta vår kundtjänst via länken nedan, så kan vi undersöka leveransen och hjälpa dig vidare så snabbt som möjligt:

Anne – Fashiongirls.se

snäsig kundservice & dålig leverans.

snäsig kundservice och fick aldrig paketet jag skulle få. köpte hårplattång och första gången de skickade ut den stod det att postnord väntade på att fashiongirls skulle leverera den till dem, kontaktade dem och de sa att den var i slutlager. bad om pengarna tillbaka och helt plötsligt så har de varan tillbaka igen och ”skickar ut den” men samma problem uppstod igen, postnord väntade på att få leveransen från dem (som aldrig kom) och nu rådgiver man mig att kontakta fyndiq (där jag köpte den ifrån) och be om pengarna tillbaka istället för att berätta vad det är som faktiskt har gått fel och hur de kan förbättra sig! dålig service, dålig hemsida. kommer aldrig köpa härifrån igen.

12 novembre 2025

Hej Kristina,

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och förstår din frustration. Det här är självklart inte den service eller leveransprocess vi vill erbjuda.

Eftersom köpet gjordes via Fyndiq hanteras återbetalning och ärendet därifrån, men vi vill ändå gärna se till att saken följs upp korrekt. Vänligen kontakta vår kundtjänst via länken nedan, så hjälper vi dig vidare och ser över vad som har gått fel:

Anne – Fashiongirls.se

Har fortfarande inte fått mina varor

Har fortfarande inte fått mina varor. Enligt det datum jag fått nu för leverans kommer det att ta 10 dagar att få mina varor.
På hemsidan angav ni 2-3 dagars leveranstid.
Det var julklappar.

26 décembre 2025

Hej Linda,

Vi är verkligen ledsna att höra att din leverans har blivit så försenad och att den inte motsvarar den leveranstid som anges på hemsidan. Vi förstår särskilt att det är extra frustrerande när det gäller julklappar.

Vänligen kontakta vår kundtjänst via länken nedan, så att vi kan titta närmare på din order och hjälpa dig vidare:

Anne – Fashiongirls.se

O stjärnor får detta av mig

Jag beställde två apparater: Heart of Love lady shave och en apparat mot celluliter. När paketet kom var båda produkterna smutsiga och det syntes tydligt att de var använda/begagnade.

Jag kontaktade kundtjänst och fick till svar att de inte ville ha varorna tillbaka, vilket kändes mycket märkligt. Jag slängde därför produkterna. De gick med på att skicka en ny vara, men även den visade sig vara defekt – batteriet är helt dött och apparaten fungerar endast när den sitter i laddaren.

Detta är den sämsta köpupplevelsen jag haft. Oprofessionellt, ohygieniskt och extremt dålig kvalitetskontroll. Jag kan absolut inte rekommendera detta företag till någon.

18 décembre 2025

Réponse de FashionGirls.se

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse. Att ta emot produkter som upplevs som använda eller defekta är helt oacceptabelt, och vi förstår fullt ut din frustration och besvikelse. Det är inte den kvalitet eller hantering vi vill stå för.

Vi vill gärna se närmare på ärendet och hjälpa dig vidare på bästa möjliga sätt. Vänligen kontakta vår kundtjänst via länken nedan, så kan vi gå igenom situationen ordentligt:

Anne – Fashiongirls.se

Snabb leverans. Men en urdålig produkt.

15 décembre 2025

øv det er vi kede af

hvis der er noget der skal byttes så kontakt os endeligt, så hjælper vi dig gerne